www.filistinetkinlik.com

Filistinim

Üye
Katılım
5 Kas 2006
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Puanları
0
fetgrubuqa41oa3.jpg


es selamu aleykum,

www.filistinetkinlik.com sitemiz Filistin'in tüm dünya kamuoyu ve sanal da dahil olmak üzere maruz bırakıldığı unutulmuşluğu, sahipsizliği yıkmayı, kardeşlerimizn herdaim yanında olduğumuzu göstermeyi, Filistinin tüm müslümanların ortak meselesi olduğunu , ve hepimizin üstüne düşeni yapması gerektiğini ,siyonist israilin işgali sona erene kadar da bu davaya sahip çıkmak adına yapılacak hertürlü etkinliğin ve eylemin destekçisi olmayı şiar edinmiştir.

etkinlik bölümümüzde grup üyelerinin görev ve yetkileri belirtilmiştir.yapılacak tüm etkinlikleri,dernek faaliyetlerini ve eylemlerini duyurmaya çalışacağız.

Filistin bölümünde Filistin tarihi ve dava hakkında tüm bilgiler bulabilir, yanlış bilinenlerin aslını açığa kavuşturacak bilgilerin bulunduğu mesela; Filistini kimler sattı,direnişçilerin bombalama eylemleri intihar mı istişhad mı gibi konularda kaynak niteliğindeki bilgilere ulaşabilirsiniz.

yazar kadromuzda da herkesimden ;solcu,sağcı,kominist,... yazarların Filistin meselesi hakkındaki yazılarına ulaşabileceğiniz bi kadro ayarlamaya çalışıyoruz. çünkü Filistin meselesi müslümanların ortak meselesi olduğu kadar emperyalizm karşıtı her insanın sahip çıkması gereken bir davadır.

Kana Bulanmış Topraklar bölümümüzde de zulme karşı direnişin sürdüğü cihad yurdu topraklarımız; Çeçenistan,Afganistan, Doğu Türkistan,Cezayir... hakkında bilgieri toplamaya çalıştık.

güncel bölümümüzde de Resim ,video,karikatür, flash animasyon vs. gibi kaynaklara ulaşabilir kendi paylaşımlarınızla siteyi zenginleştirebilirsiniz.

katılımlarınızı ve desteğinizi umuyoruz.
Allah'a(c.c.) emanet olun.selam ve dua ile...
 
Üst