İhvan-forumdan Yararlanıyor musunuz?

İhvan-forumdan Yararlanıyor musunuz?

  • Evet, çok faydasını görüyorum

    Oy: 33 45.8%
  • Evet, kısmen yararlanıyorum

    Oy: 32 44.4%
  • Fark etmiyor

    Oy: 5 6.9%
  • Az da olsa zararını görüyorum

    Oy: 4 5.6%
  • Çok zararını görüyorum

    Oy: 1 1.4%

  • Kullanılan toplam oy
    72

Kajin

Paylaşımcı
Katılım
10 Haz 2006
Mesajlar
240
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Bir çok konuda yararlandığımı söylesem doğru olur. Emeği geçenlerden Rabbim razı olsun.
 

Enes

İhvan Forum Üye
Katılım
6 Haz 2006
Mesajlar
14,127
Tepkime puanı
1,243
Puanları
113
Konum
bâbil...
bir üye olarak oldukça faydalanıyorum...

bakış açımı geliştiriyor ve ufkumu genişletiyor...

yaşatanlardan Allah razı olsun...
 

: E n E S :

Asistan
Katılım
15 Eki 2006
Mesajlar
646
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
32
Konum
çorum(KONYA)
ooo yararlanmazmıyım hem de oldugundan fazla ben böyle güzel site görmedim Allah bu siteyi yapanlardan razı olsun !!!!!!!!1:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :shake2[1]: :clap2:
 

Alper...

MarmaranınKralı
Katılım
10 Eki 2006
Mesajlar
9,574
Tepkime puanı
452
Puanları
0
Konum
İsLamBol
Web sitesi
cennetsarayi.blogcu.com
ihvan forum gibi güzel insanların üyesi olduğu böyle bir site görmemiştim.allah siteyi kuranlardan bu zamana getirenlerden ve üyelerden razı olsun.
 

berraksu

Aşafatlı
Katılım
2 Eyl 2006
Mesajlar
3,652
Tepkime puanı
85
Puanları
0
Yaş
36
bende cok faydasini görüyorum ihvana her girdigimde ufkum biraz daha aciliyo :D
burdaki edindigim dostlarim ise ayri güzel ;)
Allah emegi gecenlerden razi olsun
 
Katılım
11 Ara 2006
Mesajlar
7
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
59
Ben Zararını görüyorum diyenlerdenim ( Doğrusu tek diyenim diyorum ) ,

Hemen kızmayın açıklayayım hele.

1- Alışkanlık yapıyor.
2- İnsanlar gerçek hayatta bu kadar az hoş görülü değil. Bu kadar kolay kalp kıramıyorlar.
3- Site yöneticilerinden şikayetçiyim :) Herkezi içeriye alıyorlar. En azından Forma gire bilmek için sahte mail adresi ile girememek gerek bir Onaylama maili gelmesi lazım. ( nereden biliyorum Ben ilk üye olurken mail adresimdeki bir harfi atlamışım yinede üye olabildim )
4- Özellikle kendi işinde değilde ücretli bir işte çalışıpta internet bağlantısı iş yerinde olan arkadaşlar eğer İşverenin haberi yoksa iş saatinde burada olduklarından işlerin aksadığından Durum VAHİM. baya bir Kul Hakkına giriyor iş.
5- Acaba diyorum burada geçen vakitler nefs tatminine mi neden oluyor?

Bence en azından girişe bir uyarı yapmak lazım " DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR " diye :)))))
 

berraksu

Aşafatlı
Katılım
2 Eyl 2006
Mesajlar
3,652
Tepkime puanı
85
Puanları
0
Yaş
36
Bence en azından girişe bir uyarı yapmak lazım " DİKKAT BAĞIMLILIK YAPAR " diye :)))))


bagimlilik yaptigi dogru ama ihvanda gecirdigin vakti zamani ayarlamak insanin
kendi elindedir.. burda forumun bi sucu yoktur. zararlari kendi elimizle üretiyoruz,
ve bunlarin ihvandan kaynaklandigini düsünmek yanlis olur ;)
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
Anketleri gezerken arka sayfalardan aldım ve sabitledim.
Güzel bir anket..
 

ileney

Sözlerim senet değil
Katılım
15 Tem 2007
Mesajlar
522
Tepkime puanı
16
Puanları
0
Yaş
37
Konum
ELM SOKAĞI
Web sitesi
reddiyeler.org
Yüzlerce forum gördüm,Onlarca foruma üye oldum.Ama hiçbir forumda O forum kadar samimi bir ortam görmedim.Devam eden üyeleri sınırlıdır,ama Hepsi de bilgilidir (Ebu Cehil misali) ,Küfür belirli bir yere kadar Hakaret ise bolca işte orayı da samimi yapan budur kanımca.Reel hayatta ne iseler gerçek sanal alemde de O'lar.Hepsi kafirler.Benim salaklığıma geldi bir hata yaptım ve bir daha da orada yazamadım.İzinde vermiyorlar.Aslında söylediğim sözler doğruydu.Ama her doğru her yerde söylenmez Kaidesine uymadım (Forum admini ile ben tartışırken bizi kimse hackleyemez dedi,Allah'ın işi işte :) Bir hafta sonra Site Hacklendi.O kadar kapsamlı korunmasına rağmen) Ben de Bunu foruma yansıttım onlarda beni attı. :)
Şimdi onlar sanıyor,Ben hackledim halbu ki öyle birşey yok.İlk üye olduğum forumdu ilk sanal arkadaşlarla orada tanışmıştım sanal da olsa iyilerdi hepsi.Onlara karşı olan bir ön yargıyı da yıktım.Bir ateist dünyanın en iyi insanı da olabilir.Tabii o zamanlar avartarmış,İmzaymış bilmiyordum hiçbirisini o forumdan atıldıktan sonra bir islami forumda yazmaya başladım.Benim oraya gidişimde ortam çok güzeldi hatta buradan bir sürü üye vardı.Hepsi gitti sonra üzülenlerde olsa kırılanlarda işte o zaman forum nedir.Birer birer bilgi sahibi oldum.Bir baktım müslüman müslümanı azarlıyor,küçük düşürüyor,fırçalıyor.Halbu ki o dinsiz foruma üye olan Müslümanlar PM ile irtibat kuruyordu.Herkesin bir adamı vardı.Futbol maçı misali ben X,y,z üyeye cevap verirken diğer müslüman üye de F,c,d üyelerine cevap veriyordu.Sıkı bir ekiptik ekip anlayışımız vardı.Hatta hiç unutmam Ubl nickli bir üye vardı.3 çocuk annesi idi İslam'ı eleştirdiklerini görünce de dayanamayıp üye olmuş zavallım,Forumda bir yanlış anlaşılma olmuştu.Bana Pm çekti ''Kardeşim öyle demek istemedim'' gibilerinden...Sonra tanıştık işte Üç tane aslan gibi evladı varmış (Yaşları ufakta olsa...) Bunlarla baş edemediğini söylüyordu.Bana fikir danıştı ne yapmam gerektiğini söyledi.Ben de bu duruma üzülmüştüm açıkçası ama yapacak birşeyim yoktu,Birkaç derdini daha anlattı üzüntüm katlanarak artmıştı.Ama aklımı da bir fikir geldi Hani şu Hilal Tv'De Hanımeli Programını sunan abla varya....İşte onu önerdim.Saliha Tüfekçi...
Son sözleri Allah razı olsun idi....Bir daha da haber alamadım zaten.Allah sizi inandırsın Bu yazdı İş yerinde çalışırken aklıma o abla geldi,Acaba ne yapıyordur diye düşündüm,Bundan bir iki gün sonra öylesine Banlanmış olan Profilime bakınca bir de ne göreyim Yine o abla üye olmuş,gülsem mi ağlasam mı ? Galiba sırf benimle konuşmak için üyelik almış Hala Profilime Uğrayanlarda o görürünüyor ve tek bir mesajı da yok.Keşke Msn'Sini alsaydım.İnanın o kadar iyi birini reel hayatta bulamam.Neyse sonradan Foruma girmeyi başardım da Pm attım yine,Kimbilir Belki de yolu düşer girer foruma......


Bu arada ,Konu forumken söyleyeyim.
Forumlardan yararlanmak diye birşey olmaz,Sürekli Copy Paste Sürekli Copy paste Onu oku foruma yapıştır Bunu beğen foruma yapıştır.Onun söylediğine katıl buna bağır şunu çağır diye gidilen bir kafa yapısı olduğu sürece forumlardan yararlanacağını sanmıyorum.
Forumları ayakta Tutan en önemli Unsur Kaliteli Üyelerdir.
Burada veya başka forumda Kendi düşüncenden birşeyler üretmeyeceksin Sen Copy Paste Mahkumsun.Kopyala yapıştır ki Hit artsın Tartışma çıksın forum güzel görünsün.Kimseyi de eleştiremesin Forum'da bu bir tabudur.Sorgulayıcı bir insan karakterine sahip olmayacaksın çünkü.Eğer kendi Kutsal veya diğer başka şeyleri eleştirirsen (Eleştirmek sonuc elde etmektir) yandın, ya forumdan kovulursun.Ya da Konu Kilitlenmeden önce Forum Admini Ya kardeş'le başlayan edebiyat yazısını yazdıktan sonra konu kilitlenir ve sizinde ister istemez moraliniz bozulur.

Hiçbir Müslüman forumda Eleştiriye izin yoktur.Ve bütün islami forumlarda Diz çök ve İtaat et mantığı vardır.Kısacası İslami forumların hepsinde aynı şeyler dönüp dolaşmakta.Bir arpa boyu kadar da yol kat edilememektedir.İşin iğrenc bir kısmıda vardır ki o da şudur ; Forumda diğer islami sitelerin linkine izin yoktur.Bu Allah rızasından Çok üye rızasını kazanmaktır ki.Malumunuz buda kötüdür.

Kısa bir örnek vereyim,Bir tartışma çıksa ve Bir üyenin morali hakikaten bozulsa ve küfretse durum ne olur sizce.Söyleyeyim diğer müslümanlar tarafından afaroz edilirsiniz en basit örneği benim Ya Hu.Yazmış olduğum bir müslüman forumda bir ateist üye sabrımı taşırmıştı,(Sabır bu canım elbet kalmayacak Bardakta ki su misali) Ben de dayanamayıp küfür etmiştim Küfür de abartılacak birşey değil hani.İnanır mısınız .Bölüm Mod'u dahil 3-4 müslüman üye diğer tahrik edici mesajları görmezden gelip yaptığım şeyin yanlış olduğunu söyledi (sanki biz bilmiyoruz) Yanlışlar biz insanlar için değil midir.Mesajları editlersin ama 1 gün ama 2 gün forumdan atarsın bu kadar sayfa sayfa duyurularla yazmanının mantığı nedir ? Ne midir ? Aslında hepimiz ama çok ama az nefsimizi tatmin ediyoruz o kadar.Bakın Ban'ladım. Ya ben bir taneyim be...... O da terbiyesiz.
 

Gülzar-ı İrfan

..............
Katılım
24 Eki 2006
Mesajlar
6,736
Tepkime puanı
436
Puanları
0
çok zararını görüyorum :O beni işimden ediyor :O hatta bzen okulumu astırıyor :whistling[1]:


Özellikle şirketlerdeki bilgisayarın, kişisel işlerde kullanılması, ciddi sorunlar yaratabiliyor hatta o işçinin, tazminat ödenmeksizin işten çıkarılmasına bile neden olabiliyor.

HAKLI NEDEN

Yaşanmış ve yargı kararı ile kesinleşmiş, somut bir olay var.

4857 sayılı İş Kanunu'nun 18. maddesinde; iş sözleşmesinin, işveren tarafından işçinin yeterliliğinden veya davranışlarından kaynaklanan, geçerli bir sebebe dayanılarak feshedilebileceği belirtiliyor. Bu sebepler ancak işyerinde olumsuzluklara yol açması halinde, fesih için geçerli bir neden olabiliyor.

Yargıtay'a intikal eden somut uyuşmazlıkta;

"İşçinin şirket bilgisayarını, mesai saatleri içinde, kişisel mailinde kullandığı, bir haberi, işyerinde çalışan bir çok arkadaşının mailine gönderdiği anlaşılmaktadır. İşçinin bu davranışı, şirketin iç işleyişi ile ilgili düzenlenmiş kurala aykırı olduğu gibi, işçinin; mesai saatleri içinde, kişisel ihtiyaçlarında, işyeri bilgisayarını kullanarak, iş görme yükümlülüğünü yeterince yerine getirmediği, bu davranışının da işyerinde olumsuzluklara neden olduğu anlaşılmaktadır. Bu nedenle, iş sözleşmesinin feshi olayının geçerli nedene dayandığına..." oybirliğiyle karar verilmiş (Yargıtay 9.Hukuk Dairesi'nin, 5.2.2007 Tarih ve E.2006/30107, K.2007/2011 sayılı kararı).



:eek:fftp:Dünkü gazetelerde okudum...:)
dikkatli olun.....:eek:fftp:


ALLAHA EMANET OLUN
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Yüzlerce forum gördüm,Onlarca foruma üye oldum.Ama hiçbir forumda O forum kadar samimi bir ortam görmedim.Devam eden üyeleri sınırlıdır,ama Hepsi de bilgilidir (Ebu Cehil misali) ,Küfür belirli bir yere kadar Hakaret ise bolca işte orayı da samimi yapan budur kanımca.Reel hayatta ne iseler gerçek sanal alemde de O'lar.Hepsi kafirler.Benim salaklığıma geldi bir hata yaptım ve bir daha da orada yazamadım.İzinde vermiyorlar.Aslında söylediğim sözler doğruydu.Ama her doğru her yerde söylenmez Kaidesine uymadım (Forum admini ile ben tartışırken bizi kimse hackleyemez dedi,Allah'ın işi işte :) Bir hafta sonra Site Hacklendi.O kadar kapsamlı korunmasına rağmen) Ben de Bunu foruma yansıttım onlarda beni attı. :)
Şimdi onlar sanıyor,Ben hackledim halbu ki öyle birşey yok.İlk üye olduğum forumdu ilk sanal arkadaşlarla orada tanışmıştım sanal da olsa iyilerdi hepsi.Onlara karşı olan bir ön yargıyı da yıktım.Bir ateist dünyanın en iyi insanı da olabilir.Tabii o zamanlar avartarmış,İmzaymış bilmiyordum hiçbirisini o forumdan atıldıktan sonra bir islami forumda yazmaya başladım.Benim oraya gidişimde ortam çok güzeldi hatta buradan bir sürü üye vardı.Hepsi gitti sonra üzülenlerde olsa kırılanlarda işte o zaman forum nedir.Birer birer bilgi sahibi oldum.Bir baktım müslüman müslümanı azarlıyor,küçük düşürüyor,fırçalıyor.Halbu ki o dinsiz foruma üye olan Müslümanlar PM ile irtibat kuruyordu.Herkesin bir adamı vardı.Futbol maçı misali ben X,y,z üyeye cevap verirken diğer müslüman üye de F,c,d üyelerine cevap veriyordu.Sıkı bir ekiptik ekip anlayışımız vardı.Hatta hiç unutmam Ubl nickli bir üye vardı.3 çocuk annesi idi İslam'ı eleştirdiklerini görünce de dayanamayıp üye olmuş zavallım,Forumda bir yanlış anlaşılma olmuştu.Bana Pm çekti ''Kardeşim öyle demek istemedim'' gibilerinden...Sonra tanıştık işte Üç tane aslan gibi evladı varmış (Yaşları ufakta olsa...) Bunlarla baş edemediğini söylüyordu.Bana fikir danıştı ne yapmam gerektiğini söyledi.Ben de bu duruma üzülmüştüm açıkçası ama yapacak birşeyim yoktu,Birkaç derdini daha anlattı üzüntüm katlanarak artmıştı.Ama aklımı da bir fikir geldi Hani şu Hilal Tv'De Hanımeli Programını sunan abla varya....İşte onu önerdim.Saliha Tüfekçi...
Son sözleri Allah razı olsun idi....Bir daha da haber alamadım zaten.Allah sizi inandırsın Bu yazdı İş yerinde çalışırken aklıma o abla geldi,Acaba ne yapıyordur diye düşündüm,Bundan bir iki gün sonra öylesine Banlanmış olan Profilime bakınca bir de ne göreyim Yine o abla üye olmuş,gülsem mi ağlasam mı ? Galiba sırf benimle konuşmak için üyelik almış Hala Profilime Uğrayanlarda o görürünüyor ve tek bir mesajı da yok.Keşke Msn'Sini alsaydım.İnanın o kadar iyi birini reel hayatta bulamam.Neyse sonradan Foruma girmeyi başardım da Pm attım yine,Kimbilir Belki de yolu düşer girer foruma......


Bu arada ,Konu forumken söyleyeyim.
Forumlardan yararlanmak diye birşey olmaz,Sürekli Copy Paste Sürekli Copy paste Onu oku foruma yapıştır Bunu beğen foruma yapıştır.Onun söylediğine katıl buna bağır şunu çağır diye gidilen bir kafa yapısı olduğu sürece forumlardan yararlanacağını sanmıyorum.
Forumları ayakta Tutan en önemli Unsur Kaliteli Üyelerdir.
Burada veya başka forumda Kendi düşüncenden birşeyler üretmeyeceksin Sen Copy Paste Mahkumsun.Kopyala yapıştır ki Hit artsın Tartışma çıksın forum güzel görünsün.Kimseyi de eleştiremesin Forum'da bu bir tabudur.Sorgulayıcı bir insan karakterine sahip olmayacaksın çünkü.Eğer kendi Kutsal veya diğer başka şeyleri eleştirirsen (Eleştirmek sonuc elde etmektir) yandın, ya forumdan kovulursun.Ya da Konu Kilitlenmeden önce Forum Admini Ya kardeş'le başlayan edebiyat yazısını yazdıktan sonra konu kilitlenir ve sizinde ister istemez moraliniz bozulur.

Hiçbir Müslüman forumda Eleştiriye izin yoktur.Ve bütün islami forumlarda Diz çök ve İtaat et mantığı vardır.Kısacası İslami forumların hepsinde aynı şeyler dönüp dolaşmakta.Bir arpa boyu kadar da yol kat edilememektedir.İşin iğrenc bir kısmıda vardır ki o da şudur ; Forumda diğer islami sitelerin linkine izin yoktur.Bu Allah rızasından Çok üye rızasını kazanmaktır ki.Malumunuz buda kötüdür.

Kısa bir örnek vereyim,Bir tartışma çıksa ve Bir üyenin morali hakikaten bozulsa ve küfretse durum ne olur sizce.Söyleyeyim diğer müslümanlar tarafından afaroz edilirsiniz en basit örneği benim Ya Hu.Yazmış olduğum bir müslüman forumda bir ateist üye sabrımı taşırmıştı,(Sabır bu canım elbet kalmayacak Bardakta ki su misali) Ben de dayanamayıp küfür etmiştim Küfür de abartılacak birşey değil hani.İnanır mısınız .Bölüm Mod'u dahil 3-4 müslüman üye diğer tahrik edici mesajları görmezden gelip yaptığım şeyin yanlış olduğunu söyledi (sanki biz bilmiyoruz) Yanlışlar biz insanlar için değil midir.Mesajları editlersin ama 1 gün ama 2 gün forumdan atarsın bu kadar sayfa sayfa duyurularla yazmanının mantığı nedir ? Ne midir ? Aslında hepimiz ama çok ama az nefsimizi tatmin ediyoruz o kadar.Bakın Ban'ladım. Ya ben bir taneyim be...... O da terbiyesiz.


Ya kardeş güzel yazmışsınız da amma uzun olmuş :) Ben okudum ama bi özet yapında sonradan gelenler yorulmasın :D
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Katılım çok az olmuş.. Güncelleme.. Bakalım yeni üyeler ne durumdadırlar?
 

Cenan

Ordinaryus
Katılım
13 Eyl 2007
Mesajlar
3,060
Tepkime puanı
1,752
Puanları
113
Malesef bagimlilik yapiyor. Okul, uc cocuk ve birde Ihvan-forum zor yuruyor. Lakin yinede sikayetci degilim. Birbirinden degerli kardeslerimizin ilimlerinden istifade ediyoruz insallah. Rabbim cumlesinden razi olsun. Selam ve dua ile...
 

ahevrenah

Profesör
Katılım
26 Haz 2006
Mesajlar
2,682
Tepkime puanı
34
Puanları
0
Konum
artık mersin...
eeeeee yararlanmasak ne işimiz var burda. ama bir yanlışlık yaptım. özür dilerim ankette yanlış işaretledim maalesef. dikkatsizlik
 

manifesto

Yasaklı
Katılım
23 Ara 2006
Mesajlar
0
Tepkime puanı
334
Puanları
0
Konum
Kocaeli
ihvan forumdan daha fazla yararlanmak için cihazınızın ayarlarını lütfen tarif edilen şekilde düzenleyiniz
şimdiden teşekkür ederiz
 
Üst