Hizbullah Komutanı ve Savaşçıları İçin Dua

Kaf-Nun

Asistan
Katılım
14 Haz 2006
Mesajlar
544
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Yer_6
Bismillahirrahmanirrahim




Ya Rabbi!



Tam bir ihlas ve teslimiyet, tam bir tevekkül ve cesaretle senin yolunda siyonist düşman karşısında kahramanca savaşan Hizbullah savaşçılarını ve şerefli komutanını İzzet ve kuvvetinle, lütuf kereminle feth-i mübinlere ulaştır!


Ya Rabbi!


Sen kitabında "insanlar arasında müminlere karşı en şiddetli düşman olarak yahudileri bulursun" diye buyurdun; bu azgın ve canavar tabiatlı yahudiler dün peygamberlerini katlettikleri gibi, bugün de masum ve savunmasız kardeşlerimizi katlediyorlar; tam bir azgınlık içerisinde, yurtlarımızı işgal edip ölüm saçan bombalarını Filistin'in Lübnan'ın üzerine yağdırıyorlar!


Ya Rabbi!


"Eğer siz Allah'a yardım ederseniz Allah da size yardım eder" buyurdun; kendilerini senin yoluna adayan, senin dininin şiarları ve salih kullarının esenliği için carpışan, etrafını mübarek kıldığın Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün özgürlüğü için pak bedenlerini sana seve seve kurban sunan Hizbullah'ı, katından gaybi yardımlarınla, görünür görünmez ordunlarınla müyyed ve muzaffer kıl!


Filistin'de dökülen kanların, akan gözyaşların dinmesi için mazlumların, sığınaksızların, yetimlerin yüzlerinin gülmesi için, esirlerimizin kurtarılması, siyonistlerin yuvalarının dağıtılması için Hizbullah'ın verdiği bu savaşı, Bedir'de olduğu gibi meleklerinin oklarıyla güçlendir; yıldırımlar gibi yağdır keskin oklarını, kasırgalar gibi dağıt düşmanın ordularını ve dalgalandır en yükseklerde Hizbullah'ın şanlı sancağını!


Ya Rabbi!


Siyonist düşman karşısında sıradağlar gibi kıl Hizbullah kahramanlarını; silahlarını keskinleştir, etraflarını koru, düşmanın onlara erişmesini engelle, nusretinle onları destekle, düşmanın hücum ve tuzakları karşısında onları dayanıklı kıl!


Ya Rabbi!


Siyonist düşmanın en büyük destekçisi ve besleyicisi büyük şeytan Amerika'nın tuzaklarını boz, güçlerini dağıt, üslerini yık, donanmalarını yak, ordularını perişan et; Bush'ları, Olmert'leri, Perez'leri kahhar gazabınla helak et!


Ya Rabbi!


Amerika ve İsrail ordularının düzenlerini boz, güçlerini darmadağın et; ellerini kollarını bağla, gözlerini kör et! Bu haçlı müstekbirlerin, tağut yahudilerin soylarını kurut, dünya hayatını onlara cehennem et! İçtikleri suyu, soludukları havayı, yedikleri yemeği onlara zehir et! Onları en ağır bela ve musibetlere düçar et! En aşağılık şekilde onları zelil et!


Ya Rabbi!


Ellerimizi açtık sana yöneldik, cebhelerimiz için dualarımızı kabul et!


Ya Rabbi!


Dininin en üstün din, hizbinin en güçlü hizib olması için; küfr ve şirk bayraklarının İslam toprakarından sökülüp atılması için direniş destanları yazan kahraman mücahidleri zaferlerin en büyüğüne eriştir; onlar yalnızca sana adandılar; onları rızana ve en yüce makamlara yetiştir!


Ya Rabbi!


Mücahidlerimizin ve şehidlerinizin hanımlarını ve çocuklarını, annelerini ve babalarını rahmetinle koru, esenlikle tut, fetihlerle sevindir; yalnızlık duygularını kaldır gönüllerinden; kimse tutmasa da, sen tut ellerinden, sabır metanet ve tahammül ile güçlendir!


Ya Rabbi!


Sünnetini her zaman tecelli ettir, düşmanın güzünde çok ve güçlü görünsün savaşçılarımız; savaşçılarımızın gözünde az ve zayıf gözüksün düşmanlarımız!


Ya Rabbi!


Mücahidlerimizin yardımına koşan, onlara destek olan, onlara silah ve cebhane taşıyan, onların yaralarını saran, onların ihtiyaçlarını karşılayan, onların onurunu ve davasını savunan salih ve gayretli kullarını da aziz kıl; sonsuz lütuf ve kereminden onlara da pay ayır!


Ya Rabbi!


Gönlünde cihad aşkı ile cebhelere yönelen bütün mücahid kullarını af ve mağfiret, başarı ve nusret ile ödüllendir!


Ya Rabbi!


Güçlerimizi, cebhelerimizi, mücahidlerimizi birleştir; yüreklerimizi, bileklerimizi birleştir! Düşmanın tefrika tuzaklarından, cehaletin karanlık kuyularından, ihanetin acı sonuçlarından, gafletin zillet uçurumlarından uzak tut bizi!


Ya Rabbi!


Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sabit tut, işlerimizdeki aşırılıkları ve günahlarımız bağışla ve razı olduğun kullar olarak al bizi katına; şehidlerin, salihlerin kat bizi yanına!


Ya Rabbi!


Yüce Resulünün müjdelediği o kutlu günleri yakın et; yahudileri bizlerin elleriyle kahret! Yaptıkları düşmanlıkların, sürdürdükleri saldırı ve katliamların hesabını sormaya bizleri muvaffak et! Bizleri de bu Muhammed Ordusu'na dahil et!


Ya Rabbi!


İslam Ümmeti İsrail'in yok olmasını, Amerika'nın yıkılmasını, firavunların vurulmasını gözlüyor; bu Calut'lar karşısında Hizbullah'ı Davud Et!


Ya Rabbi!


Kanayan gönlümüzün tabibi, ağlayan Filistin'in habibi büyük komutan Seyyid Hasan Nasrallah'ı izzetinle aziz kıl, düşmanların tuzak ve saldırılarından rahmetinle onu koru! Bizi Seyyid'siz bırakma! Bu kutlu savaşta bizi de ona ensar et!


Ya Rabbi!


Seyyid'imizi Hayber'lerin fatihi kıl! Kudüs'e giden yolda komutanlığını aziz ve mübarek kıl!


VELFECR







http://www.habervakti.com/detay.asp?id=13858&kat=Dosya
 
M

M.J.

Guest
Allah razı olsun...Bu Hizbullah, Maide 55 te belirtilen hizbullah, bunu hepimiz göreceğiz.Bu hizbullah asla yenilmeyecek.Buraya yazıyorum.
 
Üst