şimdi izledim çok hoş ..Sevgili stajyerlerimiz bu gönderimdeki inceliği umarım kaçırmamışsınızdır yani demem o ki; siz yeni olan yönetici adaylarımıza biz adminlerin ilk yaklaşımları budur fakat yönetimde bazı şeyler sekteye uğrarsa sonrası için farklı temsili videolar da getirilebilir
Hamur işi her haliyle tüketilir kanımcaYani şunların tatlı içli malzeme olanını düşünün.
Kişi başı bir tane.
@Kaptan soldaki senin sağda ki @Ebu Computerin
ıslak kekin harcından ayırınca tepsiyi küçültmek gerekiyor
ilk önce unuttuğum için fazla kabarmadı
üşenmedim bir daha yaptım solda ki .. kabardı ..
mikser bozuk olmasına rağmen ağlayan keke çevirdim
tepkilere gelince -hayırdır misafirin mi var !
yok yau bize yaptım işte illa eleştireceksiniz ..
bayanlara torpil @Verdacım iki dilim sana gelsin ...
Size değişik bir tatlı tarifi vereyim.
Yapımı çok kolay.
Gözlemelik hamuru hazırlıyorsunuz ama hamurda tuz olmasın.
Sonra gözleme yada bazlama ne diyorsanız içine bal tahin çokokrem muz fıstık fındık ceviz yada bunlardan hangilerinden varsa atın yada sevdiklerinizi atın.
Sadece çokokremlide yapabilirsiniz.
Sonra tatlı gözlemelerinizi sıcak sıcak servis edin.
Basit kolay bir tatlı. İç malzemesi de size kalmış.
Selam ve dua ile...
Yani şunların tatlı içli malzeme olanını düşünün.
Kişi başı bir tane.
Yani şunların tatlı içli malzeme olanını düşünün.
Kişi başı bir tane.
ben islak kek'i cok severim
ama nedense bazen tutmuyor arkadas
köseleri cok islak olurken ortalara dogru sertlesiyor
ama bazen de mükemmel oluyor
elinin ayari yok diyorum kiziyo
beni ne mühendisler istedi de... niye hep buraya baglarlar
Red ıslak kek yaptın mı hiç itiraf et