DENİZKRTL
Ordinaryus
- Katılım
- 14 Şub 2010
- Mesajlar
- 2,267
- Tepkime puanı
- 475
- Puanları
- 0
Malzemeler :
- 6-7 adet patates
- 200 gr yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı salça
- Kırmızı pul biber
- Nane
- Tuz
- Patatesleri soyup suda haşlayın. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis tabağına alıp üzerine tuz serpiştirin. Tuzla dövülmüş sarımsağı yoğurtla karıştırın. Patateslerin üzerine gezdirin. Küçük bir tavada zeytinyağı ve salçayı eritip 1 tatlı kaşığı kuru nane ekleyip karıştırın. Yoğurdun üzerine gezdirin. Kırmızı pul biber ve taze naneyle süsleyerek servis yapın.
- Afiyet bal şeker olsun.