Gerçekten güzel bir site... herkese tavsiye ederim...
Enes Paylaşımcı Üye İhvan Üyesi Katılım 6 Haz 2006 Mesajlar 14,102 Puanları 113 1 Eki 2006 #1 Gerçekten güzel bir site... herkese tavsiye ederim...
feyza:) İstanbulî İhvan Üyesi Katılım 7 Haz 2006 Mesajlar 4,872 Puanları 0 Web sitesi www.incebirdokunus.com 2 Eki 2006 #3 Ce: Türk-İslam sanatları evet çok güzel bi site ilgilenenler forum kısmına üye olabilirler
M Murat Sâki Misafir 2 Eki 2006 #4 Ce: Türk-İslam sanatları feyza:)' Alıntı: evet çok güzel bi site ilgilenenler forum kısmına üye olabilirler Genişletmek için tıkla ... evet feyza'dan onaylı
Ce: Türk-İslam sanatları feyza:)' Alıntı: evet çok güzel bi site ilgilenenler forum kısmına üye olabilirler Genişletmek için tıkla ... evet feyza'dan onaylı
Rüveydaa Profesör İhvan Üyesi Katılım 6 Haz 2006 Mesajlar 2,026 Puanları 0 Web sitesi www.serzenisler.com 2 Eki 2006 #5 Ce: Türk-İslam sanatları üye oldum bile: ))) evet enes çok saol ya özellikle bu alandaki faaliyetlerden haberimiz olur hem bildiklerimizi paylaşma hemde bilmediklerimizi öğrenme imkanımız var çok saol.... mesela ebru sergisi varmış ankarada gidicem haftaiçi bigün: ))) bu sitede öğrendim....
Ce: Türk-İslam sanatları üye oldum bile: ))) evet enes çok saol ya özellikle bu alandaki faaliyetlerden haberimiz olur hem bildiklerimizi paylaşma hemde bilmediklerimizi öğrenme imkanımız var çok saol.... mesela ebru sergisi varmış ankarada gidicem haftaiçi bigün: ))) bu sitede öğrendim....
mustafa Profesör İhvan Üyesi Katılım 8 Haz 2006 Mesajlar 1,972 Puanları 0 4 Eki 2006 #6 Ce: Türk-İslam sanatları evet güzel bir site bende sık kullanılanlara ekledim.
H hamitaytac Üye İhvan Üyesi Katılım 30 Eyl 2006 Mesajlar 4 Puanları 0 14 Eki 2006 #7 Teşekkürler Matrax, gerçekten güzel bir site, galerisinde de klasik tarzda bir çok eser var.