Biz küçük evden büyük eve taşındık, hanım çok istiyordu.. Ev kendimizin kira falan vermiyorduk bundan mütevellit ben gayet mutlu mesut yaşıyordum. Ama yok tutturdu buyuk ev de büyük ev. Evi sattik şimdi bayağı buyuk bir eve gectik.Taşınıyoruz, tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler, herşey iyi güzelde büyük evden küçük eve taşınmak eziyet..
Bir zamanlar bende öyle istemistim, zamanla fikrim değişti, büyük ev büyük eziyet..Biz küçük evden büyük eve taşındık, hanım çok istiyordu.. Ev kendimizin kira falan vermiyorduk bundan mütevellit ben gayet mutlu mesut yaşıyordum. Ama yok tutturdu buyuk ev de büyük ev. Evi sattik şimdi bayağı buyuk bir eve gectik.
Ben bunu niye anlattım bilmiyorum![]()
Ben niye gelmiyorum aklına beyim ....Aklima Verda geldi birden...nerdedir ne yapar niye ugramaz..anlam veremedim.
Benim aklıma kaç kere geldin. Hatta etiketledim bileBen niye gelmiyorum aklına beyim ....
AaaaaaaBenim aklıma kaç kere geldin. Hatta etiketledim bileSen de kaptana öncelik verdin. Canın sağolsun. İnşaatlar bitmiyor mu. Kış geliyor.
![]()
O kadar depremde sallandık geçmiş olsun diyen olmadı. Konyaya taşınmayı bile düşündüm. Ev fiyatları nasıl. Geleyim mi ne dersin. Daha fazla sallanmadan evimi iyi paraya satabilirim belki.Aaaaaaa
Yapmam ben öyle seyda...
Zaar işler ondan ters gidiyor![]()
Ders mi çalışıyorsunuzOdaklanamama sorunumu nasil cozerim diye dusunuyorum
Ben de ablama gideyim bir az ona takılayım şimdi burada birine takılırsam yasaklanabilirim =))Bugün benim izin günüüm
Hem ders çalışıyor, hem ev işi yapıyorum
Birazdan yemek de yapçam
Evde tek başına
param parça, param parça
Ehe eheBen de ablama gideyim bir az ona takılayım şimdi burada birine takılırsam yasaklanabilirim =))
Kusura bakma mesajını alıntılamayınca yazamadığım için alinti yaptim
Hadi sağlicakla =)))