Yalan yazmayan gazete kalmamış![]()
İşin içinde menfaat olduğu sürece herkesten herşey beklenir...
Bir tek Peygamberler yalan söylemez onun için insanlardan o kadar çok şey beklemeyin derim...(;
Haklısın ama can mü'minin vasıflarından biridir doğru söylemek biliyorsun tıpkı yalanın münafıklık alameti olması gibi...Çok rahat yalan söyleyebilen inanan insanları gördükçe çok şok yaşıyorum hatta öyle sıradanlaşmış ki benim şok yaşamama hayret ediliyor.... belki benim yalan üzerine özellikle (babam tarafından) böyle hassas yetiştirilmiş olmam bu derece etkili ama sonuçta müslümanda olmaması gereken yalan konusu değil mi?
Elbette haklısın ablam Efendimiz(s.a.v) El-emin olandı...Peygamber olmadan önce bile Peygamberimiz en çok bu vasfıyla tanınırdı...Ama günümüzde insanlar o kadar çok menfaatçi olmuşlarki her konuda hiç çekinmeden yalan söyleyebiliyorlar...Keşke herkes senin gibi yalana karşı bu kadar hassas ve duyarlı olsaydı ablacım...
yalana karşı hassa ve duyarlıdır kendisi bu konuda çok çoook haklısınız![]()
Sizde de yalana ve yalan habere karşı hiç mi hiç hassasiyet yok gibi görülüyor !Yanılıyormuyuz ?
Sizde de yalana ve yalan habere karşı hiç mi hiç hassasiyet yok gibi görülüyor !Yanılıyormuyuz ?