@Verda
Şimdi @hirahos tan düşüncelerini sormamam mı gerek ne dersin @Darul_Beka veya @ihvanistanbul
Hirahos un bu dava lar için yazdıkları ortada ?????
Onların RAHATSIZLIĞI CEVAP VEREMEME ACİZLİKLERİNDEN OLUYOR birde kendilerince kamufle ediyorlar GÖRMEDİM GÖRSE idim CEVAP VERİRDİM.Agbi beni etiketlemenden rahatsız değilim. Ama rahatsız olan üyeler var ve senin kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok. Artık şu laf dalaşına girme sevdandan vazgeç. Vazgeçemiyorsan lütfen istemeyenleri etiketleme!
,Erdoğan bir siyasidir, Gülen alim bilinir!
İkisi arasında ki farklı anlayacak idrakte olduğunu ümid ediyorum.
@ihvanistanbul,
O ZAMAN SİYASİ KİŞİLİĞE SAHİP OLAN İSLAM ilmi ile beyanlarda bulunmasın derim sizin bu mesajınıza göre.
İSLAM TEKTİR Kimse onun kurallarını değiştiremez.
BANA GÖRE de tesetürden önce uymamız gerekne çok daha İSLAM KURALLARI ALLAH ın emirleri vardır.
Size göre bugün sokaktakilerin % kaçı ALLAH ın istediği gibi TESETÜRDE ????? Ben cevap vereyim BİRTEK MAHMUT EFENDİ CEMEATİ NİSA ları buna uyuyor ve Sayıları AŞIRI fazla olmasada UYANLARIDA es geçmek bana göre VEBAL OLUR.
TESETTÜR KADININ AVAM DEYİMLE ERKEĞİ TAHRİK EDECEK kadınsal özellikleri ÖRTMEK TEŞHİR ETMEMEKTİR.
ki çok alim TESETÜRDEN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKEN ALLAH cc bizlerden istediklerini belirtmiştir.
@ihvanistanbul
Ayrıca bu konu Hürriyet gazetesinin bir çarpıtması ile alevlenmiştir.
F.Gülen Dr , Hemşirelik vb.konular için demiştir hani tesettürünü aç Mühendis Avukat vb.vb.ol dememiştir.
Örnek hepimiz eşlerimizi bayan Dr lara baktırmak isteriz.
Üç dakikalık bir konuşma vede ÇOK ESKİ bir konuşma ve eğer BÜTÜNÜNÜ DİNLESE İDİNİZ SİZİ KANDIRMADIĞIM ı görecektiniz arşivime bakıcam yaklaşık 2,5 satlik bir konuşma bu.Şimdi ben size hemde Kuran dan bir ayet getirsem içkili namaza durusunuz diye ki DEMİREL bu ayeti çok dile getirdi ama ARKASINI GETİRMEDİ.
Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Bakın eski sohbettinde ne diyor!
Ayrıca benim hanımım, kardeşim bir kaç saat muayene olacak, ameliyat olacak diye bir başkasının karısı, kızı, kız kardeşi yıllarca tesettürsüz şekilde başkalarının yanında mı bulunsun? Bu mu sizin islam anlayışınız? Kaldı ki zaruret anında erkek doktor bir kadını muayene edebilir.
F.GÜLEN GÜNAH OLMADIĞINI SÖYLEMİYOR buna dikkat edin BUNDAN ÖNCE ÇOK DAHA AĞIR GÜNAHLARIMIZ VAR.He diyorsun ki Furuattır açılsada olur?
He diyorsun ki Furuattır açılsada olur?
F.GÜLEN GÜNAH OLMADIĞINI SÖYLEMİYOR buna dikkat edin BUNDAN ÖNCE ÇOK DAHA AĞIR GÜNAHLARIMIZ VAR.
BÜYÜKLERİMİZİN BİZLERE ANLLATIĞI EN BÜYÜK GÜNAHLAR NELERDİR ????
BAKIN ÇOK EMİN OLMADIĞINIZ KONUDA HELE HELE İSLAM sa kesinlikle karşınızdakini İSLAMİ DEĞERLERE GÖRE YARGILAMAYIN.HELE HELE bunu taraf tutarak @hirahos gibileri gibi ÇİFTE SATANDART ASLA YAPMAYIN.
En büyük günah ve zülm şirk. o zaman ben o hariç ne istersem yapayım. gülen bunada müsade eder mi?
Mesela sırf mehdi gelsin niyetiyle ( bak iyi bi niyetle ) milyonlarca insanın kanına girsem, yeryüzünü ifsad etsem olur mu?
BEN KAÇAMAK CEVAP VERMİYORUMagbi kaçamak cevap verme madem tesettür furuat ülvi! bir amaç için terkedilir. Benim dediğim örnekte ki işte yapılabilir mi? Bunu yapan adam kınanabilir mi?
Yada hadi daha hafif sorayım. Yahudi faiz alacağına ben banka kurayım faiz bari müslümana gitsin desem bu olur mu?
Ben size anlatamadım galiba.Ben bank asya demedim. Sana örnek verdim. Bunu banka değil tefeci olarakta düşünebilirsin. Ben müslümanlar yahudiye faiz veriyor hemde yüksek faiz bari tefecilik yapayım da yüzde 10 ödeyeceklerine yüzde 3 ödesinler bana, hizmetim olsun desem bu olur mu? Çünkü faiz adamı kafir etmez, şirk değildir nihayetinde daha büyük günahlarda olduğuna göre, senin mantığına görede olabilmesi lazım ne dersin?