Aslantepe Stadı'nda yangın çıktı

-Muhammed-

Profesör
Katılım
18 Kas 2010
Mesajlar
1,740
Tepkime puanı
234
Puanları
63
aslantepe1.jpg


Aslantepe Stadı'nda yangın çıktı
11.12.2010 - 12:47
Daha önce yaşanan göçük nedeniyle 3 işçinin hayatını kaybettiği Aslantepe stadında yangın çıktı.

Resmi açılışının 15 Ocak'ta yapılması beklenen Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadyumu'nun inşaatında çalışan işçilerin kaldığı barakalarda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Türk Telekom Arena Stadyumu inşaatında çalışan işçilerin kaldığı iki katlı barakalardan birinde saat 11.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek diğer barakalara sıçradı. Yangın yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. İlk gelen ekipler yangını söndürmede yetersiz kalınca Beşiktaş ve Şişli itfaiye ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Yangın, itfaiyenin 1 saatlik çabası sonucunda söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor

Daha önce 3 işçi ölmüştü

Seyrantepe stadında daha önce iki ayrı olayda 3 işçi hayatını kaybetmişti.

Arena Stadı inşaatında çalışan bir işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Seyrantepe'de Galatasaray Futbol Kulübü'nün inşaatı süren yeni stadında çalışan Cihan Gayretli isimli işçi, birlikte çalıştığı ağabeyi ve arkadaşıyla inşaat üzerinde yürürken düştü.Ağabeyi ve arkadaşı, arkalarından gelen Gayretli'nin düştüğünü fark etmedi. Ağabey, arkasına bakıp göremeyince kardeşini aramaya başladı. Arama sonucu yaklaşık yarım saat sonra Gayretli'nin cansız bedenine ulaşıldı.
 
Üst