YagmuR Üye İhvan Üyesi Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 2,506 Puanları 0 Yaş 32 Web sitesi www.gencislam.com 4 Kas 2010 #1
YagmuR Üye İhvan Üyesi Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 2,506 Puanları 0 Yaş 32 Web sitesi www.gencislam.com 4 Kas 2010 #3 Sanmıyorum
K Kaçak Misafir 4 Kas 2010 #4 Hala yayındamı da cin alimiz ... Kalkalı çok olmuş olması lazm ... Hatta bir gecede bir kitap bitirirdim soluksuz
Hala yayındamı da cin alimiz ... Kalkalı çok olmuş olması lazm ... Hatta bir gecede bir kitap bitirirdim soluksuz
YagmuR Üye İhvan Üyesi Katılım 18 Ağu 2006 Mesajlar 2,506 Puanları 0 Yaş 32 Web sitesi www.gencislam.com 4 Kas 2010 #5 Kaçak' Alıntı: Hala yayındamı da cin alimiz ... Kalkalı çok olmuş olması lazm ... Hatta bir gecede bir kitap bitirirdim soluksuz Genişletmek için tıkla ... Yok abi halen yayımda değil malesef, artık barbieli, bentenli kitaplar var Bir oturuşta bitirirdik geçen ilk okul da sakladığım şeylerin arasından buldum bir tane kalmış gerisi yok birilerine vermişiz sanırım...
Kaçak' Alıntı: Hala yayındamı da cin alimiz ... Kalkalı çok olmuş olması lazm ... Hatta bir gecede bir kitap bitirirdim soluksuz Genişletmek için tıkla ... Yok abi halen yayımda değil malesef, artık barbieli, bentenli kitaplar var Bir oturuşta bitirirdik geçen ilk okul da sakladığım şeylerin arasından buldum bir tane kalmış gerisi yok birilerine vermişiz sanırım...