Yeni Şafak'a Mahmut Efendi'den fiili tekzip

Ercan Tekin

Kıdemli Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
5,631
Tepkime puanı
266
Puanları
0
Yeni Şafak Gazetesi'nin Cübbeli Ahmet Hoca Mahmut Efendi'nin ismini kullanıyor haberine fiili teKzip



130014_tr.jpg


Yeni Şafak Gazetesi'nin Cübbeli Ahmet Hoca Mahmut Efendi'nin ismini kullanıyor haberine fiili tekzip Mahmut Efendi'den geldi. Mahmut Efendi Alimler toplantısına Cübbeli Ahmet Hoca ile katıldı..

İstanbul'da WOW Otel'de düzenlenen ve yaklaşık 45 ülkeden 400 İslam aliminin katılımıyla gerçekleştirilen Ehli sünnet birliği sempozyumuna ilgi her geçen gün artıyor. Dünyanın dört bir tarafından gelerek bu sempozyuma katılan İslam Alimleri programın sonunda Sinan Erdem Spor salonunda final programı yapacaktı.

Fakat Yeni Şafak Gazetesi'nin provokasyon haberinin ardından Sinan Erdem Salonunda ki program Valilik tarafından iptal edilmiş ve final programının da bu akşam saat 22.00'da WOW otelde gerçekleşmesine karar verilmişti.



YENİ ŞAFAK'A TOKAT GİBİ TEKZİP

Sözde muhafazakar gazete olan ve eklerinde Moda defilelerine yer veren Yeni Şafak Gazetesi Cuma günü yaptığı haberle yılın en büyük İslami Organizasyonu olan İslam'a üstün hizmet ödül programının görkemli bir şekilde gerçekleşmesini engelledi. Haberde Cübbeli Ahmet Hoca'yı provokasyon yapmakla suçlayan gazete, Cübbeli Ahmet'in Mahmut Efendi ve Yusuf El Karadavi gibi isimleri de bu toplantı için kullandığını iddia etti. Bu iddiası hem Cübbeli Ahmet Hoca tarafından hemde bahsi geçen diğer isimler tarafından yalanlanmasına rağmen 'ÖZÜR' bile dilemeyen gazeteye tepkiler çığ gibi büyüyor.

MAHMUT EFENDİ VE KARADAVİ TOPLANTIDA

İsmailağa Cemaati Lideri Mahmut Ustaosmanoğlu ve Dünya İslam Alimleri Birliği Başkanı Yusuf El Karadavi'nin Cumartesi günü düzenlenen oturumlara katılması Yeni Şafak Gazetesi'nin aleni yalanını bir kez daha gözler önüne serdi.

Programa daha önceden hazırlanan bir video kaydıyla katılan Yusuf El Karadavi, 'İslam dünyasının bugün mağlup durumuna düştüğünü belirtti. Kardavi, konuşmasında şunları söyledi:

“Bir avuç Yahudi bizi istediği hale getiriyor. Yahudiler, kanlarımızı akıtıyor, topraklarımızı işgal ediyor. Filistin toprakları kan ağlıyor, Mescid-i Aksa işgal altında. Filistin meselesi bütün Müslüman toplumların meselesidir. Kanayan yaralar hepimizindir."

BİRLEŞİN VE UYANIN

Dünya Müslümanlarının sorunlarına da dikkat çeken Karadavi, 'Bu zilletten kurtulmanın ve Müslümanların eski güçlerine kavuşmalarının tek çaresinin vahdet olduğunu vurguladı. Karadavi, 'Dünyada 1 milyar 600 milyon Müslüman var. Her dört insandan biri Müslüman. Bu çok önemli bir rakam. Bu gücümüzü harekete geçirmemiz lazım. Bunun için ihtiyacımız olan en önemli husus birleşmektir. Burada âlimlere düşen çok şey var. Size tavsiyem mensup olduğunuz toplumları sürekli uyarın.”dedi.

MAHMUT EFENDİ'YE İSLAM'A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

İstanbul WOW Otel'de gerçekleştirilen Alimler toplantısının son günü olan bugün final programı da yine aynı salonda yapılacak. Dünyanın önde gelen İslam Alimleri, Ömrünü İslam'a, Ehli Sünnete ve Sünneti yeniden ihya etmeye adamış, İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hoca Efendi'ye 'İSLAM'A ÜSTÜN HİZMET' ödülü verecek. Saadet 22.00'da gerçekleştirilecek programa sadece baylar katılabilecek...

İŞTE YENİ ŞAFAK'IN PROGRAMI İPTAL ETTİREN MANŞETİ

safak3.jpg


BU HABERLE İLGİLİ DİĞER HABERLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYIN:

yeni%C5%9Fafakhaberi.jpg






Ajans5.com / Özel Haber
 

arifan yolcusu

Profesör
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
79
Puanları
0
Yaş
41
Konum
Dergah-ı Mualla
cübbeli hocamızı harcamak için bir de bu işleri cübbeli çeviriyor ayakalarına gidiyor...
program tarihi belli olalı ay oldu ay...
elbet amacı ortaya çıkacaktır...
bekleyelim bakalım...
 
Üst