Son Dakika Fransada Uçak Düştü!

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,115
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Alman hava yolu şirketi GermanWings ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı Fransa'nın güneyinde düştü. Uçakta mürettebatla birlikte 148 kişi bulunuyordu.Alman havayolları şirketi Lufthansa'ya ait GermanWings havayolu şirketinin Barselona'dan Düsseldorf'a giden uçağının Fransa'nın güneyinde düştüğü belirtildi.
İspanya'nın Barselona kentinden saat 11.08'de kalkan "4U9525" sefer sayılı uçakta 148 yolcu ve mürettebat bulunuyordu. Uçağın enkazı Digne kenti yakınlarında bulundu.
Uçak en son 2000 metre yükseklikteyken radarda görüldü. FRANSA BAŞBAKANI AÇIKLADI
Alman havayolu şirketi GermanWings'a ait yolcu uçağının Dinge kenti yakınlarında düştüğünü Fransa Başbakanı Manuel Valls açıkladı.
GERMANWINGS TÜRKİYE'DE SABİHA GÖKÇEN'E İNİYOR

Alman havayolları şirketi Lufthansa'ya ait GermanWings Almanya, Köln ve Bonn merkezli düşük-fiyatlı düzenli tarifeler düzenleyen bir havayolu şirketidir. Şirket Avrupa'da 66 uçuş noktasına seferler düzenlemektedir.

Ana üssü Köln Bonn Havalimanı'dır. Şirket 1997 yılında kurulmuştur ve günümüzdeki ismini 2002 yılında almıştır.
Türkiye'den de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Almanya'ya uçuşlar yapıyor.Uçağın hız ve yükseklik grafiği incelendiğinde 09.33 sularında birden irtifa kaybettiği ve düşüşe geçtiği 7 dakika içinde ise çakıldığı anlaşılıyor.
GERMANWINGS'TEN AÇIKLAMA

GermanWings'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Olayla ilgili medyada çıkan haberleri gördük. Ancak şu anda iddiaları doğrulayabilecek durumda değiliz. Net bilgilere ulaştığımız anda medyayı bilgilendireceğiz. Gelişmeler için lütfen internet sitemizi takip edin" ifadelerini yer verildi.

LUFTHANSA'NIN HİSSELERİ DÜŞTÜ

"GermanWings"ın 148 kişiyle düştüğünün açıklanması sonrası Lufthansa'nın borsadaki hisseleri yüzde 4 değer kaybetti.
 
Üst