bu testi kesinlikle yapın

Ahver

Âsî İşgâl Kuvvetleri
Katılım
24 Tem 2007
Mesajlar
2,871
Tepkime puanı
701
Puanları
0
Mavi ve Mor :D
 

BeHReM

Doçent
Katılım
2 Nis 2007
Mesajlar
618
Tepkime puanı
27
Puanları
0
Mavi yeşil..
aynı yanıtı veren arkadaşlar da çokmuş bu arada.
 

yüz akı

Profesör
Katılım
28 Şub 2007
Mesajlar
792
Tepkime puanı
114
Puanları
0
Yaş
41
Konum
diyar-ı gül
MAVİ-YEŞİL

GALİB BİZİZ GALİBA....
MAVİ YEŞİLLER BİRİNCİ SIRADA.....YUPPPİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!.
 

öggeş

Asistan
Katılım
12 May 2007
Mesajlar
884
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
38
Mavi ve Yeşil: Güven uyandıranlar
 

Alper...

MarmaranınKralı
Katılım
10 Eki 2006
Mesajlar
9,574
Tepkime puanı
452
Puanları
0
Konum
İsLamBol
Web sitesi
cennetsarayi.blogcu.com
mavi ve mor :thinking:
düşünüyorum ama ne düşünüyorum ya da ne düşünmek istediğimi düşünüyorum belki de ne düşünmek istemediğimi düşünüyorum sonuçta tek şey yaptığımı biliyorum.HİNDİLİK:O
 

Bîdâr

Aktifleşmemiş
Katılım
31 Tem 2007
Mesajlar
5,222
Tepkime puanı
207
Puanları
0
Mavi ve Mor: Düşünenler


Siz oluşumu incelersiniz. Bir şeyin neden var olduğunu bilmeye ihtiyaç duyarsınız. Bulduğunuz sonuçlar sizin büyük resmi görmenizi sağlar. Neye ihtiyaç olduğunu bulma kabiliyetiniz sizin olayları iyileştirmenizi sağlar. Geleceğe yoğunlaşarak, fikirler ve olaylar sanki olmuş bitmiş gibi düşünebilirsiniz. Siz gelecekteki dünyada yaşarsınız. Bu kafanızda ki bir resimdir.

Siz insanların motivasyonunu ve sebep-sonuç ilişkilerini anlayabildiğiniz zaman perfomansınızın en üstünü yaşarsınız. Sürekli hareket planı hazırlamak için kafanızın içinde olayları kategorize ediyorsunuz. Bu planlar olmadan organize olmak sizin için çok zordur. Zaman zaman gündüz hayal kurarak geçiren bir insan haline gelebilirsiniz.

Siz yol açan öncüsünüz. Yeni fikirleri ve yapıları geliştirmeye karar verdiğiniz zaman büyük keyif alırsınız. Fikirleri kafanızın içinde gerçeğe dönüştürmek ihtirasınızın artmasını sağlar. İnancınız güçlü olduğu zaman, gerçeklere bakmadan olayları üstlenebilirsiniz. Kendiniz ve başkaları hakkında geliştireceğiniz yanlış ön yargılar sizi ortamın dışına sürükleyebilir.

Sürekli yeni bir şeyler yapma ihtiyacınız sizin hazırda yapmış olduklarınızı takdir etmenize engel olabilir. Kafanızın içinde çok fazla resim olması yaşamınızı zorlaştırabilir. Diğer insanlar ve olaylar size yetişemeyebilir. Farkında olmadan çevrenizden ve kendinizden imkansızı istemeye başlayabilirsiniz.

Eğer maviyi mordan daha fazla seviyorsanız, kendi hayallerinizi ilişkilerinizden daha ön planda tutuyorsunuz demektir.

Eğer moru maviden daha çok seviyorsanız, ilişkilerinizde nasıl güçlü olabileceğinize daha çok ilgi duyuyorsunuz demektir.
 

..HayRiye..

Asistan
Katılım
27 Ağu 2007
Mesajlar
429
Tepkime puanı
11
Puanları
0
Yaş
36
Konum
ist/bakü
mavi ve mor düşünenler :) ya iyi güzel de sonumuz mavi mor diyenler bakırköyde ki ortada oturmuş elini çenesinin altına koymuş habire düşünen adam gibi olacaksa ben renklerimi değiştirmeye karar verdim ;)
 
Üst