Yeni Müslüman olan Rus genç secdede öldü

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
İslam'ı seçen Rus genç, secdede vefat etti

https://www.youtube.com/watch?v=cE5rzyed6LU





Risale Haber'de yer alan habere göre, Moskova Mir Prospekti camisinde 27 Mart'ta gerçekleşen olay, Cuma namazı sonrasında gencin secdeden kalkmaması üzerine farkedildi.

Olay yerine gelen Rus polisler, vefat eden genci korumaya alarak sağlık görevlileri ve adli tıbbın gelmesini bekledi. Vefat eden Rus gencin kimliği ile ilgili bir bilgiye ise ulaşılamadı.
 

elbiss

Ordinaryus
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
2,514
Tepkime puanı
43
Puanları
0
Konum
Türkiye
dakika 1.26 dan sonra Başını sağa doğru oynattığını farkettim onuda üzerindeki siyah kaşkoldan görebiliyorum belki ben yanlış görmüşümdür neticede sabahın 4 ü sizde dikkatli bakarsınız diyelim...

Secde üzerinde ölümler olabiliyor ama her kula nasip olmayacak bir AHLAK ve değer ALLAH ın bildiklerini bilemem ta bi...Bizimkisi düşünceden öteye gidemez..

Böyle..
 

Dua Nur

Kıdemli Üye
Katılım
29 Nis 2007
Mesajlar
37,459
Tepkime puanı
247
Puanları
0
Risale Haber muhabirinin aldığı bilgiye göre Moskova Mir Prospekti camisinde 27 Mart'ta gerçekleşen olay Cuma namazı sonrasında gencin secdeden kalkmaması üzerine fark edildi.

Olay yerine gelen Rus polisler vefat eden genci korumaya alarak sağlık görevlileri ve adli tıbbın gelmesini bekledi. Vefat eden Rus gencin kimliği ile ilgili bir bilgiye ise ulaşılamadı.

http://www.haber10.com/haber/605455/#.VSN1GbccRPM
 
Üst