Yetmiş milyonun altmış milyonu E. Özkök gibiler mi?

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
http://www.haber7.com/guncel/haber/1365483-kenan-evrenin-kizi-70-milyonun-60-milyonu


Kenan Evren'in kızı: 70 milyonun 60 milyonu...98 yaşında ölen Kenan Evren ile ilgili tartışmalar sürerken CNN Türk ekranların çarpıcı bir canlı yayın bağlantısına sahne oldu.
Bir televizyon programına konuşan Evren\'in kızı Şenay Gürvit, babasıyla gurur duyduklarını söylerken eleştirilere karşı çok sert tepki gösterdi.
kenan_evrenin_kizi_umurumuzda_degil_1431380628_8096.jpg

"70 milyonun 60 milyonu Evren Paşa diye tadirle anıyor. Geri kalan 10 milyon da ne derse desin hiç bir önemi yok"diyerek eleştirileri red eden Gürvit, babasının yaptıkları konusunda aile olarak hiç bir vicdani muhasebe içinde olmadıklarını, içlerinin çok rahat olduğunu söyledi. Programın moderatörü Mirgün Cabas'a soruları nedeniyle tepki gösteren Şenay Gürvit,"Kim ne derse desin zerre kadar umurumuzda değil" dedi.

Evren\'in kızı şöyle konuştu:

İNSANLAR BABAM İÇİN ŞÜKRANLARINI SUNUYOR

Bana günlerdir ne telefonlar geliyor anlatamam. İnsanlar şükranlarını sunuyor babam için. Hayır vicdanen hiç bir şey yok. Bizim ailemizde böyle bir vicdan muhasebesi yapılmamıştır. Bugünkü Türkiye ortamı çok mu güzel? Askerler içeri alındı boşu boşuna. Kimin sesi çıktı söyler misiniz? Biz yanlış yönlendirildik diyorlar, böyle mi devlet yönetilir. Olayları o günün şatları içinde değerlendirmelisiniz. Bugünün şarlarıyla değerlendiremezsiniz.

KİM NE DERSE DESİN ZERRE KADAR UMURUMUZDA DEĞİL

Kim ne derse desin zerre kadar umurumuzda değil. Herkes diyor ki Evren Paşa sayesinde çocuklarımız okudu. Beni yoldan çevirip Evren Paşa sağolsun diyorlar. Asılan çocukları babam mı astırdı. Ne alakası var? Toplum yanlış yönlendiriliyor.

İster etsinler, ister gelsinler, ister gelmesinler, biz bizim ailemizi biliyoruz. Biz bizim babamızın ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ne problem vardı düzeninde? Ben 67 yaşında bir insanım.

70 MİLYONUN 60 MİLYONU BABAMI TAKDİR EDİYOR!

Babamı layık olduğu şekilde gömülecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben babamı katiyen rahatsız olmadığını söylüyorum. Hala bana ne düşünüyorsunuz diye sormanızı da hayretle karşılıyorum. Babam er olarak vefat etseydi çok mu mutlu olacaksınız. İnanın 70 milyonun 60 milyonu Evren Paşa diye tadirle anıyor. Geri kalan 10 milyon da ne derse desin hiç bir önemi yok.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Ertuğrul Özkök Kenan Evren'e rahmet dilediErtuğrul Özkök, Kenan Evren’e rahmet dileyip hakkında yazılanların içini burktuğunu söyledi.
ertugrul-ozkok_2622.jpg

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, 12 Eylül darbesini yapan Kenan Evren'in ölümü için "Bütün samimiyetim ve iç huzurumla, Kenan Evren için 'Allah rahmet eylesin' diyorum” dedi.
DARBE SABAHI 'OH' DEDİMÖzkök ayrıca 12 Eylül darbesinin hemen ardından ilk duygusunun da "Oh.. Allah'ım, hayatımız kurtuldu" şeklinde olduğunu itiraf etti.
"HAKKINDA YAZILANLAR İÇİMİ BURKTU"Kenan Evren'in ölümü için yazılanlara olan rahatsızlığını Cumhuriyet gazetesinin "Diktatörün ölümü" manşeti üzerinden dile getiren Özkök, "içinin burkulduğunu" söyledi.
"HİÇ OLMAZSA SESSİZ KALIN"Özkök, binlerce gözaltı, işkence, sürgün ve idam kararlarını alan darbeci Kenan Evren için“Hiç olmazsa, ölümlerin arkasından bağışlayıcı olmak lazım diye düşünüyorum… Hiç olmazsa, sessiz kalabilmenin bile yeterli bir eleştiri olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

yah_ya

Üye
Katılım
10 May 2015
Mesajlar
70
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Chp ve Sol bütün darbelerde Darbecilerle İŞ tutmuştur da bunu Chp ve Solun tabanı ayak takımı solcular hiç bir zaman fark edememiştir çünkü piyonlar fark edecek seviyede değillerdir
 
Üst