cicek demeti
Sükut
- Katılım
- 7 Ocak 2011
- Mesajlar
- 11,683
- Tepkime puanı
- 3,778
- Puanları
- 0
![zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar-tarifi-zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar-nas%C4%B1l-yap%C4%B1l%C4%B1r-zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar-yap%C4%B1l%C4%B1%C5%9F%C4%B1-resimli-300x200.jpg](http://tariftebugun.com/wp-content/uploads/zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar-tarifi-zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar-nas%C4%B1l-yap%C4%B1l%C4%B1r-zeytinya%C4%9Fl%C4%B1-enginar-yap%C4%B1l%C4%B1%C5%9F%C4%B1-resimli-300x200.jpg)
Zeytinyağlı Enginar Malzemeleri
6 adet konserve enginar
-1 kase konserve sebze garnitür(bezelye,patates,havuç)
-2 bardak su
-4 çorba kaşığı zeytinyağı
-Tuz
Üzerini Süslemek için
Kıyılmı Dereotu
Zeytinyağlı Enginar Yapılışı
-Konserve enginarların suyunu süzüp yayvan bir tencerenin içine alın.Konserve garnitürün suyunu süzüp sebzeleri bir kaseye koyun.
- Garnitürü enginarların ortasına gelicek şekilde koyun.
-Tenceye su ve tuz ilave edip zeytinyağını enginarların üzerine gezdirin.
-Tencerenin kapağını kapatıp orta ateşte 15 dakika kadar pişirin ve soğumaya bırakın.
-Üzerine kıyılmış dereotu ile süsliyip soğuk olarak servis yapın.
Afiyet olsun…
alinti
Tarifte bugun