Oktar'dan Cüppeli Hakkında Şok İddia!

Enderun

Asistan
Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
357
Tepkime puanı
25
Puanları
0
Konum
Istanbul
Hocamızın da buyurduğu gibi;
Gerçek ki ne yaparsak yapalım yaptığımızı herkese beğendiremeyiz. Neyzen Tevfik’in dediği gibi:
“Üzülüyorsun, ‘Takma’ diyorlar.
Kızıyorsun, ‘Değmez’ diyorlar.
Boş veriyorsun ‘Gamsız’ diyorlar.
Konuşuyorsun, ‘Muhatap olma’ diyorlar.
Çekip gidiyorsun, ‘Mücadele et’ diyorlar.
Alttan alıyorsun, ‘Tepene çıkardın’ diyorlar.
Bağırıyorsun, ‘Sakin ol’ diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun, ‘Bu kadar uslu olunmaz’ diyorlar.
Ölünce ne diyecekler?
Muhtemelen ‘Ölüm sana yakışmadı.’

Normal tabi, dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler.”

Doğru söyleyenin düşmanı eğri olanlandır. Adnan Oktar gibi siyonizmin uşağı bir dönmenin ne düşünüp ne düşünmediği bizi zerre kadar enterese etmez. Canın cehenneme inşallah.
 

ubeyd_el_turki

Doçent
Katılım
28 Mar 2007
Mesajlar
720
Tepkime puanı
16
Puanları
0
adnan oktar şu tv de disko programı yapan anası babası yahudi olan karı kıza sarkıntılık eden selanikli deccali yücelten şarlatan değilmi ?
adam ulu önder olmuş demekki kutub olmuş müceddid olmuş.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
25969.jpg


Oktar'dan Cüppeli Hakkında Şok İddia!




Adnan Oktar, Cübbeli Ahmet'in görüntülerini izlediğini ve montaj olmadığını açıkladı!...

Adnan Oktar, harunyahya.tv adlı internet sitesinde yaptığı programında Cübbeli Ahmet Hoca'nın görüntülerini izlediğini ve montaj olmadığını açıkladı!

Harun Yahya olarak bilinen Adnan Oktar, internetten harunyahya.tv'de yaptığı programda Cübbeli Ahmet'in uygunsuz kasedeni izlediğini ve görüntülerin montaj olmadığını söyledi. Daha önce Cübbeli Ahmet'le söz düellosuna giren Adnan Oktar, Cübbeli'yi “Ergenekoncu sahtekâr Hoca” ilan etmişti. Cübbeli ise Oktar'ı kendisini Mehdi ilan etmekle ve Mehdilikle uzaktan yakından alakası olmamakla suçlamıştı.


Oktar, “Cübbeli'nin filmini izledim. Ben çok istedim o filmin gerçek olmamasını. Ama baktık film gerçek baya net. Çok tiksindirici sahneler. Aklım durdu. Hayretler içerisinde kaldım. Ben istiyordum ki flu resimler olsun, montaj olduğu ortaya çıksın. Eklemeler, ilaveler yapılmış olsun. Ohoo baktım film gayet net. Mahalle nasıl montaj olsun? Yüzlerce noktada ışığın tek tek ayarlanması gerekiyor. Onu nasıl tutturacaksın, böyle bir teknoloji yok! Işık da tam uyumlu gölgeler de tam uyumlu.” diyerek kasetin montaj olmadığını söyledi.

Oktar, kasetin çekildiği sokağın, caddenin belli olduğunu belirterek Cübbeli'nin eve görünmemek için çarşaf içerisinde girdiğini ifade etti. Oktar, “Gözlerime inanamadım. Ve çok İğrenç insan tiksiniyor sahnelerden. Tam anlamıyla rezalet Çok net, inkar edilecek bir şekli yok. Yabancı kadını getiriyorlar yanında bir adamla beraber. Kadınla gülüşüyorlar Cübbeli. Sonra.... Şu an Cübbeli'den utanç duyuyorum. Ya yanındaki kişilere ne demeli, hiç mi bunu uyaran adam yok. Evin içi dolu aracı adam var, kadını getiren var. Kaynıyor ortalık yani. Bütün mahallenin gözü önünde pervasızlığa bak yani. Bir de bir kere iki kere de değil. . Başka bir sahne var yine böyle. Yayınlayım dedim baktım yayınlayacak durumum yok. Kadın da olayın içinde olduğu anlaşılıyor, biliyor kadın, kameraya doğru bakıyor çünkü. Tam bunu net görünecek poz verdirilmiş. En çirkin şekilde bunu göstertecek şekilde diyerek Cübbeli'nin kasetinin detaylarını anlattı.

“Fatih Altaylı'nın yerlere yatarak gülmesini şuan anlıyorum. İnsan kendini o hallere düşürür mü?” diyen Oktar, “Bu ne cahillik, bu ne cesaret. sen çok temiz bir cemaate mensupsun. Mahmut Hocamıza nasıl kıyıyorsun. Diğer orda ki tertemiz insanlara nasıl kıyıyorsun” şeklinde konuştu.

[url]http://www.habereditor.com/news_detail.php?id=73688[/URL]

ilginç.......
 

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Asıl ilginç olan Dua Nurun bu konuyu 6 ay sonra güncelleyip foruma servis etmesi hemde forumda Cübbeli hocaya saldırılar gırla olduğu zamanda

bu konuya Dua Nur güncellemeden son mesaj yazılma tarihi: 08-09-2012 00:52



Aradan 6 ay geçmiş ve Dua Nur gelip bu gündemden kalkan konuya ilginç diyerek foruma tekrar gündeme getirmiş. Neyi amaçlıyorsun kardeşim yaptığın ne kadar doğru bir davranış olabilir?

Yoksa Cübbeli hocaya saldıran diyalogçu, mezhepsiz ve vehhabi kafaların sofralarına iftira ve fitne azıkları atmak mı? Eğer öyleyse Allah seni ıslah etsin diyorum

FORUMUN GENEL HALİNE YORUM:

İmam-ı Rabbaniye müşrik diyenlermi dersiniz, Şehid Bayram hocayı şirkle suçlayan şadırvan müftülerindemi dersiniz, Cübbeli hocaya kıt akıllarıyla fesadlık olsun diye sataşanlarımı dersiniz, ehl-i sünnet ve'l cemaat itikadına ilimsizlikleriyle taş atanlarımı dersiniz, amerikan ve hristiyan sevdalılarının milli görüş düşmanlığımı dersiniz nederseniz deyin hepsi forumda azgınlıkla yapılan büyük fitnelerdir, nifak çalışmalarıdır forumu yönetenler tüm bu mevzulardan dolayı mes'uliyet içerisindeler ya forumu kapatsınlar yada forumu temiz tutacak fitne çıkartmayacak düzeni kurmaları için görevlendirsinler yada kendileri yapsın.

Ves'selam sadece müslümanlara !
 

erdemceerdem

Profesör
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
2,700
Tepkime puanı
394
Puanları
83
Yaş
41
Konum
Garb'ın Âfâk
Ercan Tekin kardeş;

Gördüğüm kadarı ile bu bahsettiğiniz vatandaş Dua Nur, Gülen şakşakçısı..:):)

Normal yani...

Zaten Cüppeli Ahmet Hoca'ya iftirayı atanda diyalogcu Gülen ve şakşakçıları değil mi? :):)
 
Üst