Yapıcıoğlu : Yeni tetikçiler türemeye başladı.

Muminaga

Yeni
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
8,208
Tepkime puanı
989
Puanları
0
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu 'Milletimiz 90 yıl kan kustu, biraz biraz memleket nefes almaya çalışırken şimdi de başka tetikçiler türemeye başladı' ifadelerini kullandı.




Hür Dava Partisi (HÜDA PARA) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, son dönemde partisine yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadıklarını dile getirdi.


Türkiye'nin gündemindeki sorunlardan birinin de çözüm süreci belirten Yapıcıoğlu, şunları kaydetti:
"Partimize yönelik saldırılar var. Bunları yapanlar 'huzuru bozabilir miyiz' diye düşünen kötü insanlardır. Uykudaki bir fitneyi uyandırmak için uğraşanlardır. Bunu yapanların dilleri ve memleketleri farklı olabilir ama huylu huyundan vazgeçmez. İşi fitne uyandırmak olan insanlar dünyanın her yerinde görülebilir. Fitnelere karşı milletimizi uyandırmaya çalışacağız. Yıllarca milletin dinine, inancına savaş açıldı, alimleri asıldı, camiler atların ahırına çevrildi, Kur'an eğitimi yasaklandı. Milletimiz 90 yıl kan kustu, biraz biraz memleket nefes almaya çalışırken şimdi de başka tetikçiler türemeye başladı."


AA
 

Hakperest

Kıdemli Üye
Katılım
13 May 2013
Mesajlar
10,139
Tepkime puanı
3,185
Puanları
113
Konum
:::::YerKüre:::::
Geçen gün, Nusaybinde caddede yürürken; bir esnaf, komşu esnafa beni kasdederek dinci ...... (noktalar benim meslek oluyor) etiketi, yaftası, hakareti yapıştırdı. Dönüp bir şey mi dedin dinsiz esnaf ya da kominist esnaf desem muhtemelen kafa göz bir birimize gireceğiz.
Tam da bir zamanların batılı kemalist, militarist, faşistlerin gerici, yobaz baskısından,şirretinden kurtulduk derken meğerse bu kafası kafatasçılıktan ve klu klux klan cadı avından başkasını almayan sefiller, bizim tarafta zuhur eylemişler.
Kitaplarda tarihleri ya(ı)ldızlaşan Türkler ve Kürtlerin yüce mizacı meğerse orada kalmış. Allaha şükür Türklere liderlik eden sn Erdoğan Türklere asıl milli genetiklerini hatırlatıyor. ne var ki bizim cenah hala belki hayatında tek namaz kılmamış bir eli kan yüreği kinle dolu insanların peşinden koşturuyorlar.
Hüda-parlılar malesef henüz mahallenin yetim çocukları. Kimsesiz acemi ve öteki konumundalar. Bu halkta asimile edilmemiş duygular kaldıysa, eminim ellerinden tutacak ve tarihe yeni bir sayfa açacaklardır.
 
Üst