Hanefi Avcı'dan Teröriste Akıl

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
HANEFİ AVCI'DAN POLİSTEN KURTULMA DERSİ!
25 09 2010 08:54

Emniyet  Müdürü Hanefi Avcı ile Devrimci Karargah örgütü zanlısı Necdet Kılıç, özel hattan yapılan 30 görüşmede referandum sonuçları ve polis takibinden kurtulma tekniklerini konuşmuş.

Hanefi Avcı’nın kitabında kendisini dinlemek için kullanıldığını iddia ettiği “özel hat”tın sahibi olan Necdet Kılıç’ın Devrimci Karargah operasyonunda gözaltına alınması tüm dikkatleri Avcı ile Kılıç arasındaki ilişkiye çevirdi. Mahkeme kararıyla yapılan teknik takip sırasında Hanefi Avcı ile bir dönem sorgulayıp cezaevine attırdığı Kılıç’ın özel hattan çok özel görüşmeler yaptıkları ortaya çıktı. Kılıç sorgusunda Avcı ile ilgili sorularda suskun kaldı.

8 AYDA 30 KEZ GÖRÜŞTÜLER

Necdet Kılıç’a yönelik yapılan telefon dinlemelerinde Kılıç’ın kendi telefonu üzerinden 8 ay boyunca 30 defa Hanefi Avcı ile irtibat kurduğu belirlendi. Bunun yanı sıra Kılıç ankesörlü telefonlar üzerinden Avcı’nın makamını ve cep telefonlarını da aradığı, ikili arasında abi-kardeş şeklinde konuşmalar belirlendi. Kılıç, sorgusunda Avcı ile telefon görüşmelerinin içeriği hakkında sorulan tüm sorularda susma hakkını kullandığı öğrenildi.

REFERANDUMU  SORDU, TAKTİK VERDİ

Necdet Kılıç’a yönelik sürüdürlen teknik takibe takılan görüşmelerde Hanefi Avcı ve Kılıç arasında referandum üzerine de sohbetler yapıldığı belirlendi. Bir konuşmada Emniyet Müdürü Avcı’nın “Sizinkiler referandum ne oy verecek” sorusuna Kılıç’ın verdiği “Yarısı boykotçu, yarısı hayırcı” cevabı da kayıtlara girdi.

Necdet Kılıç’ın, Avcı’ya telefonda “polis tarafından takip edildiğini” söyeyip “ne yapması gerektiğini sorduğu” da tespit edildi. Avcı’nın ise “Seni gözaltına alacak olsalar takip etmezler. O salaklar senin onları takip ettiğinin farkında değiller” dedi. Avcı’nın, takip edilen Kılıç’a “Avukatına söyle herkesi rahatsız etsin, her tarafa takip edildiğinle ilgili faks çeksin” tavsiyesinde bulunduğu de belirlendi.

O’NU İÇİŞLERİ BAKANI YAPARIZ

Necdet Kılıç’a, sorgusunda Avcı’ya özel işlerini ve arkadaşlarının Emniyet’teki işlerini takip ettirip ettirmediği de soruldu. Telefon görüşmelerinde Avcı’nın, Kılıç’ın bir arkadaşınının adli işleri için teknik takip yaptırdığının anlaşıldığı öğrenildi. Kılıç’ın, Güngör isimli şahısla telefonda, Avcı’nın kitabı okumasını tavsiye ettiği, Güngör’ün de Avcı’nın “iyi iş çıkardığını” söyleyerek “Hanefi akıllı adam, onu ileride İçişleri Bakanı yaparız” dediği belirlendi.

KİTAP ÇIKTI TELEFON KAPANDI

Necdet Kılıç’ın Hanefi Avcı’nın kitabının yayınlanmasından sonra, örgütsel irtibatı bulunan şahısları arayarak , kitabın 500. sayfasını okumalarını ve telefonunu kapatacağını söylediği belirlendi. Örgüt lideri S. Mahir Sayın’ın da bu tarihte Kılıç tarafından uyarıldığı ve yurtdışına kaçtığı belirlendi. Kılıç bu konuda da susmayı tercih etti.

Kezban’la ilişkim var, eşimden ayrılıyorum

Hanefi Avcı, Necdet Kılıç üzerine kayıtlı hattan görüştüğü iddia edilen edebiyat öğretmeni Kezban Kerman ile ilişkisi olduğunu kabul etti. Avcı dün geceyi Kerman’ın İstanbul Ataköy’de kiraladığı evde geçirirken, sabah evden ilk çıkan Bahçelievler’de bir lisede edebiyat öğretmenliği yapan Kerman oldu. Kerman, Avcı’yı tanıdığını doğruladı ancak duygusal ilişkisi olduğu iddiasını kabul etmedi. Evden öğleden sonra çıkan Avcı, gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen konuşmadı. Avcı, Odatv adlı internet sitesine yaptığı açıklamada ise Kerman’la ilişkisini kabul etti. “Eşimle sorunlarımız vardı, ayrılıyoruz” diyen Avcı, “Duygusal ilişkiniz var mı” sorusuna “Öğretmeni tanıyorum, duygusal ilişki kısmı doğru, geriye kalanlar hikaye. Örgüt evi falan yok... Birbirlerini tanımazlar bile” dedi.

STAR GAZETESİ
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Maksadımızı aşmayalım:

Hanefi Avcı'dan Terör Zanlısına Akıl

Başlığı bu şekilde değiştirebilir miyiz muhterem yönetici kardeşlerim?
 
Üst