Evet ArkadaŞlar Aramizda Öss'ye Gİrecek Olan Varsa Buraya Yazsin Yardimci Olabilecegimiz Bir Konu Olursa Elimİzden GeldİĞİ Kadar Yardimci Oluruz...
Şİmdİden BaŞarilar Dİlerİm...
Allahh(c.c) Yar Ve Yardimciniz Olsun...
Selam Ve Dua İle
kafa olarak kendimi hazır hissediyorum ama yaptığım denemelerde sözel iyi çıktığı halde sayısal berbat...
eee yıllardır uzak kaldık okuldan o kadar olsun dimi ?
mühim olan kazanmak değil önemli olan katılmak
Kuzenim gircek ben ondan daha çok heycanlıyım kendi sınawımda bile böyle olmamıştım senelerdir çalışıyor...İnşallah istediği yer olur...Allah sınawa girecek olan herkese gönlünden geçen bölümleri kazanmayı nasip etsin hayırlısıyla..Amin
Önemli olan katılmakmış ...
Bu sene de ,seneye de hep katıl. Devlet kazansın
Şaka bir yana, Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Ben de geçirdim o günleri. Ama pek de birşey hatırlamıyorum. Sadece sınav sonrası daha sıkıntılıydı. Kötü bir sınav sonrası belirsizliği ve tercih kararsızlığı gibi.
Neyse atlattık o günleri, siz de atlatacaksınız merak etmeyin.
Kötü geçerse de fazla üzülmeyin. Hayırlısı olsun deyin geçin. İçimde sızı olsa da ben öyle dedim.
tamam hadi çalıştırın beniiii
bakın ne diycem atıl durumda bir sitem var SON NEFES... bu siteyi ÖSS kılavuzu yapalımmı? yani ders notlarının öss ipuçlarının olduğu bir site haline getirelimmi? ha ne dersiniz?
Hımm, güzel fikir aslında. 99 girişliyim, dolayısıyla bayağı uzun zaman geçti ÖSS üzerinden benim için ,ama yardımcı olmaya çalışırım. Hatta, çözemedikleri sorular olursa ,özellikle matematik,kimya ve fizikte, cevaplamayı denerim.
yahu enes koca adam oldun hala oss ye mi giriyorsun? kardeslerimizin onunu neden tikiyorsun ki?
saka bir yana Allah senin ve forumdaki butun kardeslerimizin yardimcisi olsun..