vBulletin 4.2.2 Türkçe Dil Paketi (Videolu kurulum ve anlatım)

Enes

İhvan Forum Üye
Katılım
6 Haz 2006
Mesajlar
14,127
Tepkime puanı
1,240
Puanları
113
Konum
bâbil...
vBulletin 4.2.2 Türkçe Dil Paketi (yaması)

Bizim de ihvan forum olarak kullandığımız dünyanın en yaygın forum sistemi vBulletin'in ve yine bizim de kullandığımız 4.2.2 sürümüne ait dil paketidir.

Genellikle piyasada gizli reklamların yer aldığı, yazılım dünyasında "kirli" denilebilecek çok fazla dil paketi var piyasada. Ben de kullanılan ve denenmiş bir paket olan vBulletin uzmanı bir arkadaşım tarafından hazırlanan ve benim de biraz geliştirdiğim dil paketini paylaşıma açma ihtiyacı hissettim. Paketin herhangi bir yerinde reklam vs. yoktur. Paket ihvan forumda kullandığımız pakettir.

NOT: Dil paketi bu mesajın en altında EK kısmındadır.

KURULUMU

  1. Dil Paketini yüklerken mutlaka SÜRÜMÜ GÖZARDI ET seçeneğinin aktif olduğuna dikkat ediniz. Bu seçenek aktif değilse aktifleştiriniz.
  2. Dil Paketini kesinlikle kendi dil paketinizin üzerine kurmayınız. Yeni bir dil paketi olarak (Yeni Dil Paketi Ekle) seçeneğini seçiniz.
  3. Yukarıda da üzerine basa basa söylediğim gibi herhangi bir arıza, bozukluk ve reklam yoktur. Verebileceği tek hata karakter sorunudur o da siteye etki edecek bir sorun değildir. Gayet normal bir hatadır.

VİDEO:

vBulletin dil dosyalarının yüklenmesi ile ilgili bir uzman video hazırlamış onu da izleyebilirsiniz.

 

Ekli dosyalar

  • vbulletin-turkcedil_4.2.2.rar
    270 KB · Görüntüleme: 16
Üst