"Yeni" Windows Live Essentials 2011 hazır!

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
20101001010223_windowslive.jpg


Windows Live Essentials 2011 hazır!

MS, Windows Live Essentials 2011'infinal sürümünü yayınladı. Yenilikler ve indirme bağlantısı burada.

Microsoft, Windows Live Essentials 2011'in uzun süredir beklenen final sürümünü yayınladı. Windows Live Messenger, Mail, Writer, Photo Gallery, Family Safety, Mesh, Movie Maker ve Bing Toolbar'ın yeni sürümlerini içeren pakette pek çok yenilik yer alıyor.

Windows Live Essentials 2011'in dikkat edilmesi gereken en önemli detayı, Windows XP desteği sunmaması. Yeni paket, sadece Vista ve Windows 7 kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Windows Live Messenger'ın sunduğu en önemli yenilik, sadece listedekilerle değil, Facebook, MySpace ve LinkedIn'deki arkadaşlarla da bağlantı kurabilmemize olanak sağlaması. Tabi Messenger'ın yepyeni bir arayüz sunduğunu da es geçmemekte yarar var.


Windows Live Photo Gallery'nin en önemli yeniliği ise, artık Virtual Earth ile bağlantılı olması. Bu, kullanıcılara, her fotoğrafa konum bilgisi ekleme imkanı sunuyor. Fotoğrafları düzenlerken karşımıza çıkan önizleme özelliği ise, işleri kolaylaştırması açısından oldukça yararlı.

Windows Live Essentials 2011'in dikkat çeken bir yeniliği de, hiç kuşkusuz, Office ile hayatımıza giren Ribbon arayüzü. Movie Maker, Mail ve Photo Gallery uygulamalarında karşımız çıkan bu arayüz, kullanımı da bir hayli kolaylaştırırken, uygulamalara modern bir görünüm veriyor.

Siz de vakit kaybetmeden yeni Messenger'ı ve diğer Live uygulamalarını kullanmaya başlamak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıdan paketi indirebilirsiniz. Türkçe sürüm için, listeden "Türkçe" seçeneğine tıklamanız gerektiğini de unutmayın.

Download: Windows Live Essentials 2011
 

ibrahimi

Has Uşak
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
23,463
Tepkime puanı
1,831
Puanları
0
Yaş
37
Konum
forvet arkası
beta sürümünü kullanmaktansa aslını beklemeyi tercih ederim.
umarım yeni messenger hantal yapısından kurtulur.
 
Üst