WinNumpad Positioner - Windows Pencere Yönetimi [ indir -download ]

YagmuR

Üye
Katılım
18 Ağu 2006
Mesajlar
2,504
Tepkime puanı
586
Puanları
0
Yaş
35
Konum
¤´ UnuTuLu§taN `¤
Web sitesi
www.gencislam.com
5525433.png



Windows'ta en pratik pencere yönetimi.

Aynı anda çok sayıda pencereyle çalışıyorsanız, bu bedava araçla tüm karışıklığı ortadan kaldırın...


Windows'ta aynı anda birden fazla pencere ile çalışmaya ihtiyaç duyuyorsanız büyük ihtimalle pencereler arasında geçiş yapmak size zaman kaybettiren en önemli engellerden biridir. İhtiyaç duyduğunuz diğer pencereyi ALT + TAB veya ALT + SHIFT + TAB tuş kombinasyonları ile aramak eğer az sayıda pencere açıksa bir çözüm olabilir ama aynı anda görüntülemek istediğiniz pencereler varsa bu da çözüm olmayabilir.

Bu durumlarda ücretsiz WinNumpad Positioner adlı bir yardımcı işinizi kolaylaştırabilir. Çalışmak için fazla sistem kaynağına ihtiyaç duymayan (ve bu yüzden bilgisayarınızı yavaşlatmayan) bu ufak program Windows tuşu ve nümerik klavye yardımı ile açık olan pencereleri dilediğiniz gibi düzenlemenize yardımcı olabilir.

Örneğin Windows + Nümerik klavyedeki 6 tuşu ile aktif pencereyi ekranın sağına taşıyabilirsiniz. Windows + 2 tuş kombinasyonu ise aktif pencereyi ekranın üst kısmına taşıyacaktır. Diğer tuş kombinasyonlarını da şu adresten indirebileceğiniz WinNumpad Positioner'dan öğrenebilirsiniz.


WinNumpad Positioner Download
 
Üst