Ş.KAZAN ın akıl aldığı adama bakın.Bu kadar olmaz Yaa YETERin artık

Azimli

Ordinaryus
Katılım
6 Nis 2008
Mesajlar
2,408
Tepkime puanı
252
Puanları
0
Konum
bursa
“Erbakan'a biat etmek utanılacak bir durum!”
Medyada bazı köşe yazarları “Erbakan'a biat etmek utanılacak bir durum” diyerek Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a ve Milli Görüşçülere 'Erbakan'dan kurtulun' mesajı veriyorlar.



Peki Erbakan'a biat etmek gerçekten utanılacak bir durum mu? Kurtulmuş ve Milli Görüşçüler Erbakan'a biat etmeli mi?



Habar vaktim den alınmadır.

uzun zamandır giriş yapmamıştım
bakıyorumda hiç bir şey değişmemiş
agbi yine aynı agbi
bir süre sonra dönücem inşaAllah ama şimdilik şu cımbızınızı düzeltelimde öyle gidelim


Medyada 'Erbakan'dan kurtulun' mesajı

Medyada Erbakan'a biat etmek utanılacak bir durum!



Medyada bazı köşe yazarları “Erbakan'a biat etmek utanılacak bir durum” diyerek Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a ve Milli Görüşçülere 'Erbakan'dan kurtulun' mesajı veriyorlar.

Peki Erbakan'a biat etmek gerçekten utanılacak bir durum mu? Kurtulmuş ve Milli Görüşçüler Erbakan'a biat etmeli mi?

Erbakan'a biat etmek ya da etmemek!
Süleyman Kaya - habervakitim

Saadet Partisi yeni bir kongreye gidiyor. İnşallah bu kongrede birlik ve beraberlik sağlanır ve Milli Görüşçüler, tüm enerjilerini adil bir dünya düzeninin kurulmasına harcarlar. 11 Temmuz'da gerçekleştirilen kongredeki liste krizi tüm Milli Görüşçüleri üzdü. Ancak bu kriz, kimin ne olduğunu ve ne yapmak istediğini ortaya koymak açısından ayna görevi gördü.

Krizden “Milli Görüşçüler birbirine düştü” havası yayan bazı kesimler, hiçbir zaman oy vermedikleri Saadet Partisi'ne ve nefret ettikleri Milli Görüşçülere “Erbakan'dan nasıl kurtulursunuz?” taktikleri verdi.

Kendileri “İslamcı camianın önde gelen yazarları” diye tanınan bazı yazarlardan kimisi, Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'a “AK Parti'ye katıl”, kimisi de 'Erbakan'a biat etme' aklı verdi. Mevcut otoriteye sorgusuz sualsiz biat eden bu hanımefendiler ve beyefendiler, Kurtulmuş için 'Erbakan vesayeti altında' diye ağıt yaktılar.

Hiçbir sorumluluk taşımayan ve oturdukları yerden akıl veren bu 'Neo-İslamcılar', Fazilet Partisi kapatılırken de bugün AK Parti saflarında siyaset yapan eski Milli Görüşçüleri Erbakan'a karşı kışkırtmıştı. Bugün ise Kurtulmuş'u kışkırtmaya çalışıyorlar. Sanki Kurtulmuş Erbakan'dan koparsa, ki bu Milli Görüş'ten kopmak anlamına geliyor, Saadet Partisi'ne oy verecekler. Kaldı ki, eğer Kurtulmuş ve Saadet Partisi AK Partileşecekse, insanlar neden Saadet Partisi'ne oy versin ki aslı dururken. Kurtulmuş'a akıl vermeye çalışanlar, madem o kadar Saadet Partisi sevdası o zaman neden partinin saflarına katılıp çalışmıyorlar?

Onların derdi, hiçbir zaman hazetmedikleri Erbakan olduğu için bunu yapamıyorlar. Ömrünü adil bir dünya düzeni için adamış Erbakan'a 'saltanat peşinde' diyerek ucuz ve bayağı eleştirelerde bulunan 'Neo-İslamcılar'a şunu söylemek gerekir? Eğer Erbakan saltanat peşinde olsaydı, neden zoru seçti de Milli Görüş davası güttü? Oysa bu ülkede saltanat kurmak için ne yapılması gerektiği ve nerelere gitmek gerektiği gayet açık. Kaldı ki, Erbakan sultan olsaydı, sözde 'demokrasi' diye güçlülerin menfaatlerini koruyan ve halkları sömüren mevcut sistemden çok daha adil ve merhametli bir sultan olurdu. Hayatımızı yönlendiren o kadar çok acımasız, zalim, ahlaksız sultanlar var ki, onları hiç sorgulamıyoruz.

Milli Görüşçülere “Erbakan'a biat etmek utanılacak birşey” mesajı verenler, o kadar çok şeye itaat ediyorlar ki...Kimisi medya patronuna, kimisi iş adamına, kimisi cemaat liderine, kimisi iktidara, kimisi öğretmenine, kimisi babasına, annesine, karısına, kocasına, abisine, mafya patronuna, para babasına, şarkıcıya, terör örgütü liderine, şeyhine...Milli Görüşçüler, kötü niyetli bu propagandalara kanacak kadar ferasetini yitirmiş değil. Genel Başkan Kurtulmuş başta olmak üzere tüm Milli Görüşçüler Erbakan'a biat etmeyi utanılacak değil, onur duyulacak bir durum olarak görürler. Eğer öyle görmezlerse kendilerini inkar etmiş olurlar. Çünkü gerçekten de Erbakan'a biat onur duyulacak bir durumdur. Ömrünü, Türkiye ve dünyanın refahına adamış ve bu uğurda çileler çekmiş bir insana biat etmek, hayatımızı yönlendirmeye çalışan patrona, mafya babasına, gazete yazarına biat etmekten daha iyi değil midir?

bir insana kartel medyası (siyonizmin uşakları) bu kadar saldırıyorsa bu kişi doğru yolda demektir!
ne tesadüf hocaya bu kadar saldıranlar Kurtulmuşa mal bulmuş mağribi gibi sarılıyorlar
peki aynı Kurtulmuş kongre kararı alıp, bu kongreyi yapmadan seçime gitseydi yine böyle savunup, destekleyecekmiydiniz?
sizi gidi fırsatcılar siziiii
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
Azimli abla

Lütfen tüm bu konular hakkında yazdıklarımı okuyun sonra benim hakkımda yargılarınız sonucu KARARINIZI açıklayın.

Ayrıca bu olayı ben bu Forum da KURTULMUŞİLK KEZ GENEL BAŞKAN olduğunda forum daiddia etmiştim.
 

agbi

Yasaklı
Katılım
2 Kas 2006
Mesajlar
25
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Konum
İzmir
KAZAN ÖNDER SAV'LA GÖRÜŞTÜ


Erbakan-Kurtulmuş görüşmesinin yapıldığı aynı gün bir başka ilginç ziyareti de eski Adalet Bakanı Şevket Kazan gerçekleştirdi. Son kongrede Kurtulmuş'a karşı hazırladığı alternatif liste ile krize neden olan Kazan, CHP'nin "gölge lideri" olarak bilinen Genel Sekreter Önder Sav'ı gizlice ziyaret etti.
Kazan'ın, Baykal'ın saf dışı bırakıldığı son CHP Kurultay'ının etkin ismi Sav'dan olağanüstü kongre toplama konusunda taktik aldığı belirtildi. Kazan, Sav ile görüşmesi hakkkında "CHP olağanüstü kongre konusunda deneyimli. Biz de kongre sürecimizde herhangi bir usul hatası yapmamak için kendilerinin tecrübelerinden istifade etmek istedik. Fikirlerini aldık"dedi.

KILAVUZ u kargs olunca seçimlerde % 1 lerde dolaşırlar.
 
Üst