Hamsi Ekmeği...

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
6a00d83451e9a369e20148c743b002970c-800wi


Malzemeler:

* 1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış

* 1 kase taze soğan

* 1 kase doğranmış maydanoz

* 1 avuç taze nane, doğranmış

* 1 demet pazı, doğranmış

* 1 kuru soğan, doğranmış

* 2 bardak mısır un

* yarım bardak un

* 2 yumurta

* 1 çay bardağı sıvıyağ



Hazırlanması:


1. Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı
gelirse azar azar su ekleyin.

2. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın. Eğer kalın olsun
isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne
kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer)

3. 170C'de pişirin.

Afiyet Olsun...
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
ben almayayim bunu canim :) sagol
 
Üst