Hürriyet övüyorsa dikkat!

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Bu İsmi Not Edin!

Hürriyet övüyorsa dikkat!2007'de Kemal Kılıçdaroğlu için başlatılan PR çalışmalarının bir benzeri de bu yıl Antalya'da CHP ön seçiminde ortaya çıktı. "Antalya'da Baykal'ı ezen adam" başlıklarıyla parlatılan Dr. Niyazi Nefi Kara'ya Doğan Grubu yakın ilgi gösteriyor.

1427817332845.jpg


AHABER.COM.TR - Kara, Yunanistan seçimlerini kazanan Çipras'a benzetiliyor. "Halkın doktoru, kravatsız, genç, yakışıklı, aynı zamanda aile babası, Gezi'de gözünden yaralanan birini muayene etmişliği var" gibi sözlerle övülen Niyazi Nefi Kara ismi önümüzdeki günlerde çok duyulacağa benziyor.

2007'de de Kemal Kılıçdaroğlu için, "Halkın adamı, sakin güç, Gandhi" benzetmeleri yapan Hürriyet, bugün de Kara'yı manşet yapıyor, akşamında CNN Türk'e çıkıyor, Doğan Grubu yazarları ondan bahsediyor.

Solcu kökenliymiş, Ecevit hayranıymış, Gezi'de gözünden yaralanan birini muayene etmiş, halkın doktoru güzellemelerin önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor. Bu durumun CHP'nin başına bir kaset operasyonuyla gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmeye yönelik bir proje olup olmadığı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

1427817309940.jpg
 
Üst