Siyonistler Kaybolan Askerini Arıyorlar

cahid

Kıdemli Üye
Katılım
18 Ağu 2009
Mesajlar
6,094
Tepkime puanı
1,417
Puanları
113
Konum
Muamma...!
24705.jpg


Tatbikat sırasında aniden yok oldular Siyonist işgal ordusu sürmekte olan tatbikata son vererek kaybolan askerini aramaya başladı



Siyonist askeri kaynaklar işgal ordusunun önceki gece 1948'de işgal edilen toprakların güneyinde Gazze sınırında yapılan tatbikat sırasında kaybolan bir Siyonist askeri aradığını bildirdi.

Siyonist askerin kaybolduğuyla ilgili haber olayın üzerinden 12 saat geçmesinin ardından askeri yetkililerin izniyle yayınlandı.

Siyonist işgal ordusu kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Gazze sınırında havadan indirme tatbikatı yapan grupta yapılan asker sayımında bir askerin eksik olduğu ortaya çıktı.

Siyonist işgal güçlerinin bunun üzerine tatbikata son vererek arama-kurtarma faaliyetlerine başladığı fakat şu ana kadar ortadan kaybolan askerden herhangi bir haber alınamadığı kaydedildi.

Siyonist işgal ordusu kaynakları, askerin ormanlık alanda bulunan kuyulardan birine düşmüş olabileceği gibi Filistin direniş grupları tarafından esir alınmış da olabileceğini söyledi.

İşgal ordusunun kaybolan askerin ailesine olay hakkında bilgi verdiği ifade edildi.

Siyonist askerin ortadan kaybolması, yaklaşık dört yıl önce Siyonist işgal askeri Gilad Şalit'in direniş grupları tarafından esir alınması olayını akla getirdi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderleri esir takası konusunda geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda Filistinli esirleri işgal zindanlarından kurtarmakta kararlı olduklarını belirterek, "Esirlerimizi kurtarmak için Gilad Şalit'ten başka askerler esir almamız gerekiyorsa bunu da yapacağız" şeklinde konuşmuştu.



fiem
 
Üst