demokrat parti N.Kemal Zeybek'e emanet

ıtri

Üye
Katılım
30 Ağu 2009
Mesajlar
1,235
Tepkime puanı
153
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Ankara
Evet yeni bir liderimiz daha oldu. Türkiye için hayırlı olsun.
Anavatan partisi
Doğru Yol partisi.

İkiside Türkiye'nin ikbal partileriydiler. Bu zenginlik bu saltanat hiç bitmiyecek gibi görünüyordu. Ama millet vurdumu tam vuruyor işte. İki seksen uzatıyor ve bir daha belini doğrultamıyor.

Hatırlayalım: Mesut Yılmaz milletin özüne ters bazı kanunları getirirken "siyasi hayatıma mal olsa da.." demişti. Sadece kendi siyasi hayatına mal olmadı, partisi de bitti. Tek örnek alıyorum ama hatalar tek değil, daha çok var.

Dosdoğru yol partisi milletvekili Ümmet Kandoğan tartışmalı cumhurbaşkanlığı seçiminde "yapmayın etmeyin, millet idaresini belli çevrelerin kaprisleri uğruna yakmayın, millet sizi süpürür" diye uyarmıştı.

Denilen oldu. Millet alaşağı etti. (Yanlış anlamayın, bu partilere düşman değilim. Hiç bir partiye düşman değilim) Şimdi iki parti birleşti Demokrat Parti oldu. Eskiden birer birer dev olan bu partiler şimdi birleşiyorlar, yine bir şey etmiyor. Millet bir küstümü zor barışıyor.

Bir kaç lider değiştirdi. En son Hüsamettin Cindoruk oldu. Oda Partiyi ayağa kaldıracağına Ergenekon avukatı oldu. Zaten var avukatı sana ne gerek var?

Dün kongresi vardı Demokrat partinin. Nereden nereye.Bir zamanların ikbal partisinin kongresinde salon bile dolmuyordu. Uzatmıyalım, sonunda Namık Kemel Zeybek yeni genel başkan oldu. Namık beyi bakanlığından beri biliriz. Milliyetçi, vatanperver, namuslu biridir. Ama ölmüş bir cenazeyi elektroşokla yeniden diriltebilirmi, bilmiyorum. Zaman gösterecek.

Hoşgeldiniz Namık bey başkanlığınız Tüm Türkiye için hayırlı olsun.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Arkasında Turgut Özal varken çabalıyordu bir şeyler yapmaya bakalım şimdi arkasında olanlar (!) onu nereye iteleyecekler...
 
Üst