SP Kongresi'nde başkan adayı açıklanıyor

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
SP Kongresi'nde başkan adayı açıklanıyor
Saadet Partisi Olağanüstü Kongresi'nde Erbakan'ın konuşmasının ardından Divan heyeti seçildi. Yasin Hatipoğlu Diva Başkanı olarak konuşma yaptı. Başkan adayının şimdi açıklanması bekleniyor




Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Saadet Partisi Olağanüstü Kongresi'nde Erbakan'ın konuşmasının ardından Divan heyeti seçildi. Yasin Hatipoğlu Diva Başkanı olarak konuşma yaptı. Şu an da gündemi okuyor.
Divan Başkan Yardımcıları Fethullah Erbaş ve Şerafettin Kılıç.
Katip üyeler ise Cemil Çolak, Necmettin Çalışkan, İsmail Yalçınkaya, Necmettin Soydan, Yunus Acar, İsmet Pişirici.
Yasin Hatipoğlu, yeni genel başkan adayının kim olacağını açıklayacak
Numan Kurtulmuş'un istifasının ardından yeni genel başkanını arayan Saadet Partisi (SP), Olağanüstü Kongresi'ni, Atatürk Spor Salonu'nda yapıyor. Katılımın yoğun olduğu kongre için, çok sayıda partili, sabah erken saatlerden itibaren otobüslerle Ankara'ya geldi.
Kongrenin yapılacağı spor salonunda Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın posterleri bulunuyor. 'Şuurlandık, Çelikleştik, Geliyoruz', 'Tek Çare Milli Görüş', 'Milli görüşçüler, kongreden sonra hedef iktidar' afişleri yer alıyor. Salonda, sık sık "Mücahit Erbakan', 'İnançlı kadrolar omuz omuza' sloganları atılıyor. Kongrede, milli görüşün tarihini anlatan bir de sinevizyon gösterisi yapıldı.
 
Üst