Çatı Çete

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Davutoğlu: Çatı çete, bunun adı çatı çeteBaşbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Sincan mitinginde halka hitap etti.
basbakan_ahmet_davutoglu_konusuyor_canli_1433177342_1823.jpg


Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından önemli başlıklar;
-Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir çatı aday üzerinde anlaşıp hep birlikte geldiler ama onlara gerekli dersi verdiniz. 'Cumhurbaşkanı olamaz' dedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yaptınız, Allah razı olsun.

-Şimdi de sadece çatı aday değil, çatı bir çete kuruyorlar. Çatı çete, bunun adı çatı çete. Nasıl bir çatı çete biliyor musunuz Üç tane muhalefet partisi CHP, MHP, HDP. Birbirlerine daha hiç söz ettiklerini gördünüz mü MHP hiç HDP'ye dönüp 'Bu millet, bu vatan bölünmez otur oturduğun yere' diyor mu HDP, MHP'ye dönüp 'Neden geçmişte şunları yaptın' diye soruyor mu CHP, HDP'ye laf ediyor mu CHP, zaten MHP ile ortak. Peki dertleri kimle Dertleri AK Parti'yle. Ama esas dertleri milletle.

-Yabancı yapım tanklarla Türkiye'de 10 yılda bir darbe yapanlar, 27 Mayıs'ta tanklarla caddelere inenler, 12 Mart'ta muhtırayla demokratik olarak seçilmiş iktidarı düşürenler, 12 Eylül'de tankları şehirlere salanlar, 28 Şubat'ta yine tanklarla şehre girenler artık bilsinler ki şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk yapımı Altay tanklarıyla sadece vatan savunmasındadır, millet savunmasındadır.
 
Üst