Kılıçdaroğlu Ahmet Hakan'ı da geçti!

Dergaz

Profesör
Katılım
31 Ara 2007
Mesajlar
1,685
Tepkime puanı
28
Puanları
0
Yaş
38
Konum
Ne fark eder ki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu adını “çarkçı Kemal”e çıkaracak eylemlerine bir yenisini ekledi.

Kılıçdaroğlu bugün de TRT'ye çıkma konusunda çark etti ve devletin radyosunu ekti.
Kılıçdaroğlu bugün TRT Ankara Radyosu'nda yapımcılığını Nizamettin Yücel'in, sunuculuğunu ise Hafize Okan'ın yaptığı ‘Haberyorum' isimli programa katılacaktı. Programı öyleydi. TRT de tüm hazırlıklarını yapmış, konuğunu yani Kılıçdaroğlu'nu bekliyordu.
Gazeteciler de konuşlanmış, Kılıçdaroğlu'nun yolunu gözlüyorlardı. Gündemdeki konularla alakalı sorular yöneltmek için. Ancak Kılıçdaroğlu sabah saatlerindeki TRT'deki bu programa çıkmaktan son anda çark etti. Kılıçdaroğlu TRT'deki programa gelmedi.
Kılıçdaroğlu'nun programa katılamayacağı başlamasına yaklaşık yarım saat kala bildirildi. CHP gerekçe olarak "Kılıçdaroğlu'nun program yoğunluğunu" gösterdi.
ÖNDER SAV TELKİNİ Mİ?
Kılıçdaroğlu'nun TRT'yi de zor durumda bırakan bu son dakika çarkının nedeni tam olarak öğrenilememekle birlikte, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın “katılma” dediği ileri sürülüyor.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 27 Nisan bildirisi ve Dubai Anlaşması'na ilişkin çelişkili açıklamalarının siyasi mizah malzemesine dönüşmesinin ardından Sav'ın olaya el koyduğu ve liderini basının sorularından korumaya dönük bu tür önlemler almaya çalıştığı iddia ediliyor.
Kılıçdaroğlu'nun son dakika çarkında CHP ile TRT arasında yaşanan dava gerginliğinin de etkili olmuş olabileceği belirtiliyor.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP'nin avukatları, TRT'de yayınlanan Büyüteç programına katılan Tuncay Güney'in program boyunca Baykal ve CHP hakkında hakaret ve ithamlarda bulunduğunu öne sürerek, TRT hakkında manevi tazminat davası açmış, mahkeme TRT'nin Baykal ve CHP'ye ayrı ayrı 10 bin TL manevi tazminat ödemesine karar vermişti.
Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin kararını Baykal yönünden onarken, CHP yönünden ise tazminat miktarını 50 bin TL'ye çıkararak onamıştı. (HABERVAKTİM)”


medyagundem
 
Üst