Yağlama Nasıl Yapılır?

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,115
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Bildiğiniz pide iç malzemesini tencerede pişiriyorsunuz.
Mayalı hamurdan küçük bezeler alarak tavada pişiriyorsunuz..
Bezeler ince açılacak lavaş gibi...
Pişen lavaşlarınızın üzerin eiç harcını dökerek dizeceksiniz..
Yağları birbirine iyice geçecek yani, en üsttekini rulo yaparak çay veya ayran ile afiyetle yiyeceksiniz...

10834130_730863970339275_1388480080_n.jpg
 

Tahsin EMİN

Kıdemli Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
11,757
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Güzel de pilav, bulgur, makarna, lahmacun, pide, ekmek, şeker ve şekerli içecekler (asitli de), pastane kültürü, tatlılar vs... Bütün bunlar midenin zehri mesabesinde şişmanlık için...

Bunları ha bire tüketiyoruz ondan sonra, tüh ya 100kg.'a dayandık diyoruz...

Gene de sağolasın, afiyetler olsun...
 

Kaçak

Yeni
Katılım
21 Ara 2012
Mesajlar
8,416
Tepkime puanı
896
Puanları
0
100 kilo olmak kötü birşey değil dimi ?
hem daha nazik ifade biçimleri var 0,1 ton gibi ...
kötümü yoksa ?
 

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,115
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
Kilo ve yağ problemi olmayanlar yesin... yürüyün eritirsiniz :)
 
Üst