Yunanistan İflasın eşiğinde...

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Yunanistan ekonomisi batıyor mu?

Tarihinin en büyük ekonomik krizini yaşayan Yunanistan'da tarihi günler yaşanıyor. Yunan medyası, hükümetin borçlarını ödeyemediğini dünyaya duyurdu.

09 Mayıs 2011 02:26

Tarihinin en büyük ekonomik kriziyle boğuşan Yunanistan'da devlet ödemeleri durdurdu, 1000'in üzerinde lüks otel yarı fiyatına satılıyor.

Devletin özel ve kamu kuruluşlarına olan yaklaşık 10 milyar Euro tutarındaki borçlarını ödememesi nedeniyle piyasada yaprak kımıldamıyor. Elefterotipia gazetesi, 2010 yılından bu yana inşaat şirketlerine, hastanelere ilaç ve sıhhi malzeme sağlayan şirketlere olan borçların ve KDV iadelerinin ödenmediğini belirttiği haberinde, ülkede yapılan zamları protesto ederek, ''Ödemeyeceğim'' adı altında sivil itaatsizlik eylemi başlatan gruba hükümetin de katıldığını yazdı.

Hükümetin ödeme yapmamasıyla piyasada oluşan likit para sıkıntısı krizi en üst seviyeye çıkarırken, iş dünyası hayli rahatsız.

haber7
 

TakVa

Ordinaryus
Katılım
13 Nis 2007
Mesajlar
2,868
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yunanistan ve Ortadoğu'yu Türkiye'ye katsak hiçbir sorunları kalmaz. Onlara Erdoğan gibi bir lider lazım yoksa iflah olmazlar.
 

Hasan

Kardeşiniz
Katılım
9 Eki 2006
Mesajlar
6,112
Tepkime puanı
279
Puanları
0
Yaş
53
Konum
KALU BELA
Kuş kadar beyinleri dev gibi kibirleri var ,her türk uçağına rahatsız etmek için bir yunan uçağı kaldırırlarsa böle olur tabii. Bizim pilotlar öle alışmışlar ki uçarken yunan uçağı görmeye aralarında para toplayıp yunan genel kurmayına yollamışlar arada yollayın bir iki uçak özletmeyin diye.:eek:leyo:
 
Üst