YagmuR
Üye
- Katılım
- 18 Ağu 2006
- Mesajlar
- 2,504
- Tepkime puanı
- 586
- Puanları
- 0
- Yaş
- 35
- Konum
- ¤´ UnuTuLu§taN `¤
- Web sitesi
- www.gencislam.com
Malzemeler:
* 1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış
* 1 kase taze soğan
* 1 kase doğranmış maydanoz
* 1 avuç taze nane, doğranmış
* 1 demet pazı, doğranmış
* 1 kuru soğan, doğranmış
* 2 bardak mısır un
* yarım bardak un
* 2 yumurta
* 1 çay bardağı sıvıyağ
Hazırlanması:
1. Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı
gelirse azar azar su ekleyin.
2. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Eğer kalın olsun
isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne
kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer)
3. 170C'de pişirin.
Afiyet Olsun...