kaptan rumuzuyla dikkat çekemezsin bence hadis inkarcısı Mustafa İslamoğlu rumuzuyla soru sorarsan altaylı kaale alır.lafons kulagin ekranda olsun Cübbeli'ye soru soracam, Kaptan rumuzumla
sana da selam göndereyim istersen ama yayinlarlar mi bilemiyorum
Bak o maçta pkk bir eylem yapacak gibime geliyor. Allah muhafaza...Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçı olmayaydı bende izlerdim.![]()
cik olmaz daha orjinal birsey bulmaliyimkaptan rumuzuyla dikkat çekemezsin bence hadis inkarcısı Mustafa İslamoğlu rumuzuyla soru sorarsan altaylı kaale alır.
istihareye yatemniyet tedbirini almıştır muhtemelen.İnşaAllah bir şey olmaz. Şimdi benim de kalbime şüphe girdi...
Sen beni dinle. Mustafa İslamoğlu rumuzuyla soru sorarsan ve soru da eğer Cübbeliyi terletecek cinsten ise altaylı reyting uğruna sorunu sorar.cik olmaz daha orjinal birsey bulmaliyim
buldum "Rusya'dan Natasa adli bir bayan izleyicimizin sorusu var..."
Nasil?![]()
Maç için yatmamistihareye yat
kirmizi cikarsa bil ki mac iptal
yesil cikarsa Shakhtar Donetsk'yi kesin galip gelecek demektir
sigara icilmeyen bölüm var mi duman alti olmayalimMaç için yatmam![]()
Hamdolsun işin hastalık kısmını yıllar yıllar evvel atlattım. Şimdi keyfine izliyorum. Beraber izleyelim ikinci maçı![]()
3-1 fener alır eğer maç oynanırsa...Maç için yatmam![]()
Hamdolsun işin hastalık kısmını yıllar yıllar evvel atlattım. Şimdi keyfine izliyorum. Beraber izleyelim ikinci maçı![]()
Nargile içilen kısımda izleriz abisigara icilmeyen bölüm var mi duman alti olmayalim
erkeklerin diz kapaklarına baldırlarına bakmak haram değil miMaç için yatmam![]()
Ha yani topçular eşortmanla çıksa caizdir, izleyin mi diyecez?erkeklerin diz kapaklarına baldırlarına bakmak haram değil mi