İnternet'te ücretsiz müzik dinleme rehberi

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
İnternet üzerinden müzik dinlemenin zahmetsiz ve yasal bir yolunu arıyorsanız TTNET Müzik platformu isteklerinizi karşılayacak. Birkaç yıl önce hizmet vermeye başlayan bu hizmet, albüm ve MP3 indirme özelliklerini de destekliyor.



Çoğu kullanıcı korsana karşı açılan bu platformu bildiği halde kullanmıyor. Çünkü, hizmetin ekstra ücret gerektirdiğini düşünüyor. Ancak TTNET üzerinden, İnternet’e bağlanıyorsunuz, bu hizmeti belirli oranlarda ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Bazı abone paketlerinde ise haklar daha da artıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, TTNET Müzik servisinin nasıl çalıştığını anlatan bir rehber hazırladı.



Adım 1: Üye Olmak
Sitenin hizmetlerinden faydalanmak için üye olmanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için ekranın sağ üst kısmında bulunan Üye Ol seçeneğine tıklayın. Böylece müziklerin hepsini dinleyip aylık belirli oranlarda albüm ve MP3 indirebileceksiniz.



Adım 2: Üyelik İçin Gerekli Koşullar
Sisteme üye olmak için ADSL abone bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Üye Ol’a tıklayınca karşınıza gelen sayfada üç tane seçenekle karşılaşacaksınız. İsterseniz İnternet’e bağlanmak için kullandığınız kullanıcı adı ve şifresini girerek sisteme kayıt olabiliyorsunuz.





İsterseniz ise telefon ve ADSL hizmet numaranızı girerek siteye üye olabiliyorsunuz. Son seçeneği işaretlerseniz, herhangi bir bilgi sunmanıza gerek kalmıyor, ancak site üzerindeki müzik dinleme hakkınız da bazı değişiklikler oluyor.
İşlem bittikten sonra verdiğiniz e-posta adresine gelen aktivasyon link’ine tıklayın. Bu link’e tıklayınca, şifrenizi girmeniz gereken bir sayfaya yönlendireceksiniz. Buradan ilk kez şifrenizi girin.
Adım 3:Üye Profili Oluşturma
Sistemin aynı zamanda bir sosyal ağ alt yapısı bulunuyor. Buradan kendinize bir profil oluşturduğunuz zaman, sistem size istediğiniz tarzda müzikleri tavsiye ediyor. Ayrıca, iletileriniz ve dinlediğiniz müzikler anasayfada kullanıcı adınıyla birlikte gözüküyor.



Üst sağ tarafta bulunan üye girşi kısmına girdikten sonra TTNET Müzik sizi profil oluşturma ekranına yollayacak.
Buradan kendinize ilk önce bir rumuz (nick seçiyorsunuz). Daha sonra isteğe bağlı olarak gerçek adınızı ve doğum tarihinizi yazabilirsiniz. Hakkında bölümünde yeni arkadaşlar edinmek için kendinizle ilgili bazı şeyler yazma şansınız var.
Sağ tarafta bulunan ekranda ise kendi profil resminizi yükleyebiliyorsunuz. Şifrenizi unutursanız, müzik üye girişi ekranındaki “Şifremi Unuttum” seçeneğini tıklayabilirsiniz. Şifreniz sadece e-posta adresinize yollanır.
 

girdap

Ordinaryus
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
2,541
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Daha kolayı var : fizy.com :)
 
Üst