Akp paralel araştırılsın talebini reddetti!!!

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
885742.jpg



AKP, bir buçuk yıldır dilinden düşürmediği ‘paralel yapı’ iddialarının Meclis Komisyonu tarafından araştırılmasını istemedi.


HDP’nin ‘paralel yapı’ iddialarının araştırılması için Meclis’e sunduğu grup önerisi, CHP ve MHP’nin desteğine rağmen AKP’li vekiller tarafından reddedildi.


Duruma tepki gösteren CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, “Her gün paralel yapıdan bahsediyorsunuz. Peki niye araştırılmasından korkuyorsunuz? Biz muhalefet partileri olarak, iktidarın rahatsız olduğu paralel yapının ortaya çıkması için destek vereceğimizi ilan ediyoruz. Neden araştırılmasına karşı çıkıyorsunuz.” tepkisini gösterdi.




http://www.aktifhaber.com/akp-paralel-arastirilsin-talebini-reddetti-1124652h.htm
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Paralel diyorlar, paralel yatıyorlar, yatıyorlar kalkıyorlar paralel diyorlar, paralel yiyorlar, paralel içiyorlar.

Parelel yapı araştırılsın diye önerge verilince de bunu kabul etmiyor akpliler.

Bu nasıl bir mantık???
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
İnlerine girdik, onlar ne zaman gireceksiniz diyor:))))
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Elitaş şöyle konuştu:
"Pervin Buldan sabote etmek için konuşmadı. Sayın TBMM Başkanvekili 'biriniz imza atın, konuşun' deyince, Hasip Kaplan gidip önergeye imza attı. Fakat Kaplan kürsüye gelip 10 saniye konuştuktan sonra Pervin Buldan, Kaplan'ı kürsüden aldı, çekti. Bunun üzerine Başkanvekili, 'görüşmeniz bitmiştir, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı çağırıyorum' dedi. Ben kürsüye gittiğimde hem Pervin Buldan hem de Sebahat Tuncel kürsüden beni atmak için uğraştılar. Ben konuşmaya başlarken onlar yanıma gelerek beni fiili olarak kürsüden iteklemeye uğraştılar, konuşmamı engellemeye çalıştılar. Ben de kürsüden ayrılmamak için uğraştım. O çerçevede, HDP'den Grup Başkanvekili ve diğer milletvekilleri gelerek, 'kadına şiddet uyguluyorsun' dediler. Orada bir grubun, Başkanvekili'nin kürsüde yaptığı konuşmayı engellemesini şiddet olarak kabul etmiyorlar, onların beni kürsüden uzaklaştırma eylemlerini içtüzüğe aykırı olarak görmüyorlar ama 'vay efendim siz kadınları oradan neden uzaklaştırıyorsunuz' diyerek, kadınları kullanarak Genel Kurul'da şiddet ve terör estirdiler."
Elitaş bundan sonra farklı arbedeler olduğunu, kendisine saldırmaya çalıştıklarını ifade ederek, "HDP milletvekilleri bana yumruk atmaya çalıştılar. Bunun üzerine bizim gruptan arkadaşlar o tahrik üzerine onları benden uzaklaştırmaya çalıştılar. Orada bir arbede yaşandı. O arbedede HDP Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu, stenografların oturduğu sandalyeyi kaldırıp grubumuzun üzerine fırlatmaya çalıştı. O arada Meclis Başkanlık Divanı'ndaki zili CHP'li bir milletvekili söküp AK Parti grubuna fırlatmaya kalktı ve o çerçevede olaylar gelişti. Bir milletvekili de geriye çekilirken çiçeklerin bulunduğu yere düştü, inşallah bir şeyi yoktur. Maalesef şu andaTBMM'de terör estirebilmek için her türlü işlem ve eylemi yaptılar, her türlü tahriki ve şiddeti uyguladılar" dedi.
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Ak Parti onlardan bir hafta önce gidiyor, o yüzden yapılanların hızına yetişemiyorlar:)))
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Öküz altında buzağı aramaya gerek yok gündem iç güvenlik paketi ve daha önce bu paketi engellemek için her türlü girişimde bulunacaklarını ifade ettiler!Öneriyi veren Hdp.Hdp nin önerisine destek veren mhp :)Bahçeli bizim bunlarla mahşerde bile yan yana gelmemiz mümkün değil demişti:)Ya neyse:)
 
Üst