yetiş ya Rab....

:)zeynep(:

Hakve
Katılım
9 Ağu 2006
Mesajlar
5,094
Tepkime puanı
70
Puanları
0
Konum
Yalova
yetiş ya Rab..
günahkar ellrimizi açtık durduk divanına ümmeti Muhammed adına..
diz çöktük yalvarıyoruz..ne kadar isyankar günahkarda olsak biliyorsun ki senden başkasına asla secde etmeyiz..kardeşlerimiz için yalvarıyoruz sana..
ellrimiz kollarımız bağlı kaldı günahkar dillerimizle yalvarıyoruz..
yetiş Ya Rab... Alemlerin Rabbisin..sen dilemedikçe alemde yaprak kımıldamaz..işte bunu için sana yalvarıyoruz..çünkü sen Kadir-i Mutlaksın her şeye güç yetirensin..dua edin duanıza icabet edeyim buyurdun bizlerde divanına durduk medet isteriz..
dünyanın hangi köesinde zulmediliyorsa yetiş imdadına..
zulüm filistinde ırakta afganistanda doğu türkistanda kol geziyor..kafirler sana ve kardeşlerime savaş açtılar..onlar sana iman ediyorlar sana ibadet ediyorlar diye onlara türlü zulümler yapılıyor...canlarına kıyılıyor namusları çiğneniyor..ellerimiz bağlı kaldı...ayaklarımız çakıldı yere..esen yetiş kardeşlerimizin imdadına..biz meydanlara döküldük haykırdık dünyaya..biz Müslümanız her zaman kardeşlerimizin yanındayız dedik..amaellerimiz bağlı..bişey yapamıyoruz..ya Rab sen de biliyorsun ki biz onların dertleriyle dertlendik..Habibin buyurdu ki Mü'minler bir vücudun uvuzları gibidir.. kardelerimiz bizden bir parçadır onların acısı bizim de acımızdır..şimdi diz çöktük divanına yalvarıyoruz cürme bulanmış bir halle..sen günahlarımıza bakma..bizim yüzümüzden kardeşlerimizi yardımsız bırakma..sen sabredenlerle berabersin..iman ettik..senden gelen herşey başımızın üstüne..
ey Alemlerin Rabbi..biz Rasulünün yolunda günahkar kullarınız...sen bizi affet..mahşerde bizi birbirimizden ve Habibinden ayırma..yolun sonuna şehadetle varmak nasip et..senin hereye gücün yeter..
 
Katılım
27 Eyl 2006
Mesajlar
72
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Ce: yetiş ya Rab....

Madem bu kadar dua ediyorsunuz nicin tanri kabul etmekten cekiniyor ? hristiyanlar da, yahudiler de dua ediyorlar. Hepsi de birbirinin kuyusunu kazmak icin dua ediyorlar. Genel itibari ile yahudiler digerlerine ustunluk kurmus durumda. Bunun sirri dua da mi acaba ? Eger oyley se hristiyanlik ve muslumanlikta bir yanlisliklar zinciri var.

Ama ben olaylari dua ya baglamiyorum.

Calismak calismak calismak. Bu sozu sanirim mefta sakip sabanci soylemisti. Bari onun sozunu dinleyin. turkiye icin sakip sabanci cok emek sarfetti.

Calisacaksiniz ki elde edebilesiniz. Size gore olan yanlisliklara karsi koyacaksiniz. kardesleriniz olurken cecenistanda gozlerimin onunde sizler sadece dua ederek birsey elde edememektesiniz. Eger kardesleriniz ise alin silahlarinizi binin ruslarin tepesine. Yada israilin yada abd nin tepesine. Dua ediyorsunuz surekli ama elde olan sifira sifir. Belkide gercekten dua etmiyorsunuzdur. Belkide neye nasil dua edeceginizi bilmiyorsunuzdur.
 

:)zeynep(:

Hakve
Katılım
9 Ağu 2006
Mesajlar
5,094
Tepkime puanı
70
Puanları
0
Konum
Yalova
--->: yetiş ya Rab....

Kişi hangi dinden olursa olsun...yeterince emek sarfetmediği özen göstermediği zaman o kişi ne kadar dua ederse etsin zaten boştur...Çalışmadan oturduğu yerden duası edip kabul edilen kişi görülmemiştir!
İnsan önce elinden geleni yapıcak daha sonra Allah tan dileceyek...Hiçbir kimseninde inancıyla dua ettiği zaman duasını reddolunduğu görülmemiştir..Yeterki beklensin
 
Üst