Yahudi grup Filistinli genci linç etti

  • Konbuyu başlatan Kaçak
  • Başlangıç tarihi
K

Kaçak

Guest
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Yerleşimci Yahudilerin Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere yönelik saldırıları devam ediyor..Bugün onlarca Yahudi yerleşimcinin, Batı Kudüs'teki Helil caddesinden geçmekte olan Filistinli bir gence saldırarak dövdüğü ve Filistinli gencin dayağın etkisiyle bilincini kaybettiği bildirildi.
Yerleşimci Yahudilerin saldırısına uğrayan Ferit Kamil El-Tobasi'nin ailesi oğullarının Hedasa Ayn Karim Hastanesi'nde yoğun bakımda yattığını belirterek, Ferit El-Tobasi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ve Filistinli gencin vücudunun birçok yerine ağır darbeler aldığını söyledi.
El-Tobasi'nin ailesi, fanatik Yahudilerin Filistinli gencin özellikle kafasına ve göğsüne keskin aletlerle vurduklarını ve birkaç dakika kendine gelen Ferit'in daha sonra yeniden bilincini kaybettiğini ifade etti.
Yaralı gencin erkek kardeşi kendisiyle dün birkaç dakika konuşabildiğini belirterek, "Perşembe günü gece yarısı işinden çıktıktan sonra fanatik gaspçılardan biri "Bu Arap, bu Arap" diye bağırmış ve üzerine saldırmış. Ferit'i itekleyerek yere düşürmüş. Daha sonra 30'u aşkın Siyonist gaspçı üzerine çullanmış. Boş bir alana sürükleyerek ölesiye dövmüşler" dedi.
İsrailli yerleşimciler bilincini kaybedene kadar dövdüklerini genci kasıtlı olarak bir çöp bidonunun yanına bıraktıkları ve Kudüs halkından biri tarafından bulunan gencin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
 

_Berceste_

bir tutam delilik...
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
6,798
Tepkime puanı
1,525
Puanları
0
ALLAH cezalarini veriri elbet...
 

Ecrin

'Bâd-ı Sabâ..'
Katılım
16 Ara 2009
Mesajlar
0
Tepkime puanı
2,484
Puanları
0
Kahhar olan rabbim sana havale ..
 
Üst