yüreğindeki sevgiler.?

ecem3334

Üye
Katılım
1 Kas 2006
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İstanbul
Web sitesi
www.raporfm.com
Artık taşıyamıyor bu yüreği bu beden.. isyanlara atmış kendini. Karanlığa gömmüş gözyaşlarını.. sonsuzluğa atmış kalbindeki, yüreğindeki aşka sevgiye dair her şeyi.

Hayat onun için artık sadece zindanmış. Aç, susuz, zevksiz ama yaşamaya mecbur olduğun bir hayat. Gerek acı çekerek, gerek kurşunlara gelerek..

Günahı neydi..? dünyaya gelmek mi.? Temizliği yüzünden kirletilmek miydi.? Sevdiklerini kaybedip düşman kazanmak mıydı bu hayatın ona vereceği hediye.? Hep yanlışların günahların üzerine mi kurulacaktı onun o saf, masum yüreğindeki sevgiler.?

Artık oda yoruldu.? Küçücük olmasına rağmen oda yoruldu.? Kimsesizliğe yalnızlığa mahkum etti kendini. Ve artık o yalnızlıkta bırakıp gidiyor onu..

Gitmek istiyor artık o yürek. O beden. Artık ateşlerde yanacağını bile bile gitmek istiyor. Artık her şeyin herkesin hesap sorulacağı yere gitmek istiyor. Artık mutlu olmak istiyor. Sahte gülüşlerden, yalan aşklardan kaçıp gerçeğe gitmek istiyor.

Ve artık yavaş yavaş çekip gidiyor bu yürek. Ne arkasında bakanlar ne yoluna çıkanlar engeldir ona. Önemli olan tek şeydir onun için. Gideceği yerdeki bekleyenleri…
 
Üst