iPhone 5 Ekranı Ne Kadar Olacak?

Meryem

Komplike
Katılım
6 Tem 2006
Mesajlar
15,309
Tepkime puanı
759
Puanları
0
Yaş
37
Konum
İstanbul
Android tabanlı modellerin ciddi rakipler haline gelmesi Apple'ı iPhone 5 için farklı planlar yapmaya zorlayabilir. iPhone 5 önceki iPhone modellerinden çok farklı olabilir.

Akıllı telefon pazarında uzun süre ciddi bir rakiple karşılaşmayan iPhone, şimdilerde Android işletim sistemini kullanan modellerin ciddi tehdidi altında.

Tayvan merkezli bir site olan Digitimes'ın iddiasına göre Apple, bir sonraki nesil iPhone'da ekran boyutunu büyütecek.

iPhone 4'te 3,5 inçlik bir ekran bulunuyorken, Apple'ın yeni nesil iPhone 'da ekran boyutunu 4 inçe çıkaracağı belirtiliyor.

iphone51297842358.jpg


İnternette iPhone 5 için birçok konsept tasarım bulunuyor


Ciddi Rakipler


Ekran boyutunun büyütülmesinin planlanmasının asıl sebebi olarak, Android kullanan popüler akıllı telefon modellerinin önemli bir kısmının ekran boyutunun 4 inç ve daha fazla olması gösteriliyor.

Bunlara örnek olarak Samsung Galaxy S ve HTC Desire HD modelleri gösterilebilir. Piyasaya çıkacak iddialı modellerin de ekran boyutlarının 4 inç ve üzeri olması, Apple'ı mutlaka harekete geçirecektir.

iPhone 5 olarak da adlandırabileceğimiz bir sonraki nesil iPhone'un ekran boyutu 4 inçten daha az olursa bunun çok şaşırtıcı bir durum olacağını söyleyebiliriz.


Kaynak
 
Üst