Ahmet Maranki/ İyi Uykular Çocuklar

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,115
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
"TEK GÖZ" KOMUTUYLA ÇOCUKLARI YATAĞA KİM YATIRIYOR?
...
Davul ve tokmak meselesi? Davul kimin elinde tokmak kimin elinde belli de, "İş bilenin Kılıç kuşananın elinde değil!
....
Uzun zamandır gerek televizyonlarda, gerekse internet sitelerimizde ve sosyal medyalarımızda "Subliminal Mesajlar, 25. kareler hususunda" sayfalarca yazılar yazdık. Ilgili yerlerde ve yerlere de yazdık söyledik.

Hani şu her gece saat 21:30'da "İyi Geceler, İyi Uykular Çocuklar" yazan televizyonların hepsinde aynı anda tek komutla yayınlanan spottan bahsediyoruz.
...
Alttan bir bulut yükseliyor. (Blue Beam: Mavi Işık), Devamında tebligatını yapan "tek göz" geliyor. Sonra Gözünü Açıyor kapatıyor ve çocuklara vereceği diğer emirlere hazırlık olsun, çocuklara o Gökyüzünden, ışıklar içinde gelecekten emirlerini alacakları güne kadar yataklarına yatıyor ve bekliyorlar. Vah benim memleketim ve çocuklarımız....
...

İyi geceler çocuklar.... İyi geceler...
Şimdi bu da ne diyenler olacaktır. Deccal=Şüphe değil mi!
Peki "Epty Vee" yani İlluminati Card Games Kart serisindeki o Kartı hatırlayan yahut bilen kaç kişi?
Peki o iyi geceler denilen fragmanda yürüyen Tek Göze benziyor mu? Yoksa ne!
Peki senin çocuğunun ve sen... Ey anne baba... Even senin üzerinde hangi etkiyi bırakıyor... Acaba çocuğun Tek Gözün emrine girmeyi, sen de çocuğunu tek gözün emrine vermeyi mi sublimine ediyor? Ne dersin?
Çocuğun elinde telefon, etrafın seni bir yere bağlayan direkler, yürüdüğün yerlerdeki kameralar, evindeki televizyon alıcısı... Seni kime bağlıyorlar... Sen kime bağlanıyorsun! Hani sadece Allah'a bağlıyız diyenler var... Sahi senin göremediğin ya da görmek istemediğin o karelerin arkasında ne var... Sen görünürde kime inanıyorsun, ya da gercekte seni kime inandırıyorlar! Öyle mi acaba!
Çocuklarımızı bu gibi etkilerden koruyacak bir Milli Güvenlik Politikası Yoktur. Maalesef bu işe gönül vermiş, bu hususla ilgili Çalışmalarla bir ömür geçirmiş kişilere hala devlet görev vermemiştir.
Davul ve tokmak meselesi? Davul kimin elinde tokmak kimin elinde belli de, "İş bilenin Kılıç kuşananın elinde değil!
İş ehlinde değildir!!
Ekmek hala ekmekçiden alınmaması için diretiliyor!
Son söz: "Ekmeği ekmekçiden alacaksın, bir ekmek bedeli fazla vereceksin." Yoook ekmek meselesi de değil artık... "Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?"
Anlayacağınız, "Batı cephesinde hala değişen bir şey yok!"
Bu yazıyı yazma Lüzumunu hissettik. Buyrulduğu gibi, insanların en HALIRLISI insanlara faydalı olandır.
...
Hazırlayan: Ahmet MARANKI ve KOBİK Ekip

 
Üst