2015 Genel seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz? (Anket)

2015 Genel seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz ?

  • Büyük Türkiye Partisi

    Oy: 0 0.0%
  • Diğerleri

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    60

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0


bdp ile işbirliği yaparsa chpye oy vermeyiz. mhpye veririz.
Hayır mesele bu değildir..
Mesele olan ne peki?
Kılıçdaroğlu chp'yi olumlu anlamda (size göre) değiştirdi diyorsunuz.
Neler değiştirdi ona bakalım;
- Sezgin Tanrıkulu üzerinden pkk anlayışına yaklaştı, mesela iç güvenlik yasasına hdp ağzıyla yorumluyor.
Bu birinci değişiklik,
Ki bu tarz söylemleri chp'liler kendi içlerinde dillendiriyorlar.
- Aydın Ayaydın üzerinden demirel ve çevresi ile yakınlığı devam ediyor. Aynı zamanda chp'nin değil ama sol düşüncenin "halkçı" söylemine taban tabana zıt Cavit Çağlar benzeri fırsat kollayıcı hırsızlarla şimdiden kurulmuş ve ilerde chp'nin olası iktidarında devreye girecek alt yapı bu şekilde hazırlanmış bulunuyor.
- Paralel örgütle olan dirsek temasını chp'de yönetimden ve muhalefetten her kesimden kişi rahatsızlığını belirtiyor.

Siz Kılıçdaroğlu chp'yi değiştirdi derken değişen bunlar..
Yanlış mıyım?
Gelelim hdp ile ittifak meselesine.
Hasip kaplan elini kolunu sallayarak gitmiş değildir, mutlaka davet üzerine gitmiştir. Söz konusu toplantı bir zemin yoklamasıdır. Bütün ittifaklar bu tür zemin yoklamaları içinde boy verip filizlenir.
Üstelik chp'nin geçmişinde -sol ve sosyal demokratlar- pkk'ye karşı yürütülen terörle mücadele döneminin en sert, en amansız zamanında bir araya geldiler.
Pkk tabanında şu anlayış var; derler ki şuraya taşı, odunu aday göstersek yine seçilir.
Aynı zihniyet chp anlayışında da var. Onlarda diyor ki chp laikliğin atatürkçülüğün kalesi, parti yönetiminin aldığı kararlarda mutlaka bir incelik vardır, chp listelerinde aday gösterilecek olan ister odun ister taş isterse hdp/pkk'li olsun oyumuz chp'ye...
Hayır bu doğru 'değil' mi dersin, ne dersen de, chp budur.

hdp ile işbrliği yaparsa mhp'ye oy veririz diyorsun/uz, iyi de sen chp'yi terk etsen ne olur, terk etmesen ne olur?
hdp/pkk'li chp MHP'nin müstakbel ortağı olur.
Molotof atan, işyeri yakan, iş makinası ve şantiye basan teröristlere karşı hazırlanan iç güvenlik yasa tasarısına kim/ler karşı çıkıyor?
chp, mhp hdp/pkk üçü birlikte değiller mi?
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Şevket kazan bugün 28 şubat davasında "şikayetci değilim" demiş.

50 kusur yaşındayım, ömrümde hiç bir kere bile Erbakan hocanın partisinin dışında bir partiye oy vermedim.

2015 genel seçimlerinde ise HİÇ BİRİNE OY YOk deme ihtimalim kuvvetleniyor... Fatih Erbakan bulunduğum bölgede bağımsız aday çıkarmazsa, saadet de aklını başın almaz, saçmalamaya devam ederse bu gidişle hiç birine oy vermeyebilirim.
 
H

hakan köse

Guest
chp ye oy vereceğim.kılıçdaroğlunu takdir ediyorum. chpyi çok değiştirdi,halkın seviyesine indirmeyi başardı.mütevazi bir kişi kılıçdaroğlu.merkez sağ adaylar göstermesini de takdir ediyorum.doğru yapıyor.rozet atatürkçülerini partiden uzaklaştırdı,chpde dine saygıyı getirdi.allah yolunu açık etsin.



günün en komik yorumu, Ke MAL doğru yapıyormuş, dine saygıyı getirmişşşşş, kardeş bakarmısınız bi, gözlüklerinize pislik bulaşmış bir siliniz isterseniz , dünyayı .om.ok görüyorsunuz
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
günün en komik yorumu, Ke MAL doğru yapıyormuş, dine saygıyı getirmişşşşş, kardeş bakarmısınız bi, gözlüklerinize pislik bulaşmış bir siliniz isterseniz , dünyayı .om.ok görüyorsunuz

Bu arkadaş AKTİFLEŞMEMİŞ olarak görünüyor, yani mesajları ÖN İNCELEMEDEN GEÇİP ÖYLE YAYINLANIYOR bilidğim kadarıyla.

peki bu bu yazılar nasıl onaylanıyor? bu kadar seviyesiz, çirkin ifadeler bulunan yazıları onaylayan kim?
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,399
Tepkime puanı
446
Puanları
83
Konum
İstanbul
TESTİ KIRILMADAN DOSTLARA HATIRLATMAK İSTEDİKLERİMİZ:
1. HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ, TÜRKİYE'DEKİ İSTİKRARA ZARAR VERMEMELİ; TAM TERSİNE İSTİKRARI PEKİŞTİRMELİ; AKSİ TAKDİRDE MADDİ VE MANEVİ ZARARLAR ARKA ARKAYA GELİR.
2. AMERİKA'DAKİ KARANLIK GÜÇLER, AVRUPA'DAKİ BAZI DEVLETLER VE MAALESEF BUNALARA ALET OLAN BAZI AHMAKLAR, İSLAMOFOBİYİ, TÜRKOFOBİYE VE HATTA ERDOĞANFOBİYE ÇEVİRME NİYETİNDELER. HER TÜRLÜ PROVAKASYONA HAZIR OLMALIYIZ.
3. İKTİDAR PARTİSİ, ÇOK İHTİYATLI OLMALI; HERKESİ KUCAKLAMALI; ÖZELLİKLE ADAYLARI TESBİT EDERKEN DÜRÜST, EHLİYETLİ VE DİNDAR OLANLARI ESAS ALMALI. ŞÖHRETİNİ MİLLETVEKİLLİĞİNE ÇEVİRMEK İSTEYENLERE İLTİFAT ETMEMELİ.
4. DOĞU VE GÜNEYDOĞUDA, MÜSLÜMAN HALKIMIZI TEMSİL EDEN VE IRKÇI OLMAYAN İNSANLARA MEYLEDİLMELİ.
5. SAF MÜSLÜMANLAR, BAZI ŞAHISLARIN HATALARIYLA KANDIRILMAK VE CHP GİBİ DİNDARLARIN EZELİ DÜŞMANI OLAN PARTİYE KAYDIRILMAK İSTENMEKTEDİR. HATTA HDP'YE BİLE DESTEK VEREN SAF MÜSLÜMANLAR BULUNMAKTADIR.
6. İTTİHADÇILARIN SULTAN ABDÜLHAMDİ'E YAPTIĞI HATAYA, BİZ TÜRKİYE MÜSLÜMANLARI DÜŞMEMELİYİZ. SONRADAN AĞLAMALARI FAYDA VERMEMİŞTİR. CUMHURBAŞKANIMIZIN, ASRIMIZIN EN AZ SULTAN ABDÜLHAMİD'İ OLDUĞUNA İNANIYORUM. O DA ABDÜLHAMDİ'İN, CÜZ'İ DE OLSA, HATALARINA DÜŞMEMELİDİR. HEM SIHHATİNE VE HEM DE SİYASETİNE DİKKAT ETMELİDİR.
7. CUMHURBAŞKANI YALNIZ KALDI DİYENLERE SÖZÜMÜZ ŞUDUR: CUMHURBAŞKANIMIZI, SİSİLER, ESEDLER, MERKELLER, HEFTERLER, CONİLER VE BUNLARIN OYUNLARINA GELENLER SEVMİYOR. BUNUNLA İFTİHAR EDİYORUZ. ANCAN MÜSLÜMAN MİLLETİMİZİN % 52'Sİ, İSLAM ALEMİNDE VE AVRUPA İLE AMERİKA'DA YAŞAYAN ÜMMET-İ MUHAMMED'İN KAHİR EKSERİYETİ SEVİYOR VE DUA EDİYOR.
SON CÜMLEM ŞU HADİS-İ ŞERİFTİR: "BİRŞEYİ SEVDİĞİNDE BİR DRCEYE KADAR SEV; ZİRA BİR GÜN GELİR ONA ÖFKE DUYABİLİRSİN. BİR ŞEYE ÖFKE DUYDUĞUNDA İSE, BİR DERECEYE KADAR ÖFKE DUY; ZİRA BİR GÜN ONU SEVMEK MECBURİYETİNDE KALIRSIN."
"Ey ehl-i iman! Zillet içinde esaret altına girmemek isterseniz, aklınızı başınıza alınız! İhtilafınızdan istifade eden zalimlere karşı اِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ اِخْوَةٌ kal'a-i kudsiyesi içine giriniz; tahassun ediniz. Yoksa ne hayatınızı muhafaza ve ne de hukukunuzu müdafaa edebilirsiniz. Malûmdur ki; iki kahraman birbiriyle boğuşurken; bir çocuk, ikisini de döğebilir. Bir mizanda iki dağ birbirine karşı müvazenede bulunsa; bir küçük taş, müvazenelerini bozup onlarla oynayabilir; birini yukarı, birini aşağı indirir. İşte ey ehl-i iman! İhtiraslarınızdan ve husumetkârane tarafgirliklerinizden kuvvetiniz hiçe iner, az bir kuvvetle ezilebilirsiniz. Hayat-ı içtimaiyenizle alâkanız varsa, اَلْمُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِ كَالْبُنْيَانِ الْمَرْصُوصِ يَشُدُّ بَعْضُهُ بَعْضًا düstur-u âliyeyi düstur-u hayat yapınız, sefalet-i dünyeviyeden ve şekavet-i uhreviyeden kurtulunuz!."
Mektubat ( 270 )
YARAB MEMLEKETİMİZİ VE MİLLETİMİZİ MADDİ VE MANEVİ MUSİBETLERDE KORU!


PROF. AHMET AKGÜNDÜZ
 

abdullah birisi

Kıdemli Üye
Katılım
12 Mar 2013
Mesajlar
10,357
Tepkime puanı
517
Puanları
0
Konum
istanbul
saidi nursiyi mehdi bilen adam, cumhurbaşkanını, abdulhamit bilmiş, ne yapalıl yani şimdi...:)....



bugün akplilere çatma günüm...:)
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,399
Tepkime puanı
446
Puanları
83
Konum
İstanbul
Paralel haysiyetsiz diyen kişilerin desteklediği mhp ,sadet,bbp ittifakına olursa destek verin:)Doğrusu paralellerde bu ittifaka canı gönülden destekler arada eskiden milletvekili olan Nazlı ılıcak !!!:)gibi hdp ye oy vereceğim diyenler çıksa bile:)


Ayrıca Ahmet Akgündüz ehli sünnettir.Yakın bir zamanda Cübbeli Ahmet hoca nın Ahmet Akgündüz Hoca ya Ehli Sünnet dışı yaklaşımlara karşı verdiği desteğe teşekkürü mevcuttur.
 

MÜTEŞEKKÜR

Kıdemli Üye
Katılım
17 Ağu 2009
Mesajlar
6,938
Tepkime puanı
198
Puanları
0
AKP'Yİ KİMLER KURDU?

Bir AKP'li kardeşimiz bize bunu izah etsin...
 

garip70

Ordinaryus
Katılım
30 Kas 2009
Mesajlar
2,779
Tepkime puanı
309
Puanları
0
Öncelikle herkes oy vereceği partiyi ve neden vereceğini açıklarsa ve başka yorumlara sataşmadan yorum yazarsa.....................
Ak Parti'ye oy vereceğim. Sebebi, başka alternatifi yok. İstisnasız ve rakipsiz sonunda Türkiye'nin cesur bir lidere sahip olduğuna inanıyorum. Ayrıca ülke için iyi bir şeyler yaptıklarına ve yapacaklarına inanıyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan haricindeki diğer tüm liderlere hem inancım, hem de güvenim yok. Bir diğer sebebim, eskiden beri başkanlık sistemine sıcak baktığım için...
 

KARAMURAT-3

Kıdemli Üye
Katılım
11 Eki 2007
Mesajlar
4,706
Tepkime puanı
54
Puanları
0
Konum
Ankara
Web sitesi
mazlumlarvezalimler.blogcu.com
1465152_265331443620008_1478348916_n.png
 
Üst