Türkiye karabağı ermenilere satma

oguz

Yeni
Katılım
29 Eki 2006
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
36
Puanları
0
1255466268.jpg


Ermeni ile protokol imzalayan AKP’nin Azerbaycan’da yol açtığı hayal kırıklığı ve öfke, dün başkent Bakü’deki Türk Büyükelçiliği’ne yürüyüşe dönüştü. “Ya Karabağ ya ölüm” gibi sloganlar atan göstericiler Türkiye’yi protesto etti.


Polisten müdahale geldi
İŞGAL altındaki Karabağ’ın kurtarılması için çalışan sivil toplum kuruluşu Karabağ Azatlık Teşkilatı (KAT) önderliğindeki göstericilerin binaya yaklaşmasını polis önledi. KAT, Türkiye’ye, “Ermeniye sınırı koşulsuz açmayın” çağrısı yaptı.


Azerbaycan ihanet gördü
Avrupa Birliği ve ABD dayattı, AKP imzaladı. Bu protokol Türkiye iktidarının Azerbaycan’a ihanetidir!



Son ümitler TBMM’de!
Beklentimiz odur ki, Ermenistan Karabağ’daki işgale son vermedikçe TBMM bu protokollere onay vermesin.
 

oguz

Yeni
Katılım
29 Eki 2006
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
36
Puanları
0
Sarkisyan: Protokoller Meclis’ten de geçecek

1255466288.jpg


Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan protokollerin onaylanacağını söyleyerek bu konuda bir tereddüt olmadığına vurgu yaptı.

Sarkisyan Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev’le görüştüğü Moskova’dan ayrılmadan önce Zvartnots Havaalanı’nda soruları yanıtladı. CNNTürk’ün haberine göre Ermenistan cumhurbaşkanı, Türkiye ile ön koşulsuz ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini belirtirken, Türk yetkililerin kullandığı ifadelerin anlamı bozulmadan, değiştirilmeden aktarılmasını istedi. Aynı tutumu Azerbaycan medyasından da istediğini anlatan Sarkisyan, “Adımlarımız tereddüt olmadan bu yönde hareket edecektir. Türkler ve biz sürece devam edeceğiz. Bizim için tereddüt yok. İmzaladığımız protokoller onaylayacak” dedi.
 
Üst