Yine Bir 17 Ağustos...

Alper...

MarmaranınKralı
Katılım
10 Eki 2006
Mesajlar
9,574
Tepkime puanı
452
Puanları
0
Konum
İsLamBol
Web sitesi
cennetsarayi.blogcu.com
Bundan tam 11 yıl önce yaşadığımız en büyük depremin yıl dönümünü yaşıyoruz.

O günü yaşayanların hafızalarından hala silinmeyen ve resmi rakamlara göre 17 bin, resmi olmayan rakamlara göre de 50 binin üzerinde can kaybının yaşandığı mal kaybının ise hiçbir zaman hesaplanamadığı o büyük depremin yıl dönümü yaklaşıyor.

Bizleri yönetenlerin geçen 11 yıl içinde gazetelerde ve çeşitli basın organlarında boy boy yayınlanan demeçlerine rağmen herhangi bir faaliyette bulunmamaları, bunun yanında “unutmayacağız, unutturmayacağız” sözleri sadece bir demeç olmaktan öteye gidemedi.

Aradan geçen 11 yılda, bir sonraki büyük deprem için gözle görülür herhangi ciddi bir çalışma yapılmamış olması da ayrı korkutucudur.

Kocaeli, Gölcük, Düzce, Sakarya, İstanbul ve Yalova’da büyük can ve mal kaybı ile yıkıma neden olan depremi ve o güne ait acıları unutmayalım.Bİr daha o duruma düşmemek için tedbirlerimizi arttıralım...
 

Alper...

MarmaranınKralı
Katılım
10 Eki 2006
Mesajlar
9,574
Tepkime puanı
452
Puanları
0
Konum
İsLamBol
Web sitesi
cennetsarayi.blogcu.com
Ne yazık ki Herşeyde olduğu gibi DEPREM’i de yanlızca 17 Ağustos zamanı gelince 1 günlüğüne hatırlıyor ve unutuyoruz. Deprem olacağı yanlızca 17 Ağustos’ta söyleniyor, önlem alınması gerektiği yaygaraları koparılıyor.

Senenin kalan 364 gününde ne oluyor HİÇ…
 
Üst