Akp-Chp Koalisyon Görüşmeleri Olumsuz Sonuclandı.

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
koalisyon_olmadi_simdi_ne_olacak_1439477036_4836.jpg



Türkiye'nin günlerdir beklediği Ahmet Davutoğlu - Kemal Kılıçdaroğlu koalisyon görüşmesi 1.5 saat sonunda sona erdi. CHP kaynakları "Görüşmeden kesin bir sonuç çıkmadı" derken AK Parti kaynakları "Görüşme olumsuz, 3 ay içinde seçime gidiyoruz" dedi.
DAVUDOĞLU AÇIKLAMA YAPTI1 buçuk saat süren görüşmenin ardından AK Parti Genel Merkezi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 16.30'da bir açıklama yapıldı. Davutoğlu, CHP ile koalisyon zeminin oluşmadığını artık tek ihtimalinerken seçim olduğunu söyledi.
MHP AZINLIK HÜKÜMETE DESTEK VERMEDİAK Parti'nin her iki parti ile koalisyon oluşturamaması durumunda, azınlık hükümeti ile seçime gidilmesi bekleniyordu. Azınlık hükümetine MHP'nin destek vermesi durumunda ise iki partinin üzerinde anlaştıkları tarihte seçimler yenilenecekti. Bu durumda ise seçimlerin kış şartları altında değil bahar aylarında yapılabileceği konuşuluyordu. Ancak MHP azınlık hükümeti seçeneğini kesin bir dille reddetti.

http://www.haber7.com/siyaset/haber/1505584-koalisyon-olmadi-simdi-ne-olacak
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
koalisyon_gorusmesi_bu_oneriden_sonra_bitti_1439473426_8726.jpg



Koalisyon görüşmesi bu öneriden sonra bittiAK Parti-CHP arasındaki 1.5 saat süren koalisyon görüşmesinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.Ak Parti CHP ile 1 yıl süreli seçim hükümeti önerisinde bulundu CHP ise bu teklife 4 yıl süreli reform hükümeti önerisi ile karşılık verdi.Görüşme burada düğümlendi.
CHP'DEN AÇIKLAMACHP tarafından yapılan açıklamada ''Ak Parti'ye sunduğumuz 4 yıllık yüksek profilli hükümet kurma teklifi reddedildi'' ifadesine yer verildi.
Türkiye'nin günlerdir beklediği koalisyon görüşmesi Ankara Palas'ta yapıldı. AK Parti kaynakları "Görüşme olumsuz, 3 ay içinde seçime gidiyoruz" açıklaması yaptı.
AK PARTİ 1 YIL, CHP 4 YIL İSTEDİAK Parti'nin CHP ile 1 yıl süreli seçim hükümeti önerisinde bulundu, CHP ise bu teklife 4 yıl süreli reform hükümeti önerisi ile karşılık verdi. Türkiye'nin dört gözle izlediği görüşme de işte tam burada düğümlendi.


http://www.haber7.com/partiler/haber/1505457-koalisyon-gorusmesi-bu-oneriden-sonra-bitti
 

fakiri

Kıdemli Üye
Katılım
14 Ocak 2007
Mesajlar
15,969
Tepkime puanı
355
Puanları
83
Konum
KOCAELİ
AKP seçimden hiç bir ders almadığını ve iktidar sarhoşluğunu ve şımarıklığına devam ettiğini göstermiştir...Bu tutumları onların yok olma süreç ve hızını arttıracaktır ve yüzde 40'lardaki oylarını dahi mumla arayacaklardır diye düşünüyorum.
Bu millet hiç bir partinin oyuncağı ve eğlencesi değildir! 7 Haziran seçimlerinde millet hiç bir partiye iktidar vermeyerek "bir araya gelin anlaşın ve koalisyon kurun" demek istemiştir ! AKP, milletin bu yöndeki iradesini hiçe saymış ve ülkeyi iki aydır oyalamış ve şu kaos ve terör günlerinde bir an önce hükümet kurmak yerine akıl-almaz bir şekilde seçim diye tutturmuştur ! Görüldüğü gibi, AKP'nin ülke hükümetsiz kalacak ve terör dinsin diye bir tasası olmadığı ortaya çıkmıştır !
Bütün bunlar gösteriyor ki, bunların olası bir seçim sonunda hüsrana uğramaları adeta kaçınımaz bir son olarak karşılarına çıkacaktır.
Arayan mevlasını da bulur, sevdalısını da...
 
Üst