Batman'a farklı branşta 10 uzman doktor

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,115
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Batman'a 10 ayrı branşta görev yapan uzman doktorlar atandı.



10 ayrı branştaki uzman doktor kentte göreve başladı..

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı sağlık tesislerinde hasta kabulüne başlayan uzman doktorlar, sağlık hizmetlerine de bir ivme kazandırdı. Yeni branşlar hastalar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konu hakkında açıklamada bulunan Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Dr. Hakan Pamukçu, “Batman'da olmayan branşları sağlık tesislerimize kazandırmaya çalışıyoruz. Böylece daha geniş bir yelpazede sağlık hizmetlerini sunabiliyoruz. Bu maksatla ilimize kazandırdığımız; Onkoloji - Erişkin Hematoloji - Çocuk Hematoloji ve Onkolojisi –Endokrinoloji – Romatoloji - Nefroloji - Yeni Doğan - Çocuk Allerji ve İmmünolojisi - Çocuk Psikiyatrisi - Çocuk Kardiyoloji ve Endodonti olmak üzere on branşta uzman doktor sağlık tesislerimizde poliklinik yaparak kentimiz açısından önemli bir boşluğu dolduruyorlar.” dedi.
Çevre illerden bile hasta alıyoruz
Açılan poliklinik ve ünitelerde ihtiyaç duyulan tıbbı cihazları temin etme noktasında da hassasiyet gösterdiklerini belirten Pamukçu, “Açılan yeni poliklinikler, yoğun bakım servisleri ve ünitelerimiz ile ihtiyaç duyulan her türlü tıbbı cihazın birliğimize bağlı sağlık tesislerinde bulunuyor. Özellikle ileri düzey öncelikli ameliyatların da yapılıyor olmasından dolayı sağlık tesislerimiz tercih edilen hastaneler arasında yer alarak, çevre illerden bile hasta almaya başladı.” ifadelerinde bulundu. (İLKHA)
 
Üst