TÜYAP 'İstanbul Kitap Fuarı' sona erdi.

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle bu yıl 29'uncusu düzenlenen ''İstanbul Kitap Fuarı'', 30 Ekimde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayacak.




Yapılan yazılı açıklamaya göre, 550 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla, yaklaşık 300 etkinlik ve yüzlerce imza günü gerçekleştirilecek fuarın ana teması ''İstanbul'u Yazmak'', onur konuğu da İspanya olacak. İlk kez bir ülkenin edebiyatı ve kültürüyle konuk olacağı fuarda, İspanya etkinlikleri kapsamında, 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında, konuk yazarların katılımıyla söyleşiler, açılış ve kapanış konserleri, Uluslararası Salonda gerçekleştirilecek.
İstanbul Kitap Fuarı, dünyaca tanınmış 45 yazar, şair, çevirmen ve çizeri ağırlayacak.
Fuara katılacak yazarlar arasında Kiran Desai, David Boratav, Mark Crick, Fanny Joly, Jo Hodgkinson, Queenie Chan, Jeffrey Kahrs, Mel Kenne, Derick Mattern, Jan Kjær, Merlin P. Mann ile onur konuğu ülke İspanya'dan Juan Jose Armas Marcelo, Luis del Val Velilla, Fernando Sanchez Drago, Luisge Martin, Soledad Puertolas Villanueva, Julio Llamazares, Ángeles Caso, Rafael Chirbes yer alacak.
İstanbul'u yazan ünlü yazarlardan John Freely ve kızı Maureen Freely de fuarda ilk kez bir söyleşide bir araya gelmiş olacak. Fuarın bir başka sürprizi de çok satan kitapların yazarı Jean Christophe Grange ile aynı isimle Türkçeye çevrilen ve filmi çekilen ''Limon Ağacı'' kitabının yazarı Sandy Tolan olacak.

'Zagor'un çizeri İstanbul'da
''Zagor'' adlı çizgi roman klasiğinin çizeri Gallieno Ferri'nin de ilk kez Türkiye'den okurlarıyla buluşacağı İstanbul Kitap Fuarı'nda, İtalya'dan çok sayıda başka çizerin konuk olacağı etkinlik 6 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İlki geçen yıl düzenlenen ''Word Express-Balkanlar'dan İstanbul'a Edebi Bir Yolculuk'' projesi kapsamında genç şairler de İstanbul'da buluşacak.
Bu projenin bir ayağı olan ''Şiir Otobüsü'' ile fuar ziyaretçileri TÜYAP'a şairlerle birlikte ulaşırken, Yunanistan'dan Katerina Iliopoulou ve Yannis Isidorou, Galler'den Sian Melangell Daffyd, Romanya'dan Radu Vancu, Sırbistan'dan Milan Dobricic adlı sanatçıların katılımıyla okumalar düzenlenecek. İstanbul Kitap Fuarı, bu sene önemli bir etkinliğe, Uluslararası Yayıncılar Birliği/Yayınlama Özgürlüğü Ödül Töreni'ne de ev sahipliği yapacak. 2005 yılından itibaren dünyanın herhangi bir yerinde yayınlama özgürlüğünün savunulması ve teşvik edilmesi bağlamında önemli katkılarda bulunmuş bir kişi ya da kurumu onurlandırmak üzere verilen ''Yayınlama Özgürlüğü Ödülü'', bu yıl 2 Kasım Salı günü Uluslararası Salonda düzenlenecek törenle sahibini bulacak.
29. İstanbul Kitap Fuarı, 7 Kasımda sona erecek.
(aa)
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Yapı Kredi Yayınları'nın İstanbul kitap fuarı programı


Yapı Kredi Yayınları, 30 Ekim – 7 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecek 29. İstanbul Kitap Fuarı’na yepyeni kitapları, söyleşi ve imza günleriyle katılıyor.





Gelenek bu yıl da bozulmadı… Son 9 yılda olduğu gibi fuarın “onur yazarı” yine Yapı Kredi Yayınları’ndan: Doğan Kuban.
Böylece TÜYAP’ın bugüne kadarki 24 onur yazarından 14’ü Yapı Kredi Yayınları yazarları arasından seçilmiş oldu.
Fuarda, bu yılın onur yazarı Doğan Kuban ayrıca Füruzan, Mine Söğüt, Filiz Özdem, Ayşegül Çelik, Sara Şahinkanat, Kaya Genç, Bilgin Adalı, Feridun Oral, Ege Erim, Alper Uygur ve Roger Norman Yapı Kredi Yayınları standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.
İstanbul üzerine çalışmalarıyla tanınan Fransız yazar Catherine Pinguet ve Korkut Erdur da İstanbul’un Köpekleri başlıklı bir söyleşiye katılacaklar.
FUAR PROGRAMIMIZ

SÖYLEŞİ: “İstanbul’un Köpekleri”
6 Kasım Cumartesi

Konuşmacılar: Catherine Pinguet, Korkut Erdur
Yer: 12.00-13.00 Heybeliada Salonu – TÜYAP Doğan Hızlan Kitaplığı
Catherine Pinguet bu söyleşide, İstanbul üzerine yaptığı uzun soluklu bir çalışma sonunda yazdığı ve Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan İstanbul’un Köpekleri adlı kitabından hareketle, 1900’lerden günümüze bir İstanbul portresi çiziyor.

YAPI KREDİ STANDI’NDAKİ İMZA GÜNLERİ
Kaya Genç - 30 Ekim Cumartesi, saat: 14.00 – 16.00
Doğan Kuban - 30 Ekim Cumartesi, saat: 17.00 – 18.00
Ayşegül Çelik - 31 Ekim Pazar, saat 14.00- 16.00
Sara Şahinkanat – Feridun Oral - 2 Kasım Salı, saat: 11.00 – 14.00
Bilgin Adalı - Alper Uygur - 3 Kasım Çarşamba, saat: 11.00 – 14.00
Filiz Özdem – Ege Erim- 4 Kasım Perşembe, saat: 11.00 – 14.00
Roger Norman - 5 Kasım Cuma, saat: 11.00 – 14.00
Mine Söğüt - 6 Kasım Cumartesi, saat: 13.00 – 15.00
Füruzan - 6 Kasım Cumartesi, saat 15.00 -17.00


FUAR KİTAPLARI
Bugünlerde Bahar İndi / Yaşar Kemal
İlkgençlik yıllarında, hikâye ve romandan önce, şiir yazmaya başlayan Türkiye’nin evrensel yazarı Yaşar Kemal, şiirlerini Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlanan Bugünlerde Bahar İndi adlı kitapta topladı.
Günümüz Türkçesiyle Evliya Çelebi Seyahatnamesi 6.Kitap (2.Cilt) / Haz: Seyit Ali Kahraman
Yapı Kredi Yayınları, Evliya Çelebi Seyahatnamesini günümüz Türkçesi ile yayımlamaya devam ediyor. Evliya Çelebi’nin yolu bu kez Avrupa’ya düşüyor: Budin’den Venedik’e Hollanda’dan Mostar’a…
Büyümüş de Küçülmüş / Carlo Collodi
Çeviren: Filiz Özdem, Resimleyen: Emine Bora
Yapı Kredi Yayınları, Carlo Collodi’nin 120. ölüm yıldönümünde Pinokyo’nun Maceraları – Bir Kuklanın Hikâyesi’nden sonra, Büyümüş de Küçülmüş’ü yayımlıyor. Türkçede ilk kez yayımlanan kitabı yazar ve çevirmen Filiz Özdem çevirdi ve ressam Emine Bora muhteşem bir Gigino yarattı.
Susamlı Halkanın Tılsımı / Artun Ünsal
Nimet Geldi Ekine, Ölmez Ağacın Peşinde, Süt Uyuyunca ve Silivrim Kaymak adlı unutulmaz kitapların yazarı Prof. Dr. Artun Ünsal’ın bu kez de Susamlı Halkanın Tılsımı adlı kitabı yayımlandı. Orhan Cem Çetin’in fotoğraflarıyla zenginleşen ve kitap, yemek kültürümüzün önemli bir parçası olan simidi konu ediniyor.
Yeryüzünde Binbir Efsane / Filiz Özdem
Çizen: Aysu Koçak
Yeryüzünden Binbir Efsane / Bakır Dağlar, Kör Kuyular, Büyülü Kuşlar’da Filiz Özdem, her yaştan genç için bir masal âlemi kuruyor. Bu âleme, Aysu Koçak gravür tadındaki desenleriyle eşlik ediyor. Efsaneler resimlere, resimler efsanelere karışıyor.
Canavarlar -Garip Yaratıklar Kitabı
Yazan: Christopher Dell
Çeviren: Nurettin Elhüseyni
Canavarlar – Garip Yaratıklar Kitabı milattan öncesinden günümüze, Doğu’dan Batı’ya pek çok kültürde canavarları inceleyen bir çalışma. Christopher Bell’in akıcı ve ayrıntılı metni etkileyici illüstrasyonlar eşliğinde canavarlar hakkında karanlık ama çekici bir görsel tarih niteliğinde.
Osmanlı Tarihinden Portreler Seçme Makaleler 1
İsmail Hakkı Uzunçarşılı
Osmanlı Tarihinden Portreler kitabı, Cumhuriyet dönemi tarihçiliğimizin öncülerinden İsmail Hakkı Uzunçarşılı’nın makalelerinden bir seçki sunuyor: Osmanlı’nın sanat, siyaset, bilim, kültür dünyasından seçilmiş 16 kişi… Kimi bir macera romanı kahramanı niteliğinde, kimi yükselme hırsıyla dolu, kimi ağırbaşlı kişilikler…
Tetikçi II / Çizimler: Luc Jacamon
Senaryo: MATZ
Kiralık bir katilin maceralarını anlatırken alışılmışın çok dışındaki yaşam biçimini sürdürmesini sağlayan felsefesini de okurlarla paylaşan Tetikçi dizisinden ikinci çoklu albüm Tetikçi 2 Yapı Kredi Yayınları tarafından yayımlandı. İkinci Tetikçi, Kan Bağları, Modus Vivendi, Pişmanlıklarla adlı maceralarından oluşturuldu.
Haber7
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
29.Tüyap İstanbul Kitap Fuarı kapılarını açıyor
29.Tüyap İstanbul Kitap Fuarı, 550 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, yaklaşık 300 etkinlik ve yüzlerce imza günü ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.


Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki etkinliğin ana teması "İstanbul'u Yazmak". Dolayısıyla İstanbul'u konu edinen yazarlar davet edliyor fuara.
Bu kapsamda baba-kız, John Freely ve Maureen Freely ilk kez bir söyleşide bir araya gelmiş olacak. 30 Ekim-2 Kasım 2010 tarihleri arasında Uluslararası Salon'da (5 No'lu hol) gerçekleştirilecek 'Onur Konuğu Ülke' programı kapsamında İspanya'dan konuk yazarların katılımıyla söyleşiler, sergi, açılış ve kapanış konserleri yer alacak.
Bu yıl katılımcıları bekleyen bir ilk daha var. İstanbul'daki sahaflar İspanya ve çizgi roman üzerine ellerinde bulunan ürünler ile kitap şenliğine renk katacak.
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Her gittiğimde seneye bir daha gelmem dediğim bir fuar :) İstanbul'un bir diğer ucu. Tam işkence oluyor bizim için..
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Okur Kitaplığı 29.Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda


29. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı’nda 30 Ekim - 07 Kasım 2010 tarihleri arasında Okur Kitaplığı olarak 3. Salon No:106’da siz değerli okurlarımızın katılımlarını bekliyoruz.



Yazarlarımızın Okurlarıyla Buluşma Programı:


Metin Önal Mengüşoğlu: 31 Ekim 2010 Pazar - Saat: 14:30 - 16:30 arası

Cemal Şakar: 6 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 13:30 - 15:30 arası
Mehmet Şahinkoç: 6 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 15:30 - 18:00 arası
Hakkı Özdemir: 6 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 15:30 - 18:00 arası
Kamil Yıldız: 6 Kasım 2010 Cumartesi - Saat: 15:30 - 18:00 arası
Nermin Tenekeci: 7 Kasım 2010 Pazar - Saat: 13:30 - 15:30 arası
Ümit Aktaş: 7 Kasım 2010 Pazar - Saat: 15:30 - 17:30 arası
Tarih:
30 Ekim - 07 Kasım 2010
Adres:
Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, E-5 Karayolu, Gürpınar Mevkii, Beylikdüzü - Büyükçekmece - İstanbul
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Broy Yayınevi 25. yılını fuarda kutlayacak

Bu yıl düzenlenecek olan TÜYAP kitap fuarında okurlarıyla buluşacak olan Broy yayınevi, önemli etkinliklere de imza atacak.
3 Kasım'da Büyükada Salonu'nunda biraraya gelecek olan şairler, Broy yayınevinin 25.yılına ithafen şiir okuyacaklar.


TÜYAP - BÜYÜKADA SALONU

Saat: 18.15
Dinleti: BROY'un 25. YIL'ında "ŞİİRİN SON KİŞOTLARI"
Yöneten ve sunan: Süreyya Köle
Katılımcılar: Ahmet Ada, Ahmet Erdem, Ahmet Nergis, Aynur Yalçınkaya, Bahrem Yıldız, Cafer Yıldırım, Dursun Özden, Elif Sorgun, Evin Okçuoğlu, Gökçen Göksal, Gülseli İnal, Hüseyin Haydar, İbrahim Tığ, İhsan Topçu, İsmail Toksoy, İsmet Alıcı, Kanşaubiy Miziev, Leyla Şahin, Mehmet Esat, Mustafa Işık, Nur Saka, Seyyit Nezir, Süheyla Taşçıer, Tuncer Avcı, Ünal Karahasan, Yaşar İliksiz, Yelda Karataş, Yetkin Aröz, Yüksel Pazarkaya, Zafer Yalçınpınar.
***
Seyyit Nezir kimdir?
Seyit Nezir Türk şiirinde Yenibütüncü Şiir adıyla bilinen manifestoyu yayınlayan grubun önderlerindendir. 1985 yılında Broy yayınevini kurmuştur.
12 Eylül askeri darbesinin karanlık ortamında Broy Şiir dergisini yayınlayarak kültür sanat adına çok önemli bir duruşa imza atmıştır.
Yazko Edebiyat, Düşün, Broy, Şairin Atölyesi ve Papirüs dergilerinin yazı kurullarında görev almıştır. 'Eski' adlı düşünce dergisini yayımlamıştır. Nezir'in yayınlanmış 5 şiir kitabı, çok sayıda makalesi bulunmaktadır.
7 Kasım'da da kısa bir süre önce vefat eden yazar Demirtaş Ceyhun'un anısına düzenlenecek olan panelde Seyyit Nezir çok yakından tanıdığı Demirtaş Ceyhun'u anlatacak.
7 Kasım 2010

HEYBELİADA SAL.-TÜYAP D. HIZLAN KİTAPLIĞI

Saat: 14.30-15.30
Panel: "ŞEYH BEDRETTİN'DEN DEMİRTAŞ CEYHUN'A AYDIN MAYASI"
Yöneten: Süreyya Köle
Konuşmacılar: Yüksel Pazarkaya, Merdan Aslan, Hüseyin Erdem, Yüksel Gür, Seyyit Nezir
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45


Kitap Fuarı’nda Nesil kitap ağacı!

Nesil Çocuk Yayınları çocuklar için etkinlikler düzenliyor. TÜYAP Çocuk Kulübü bünyesinde; çocukları, yazarlarla söyleşi, resim ve atölye çalışmaları, tiyatro, müzikli oyunlar gibi toplam 40 eğlenceli etkinlik bekliyor.

Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı'nda 3üncü salon, 602-C numaralı stantta okurlarını ağırlayan yayınevi; kitap ağacı konseptli stant tasarımıyla, etkinlikleri ve hediyeleriyle fuar boyunca çocukların ilgi odağı olmayı hedefliyor. Nesil Çocuk; standını ziyaret eden tüm minik okurlara, yoğun ilgi gören "Öykülerle Davranış Eğitimi" kitaplarının kahramanı Tavşan "Tali"'nin maskesi hediye ediyor. Ayrıca Nesil Çocuk'un 3 yeni kitabı da ilk kez fuarda okuyucuyla buluşuyor. Kıtalara Sığmayan Osmanlı; padişahların çarpıcı özelliklerini, örnek kişiliklerini anlatıyor. Bu set, tarihi sevdirmekle kalmıyor, padişahları birer rol model olarak çocukların dünyasına dâhil etmeyi de öne çıkarıyor. Deniz Altı Ülkesi Masalları, el yazılı masallardan oluşuyor. Çocukları deniz altında yaşayan canlılarla tanıştırıyor. Bu yeni arkadaşları aracılığıyla da onlara temizlik, çalışkanlık, dostluk, yardımlaşma, paylaşma, misafirlik adabı ve doğru arkadaş seçimi gibi pek çok şey öğretiyor. Okul Öncesi Etkinlik Seti ise etkinlikler ve zihinsel egzersizlerle aktif öğrenme sağlayan 12 kitaptan oluşuyor. Hem anaokulu öğretmenlerinin hem de anne babaların rahatlıkla kullanılabileceği sette; şekiller, kavramlar, zaman, renkler, ben kimim, dikkat, hayvanlar, bitkiler, sayılar, beş duyu, meslekler ve toplumsal yaşam, ulaşım ve iletişim gibi konular titizlikle işleniyor.
Fuar vesilesiyle Nesil Çocuk yazarları da okuyucularıyla bir araya geliyor. 6 Kasım cumartesi Ali Karaçam, 7 Kasım pazar günü ise Ahmet Maraşlı kitaplarını imzalıyor, minik okurlarıyla sohbet ediyor.
(Milli Gazete)
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45
Her yıl düzenlenen Tüyap Kitap Fuarı bu yılda kitapseverler için 30 Ekim Cumartesi günü kapılarını açacak. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlayacak olan fuara bu yıl 40 yazarımız ile katılacağız. İmza günleriyle birlikte çeşitli etkinlere katılacak olan yazarlarımızın programlarını aşağıda görebilirsiniz;

Etkinliklerimiz;

30 Ekim Cumartesi
günü saat 18:15 ile 19:15 arasında Kemal Karpat Karadeniz Salonunda"Türk Demokrasi Tarihi" konulu bir konuşma yapacak.

31 Ekim Pazar
günü saat 14:30 ile 15:30 arasında Osman Can Marmara Salonunda "Referandum Öncesi ve Sonrası Yargı" konulu konuşmasıyla süreci değerlendirecek.

31 Ekim Pazar günü
saat 17:00 ile 18:00 arasında Mustafa Armağan İnterexpo Salonu"Yakın Tarihin Kara Delikleri" konulu bir konuşma yapacak.

4 Kasım Perşembe
günü saat 12:00 ile 13:00 arasında Semih Kaplanoğlu Marmara Salonunda çok yakında dvd setini çıkaracak olduğumuz "Yusuf'un Rüyası" konulu bir konuşma yapacak.

5 Kasım Cuma
günü saat 14:30 ile 15:30 arasında Sibel Eraslan Karadeniz Salonunda "Çöl Deniz ve Siret-i Meryem" kitaplarını anlatacak.

7 Kasım Pazar
günü saat 15:00 ile 16:00 arasında Bejan Matur ve Mehmet Günyeli İnterexpo Salonunda "Göç ve Şiir" konulu bir konuşma yapacaklar.

İmza Günlerimiz;

30 Ekim Cumartesi;
ŞAMİL TAYYAR 14:00 - 16:00 Timaş Yayınları Standı KEMAL KARPAT 16:15 - 18:00 Timaş Yayınları Standı NEVZAT TARHAN 17:30 - 18:30 Timaş Yayınları Standı 31 Ekim Pazar;
OSMAN CAN 15:45 - 17:30 Timaş Yayınları Standı MUSTAFA ARMAĞAN 18:00 - 20:00 Timaş Yayınları Standı
2 Kasım Salı;

AHMED GÜNBAY YILDIZ 11:00 - 17:00 Timaş Yayınları Standı DURSUN GÜRLEK 14:00 - 17:00 Timaş Yayınları Standı ASIM YILDIRIM 14:00 - 17:00 Timaş Yayınları Standı
3 Kasım Çarşamba;

OKAY TİRYAKİOĞLU 13:30 - 15:00 Timaş Yayınları Standı HAKAN KAĞAN 13:30 - 15:00 Timaş Yayınları Standı ASLI SANCAR 13:30 - 15:00 Timaş Yayınları Standı YUSUF ÖZKAN ÖZBURUN 16:00 - 17:00 Timaş Yayınları Standı CAFER SOLGUN 16:00 - 17:00 Timaş Yayınları Standı
4 Kasım Perşembe;

SEMİH KAPLANOĞLU 13:00 - 16:00 Timaş Yayınları Standı CAHİT KOYTAK 16:00 - 18:00 Timaş Yayınları Standı KEMAL SAYAR 16:00 - 18:00 Timaş Yayınları Standı
5 Kasım Cuma;

SİBEL ERASLAN** 15:45 - 17:00 Timaş Yayınları Standı EROL GÖKA 15:45 - 17:00 Timaş Yayınları Standı MUSTAFA ULUSOY 17:00 - 19:00 Timaş Yayınları Standı SENAİ DEMİRCİ 17:00 - 19:00 Timaş Yayınları Standı
6 Kasım Cumartesi;

DOĞU ERGİL 13:00 - 15:00 Timaş Yayınları Standı SİBEL ERASLAN** 13:00 - 15:00 Timaş Yayınları Standı SERDAR ÖZKAN 15:00 - 18:00 Timaş Yayınları Standı
7 Kasım Pazar;

HİLMİ YAVUZ 13:00 - 15:00 Timaş Yayınları Standı MEHMET ALTAN 13:00 - 15:00 Timaş Yayınları Standı İLBER ORTAYLI 15:00 - 16:00 Timaş Yayınları Standı BEJAN MATUR - MEHMET GÜNYELİ 16:15 - 18:00 Timaş Yayınları Standı
Timaş Yayın Grubu çatısı altında ki diğer markalarımızın yazar etkinlikleri;

30 Ekim Cumartesi; CEREN BAYKAL 13:00 - 18:00 Carpe Diem Kitap Standı 31 Ekim Pazar;
SÜLEYMAN ÖZKONUK - KARİKATÜR ATÖLYESİ 14:00 - 16:00 Timaş Çocuk Standı TUĞRUL İNANÇER 15:00 - 17:00 Sufi Kitap Standı ÖMER SEVİNÇGÜL*** 14:00 - 16:00 Carpe Diem Kitap Standı 1 Kasım Pazartesi;
FATMA BURÇAK** 13:00 - 18:00 Carpe Diem Kitap Standı 2 Kasım Salı;
SEDA ŞENER 13:00 - 18:00 Carpe Diem Kitap Standı 3 Kasım Çarşamba;
ASLI AKER 13:00 - 18:00 Carpe Diem Kitap Standı 4 Kasım Perşembe;
ÖMER SEVİNÇGÜL*** 14:00 - 16:00 Carpe Diem Kitap Standı 5 Kasım Cuma;
ADEM DÖNMEZ 13:00 - 18:00 Carpe Diem Kitap Standı RABİA CHRİSTİNE BRODBECK 15:00 - 17:00 Sufi Kitap Standı 6 Kasım Cumartesi;
ÖMER SEVİNÇGÜL*** 14:00 - 16:00 Carpe Diem Kitap Standı MUSTAFA ORAKÇI - LEVENT / YAZAR 14:00 - 16:00 Timaş Çocuk Standı BİRSEN EKİM ÖZEN - ŞİRİN / YAZAR 16:00 - 17:00 Timaş Çocuk Standı 7 Kasım Pazar;
FATMA BURÇAK** 13:00 - 18:00 Carpe Diem Kitap Standı FATİH ÇITLAK 15:00 - 17:00 Sufi Kitap Standı
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45


Roman Kahramanları da kitap fuarında

Tüyap İstanbul Fuarına katılacak Heyamola Yayınları, kitaplarının yanı sıra, ses getiren Roman Kahramanları Dergisi’ni okurlarla buluşturacak. Dergi editörleri hafta sonları okurlarla söyleşide bulunacak



Heyamola Yayınları, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinliklerinin en başarılı projesi olan “İstanbulum” kitap dizisiyle TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’na katılıyor.
2. Salon, 311 nolu stantta yer alacak olan Heyamola Yayınları, ayrıca Roman Kahramanları Dergisi’ni okurlarla buluşturacak. Dergi editörleri de hafta sonları okurlarla söyleşide bulunacaklar.
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı İstanbul Kitap Fuarı’nda 405 m²’lik özel bir alanda “İstanbulum” Projesini tanıtmak amacıyla seksen yazarın 8 gün boyunca katılacağı söyleşiler düzenledi. İstanbulum Sergisinin de yapılacağı alan 1. Salon olarak TÜYAP tarafından tahsis edildi.


Küre ve Klasik de kitap fuarında

Büyükçekmece'deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 29. İstanbul Kitap Fuarında 3. Salon 207 C'de hizmet verecek Küre ve Klasik Yayınlar standının etkinlik programı şu şekilde açıklandı:
4 KASIM 2010 PERŞEMBE
BÜYÜKADA SALONU
Saat: 13.15-14.15
Söyleşi: “Üç Devir Bir Şehir: İstanbul”
Konuşmacı: Önder Kaya
Düzenleyen: Küre Yayınları
4 KASIM 2010 PERŞEMBE
İmza Günü: Önder Kaya
5 KASIM 2010 CUMA
MARMARA SALONU
Saat:15.45-16.45
Söyleşi:"Ahmet Uluçay Sineması"
Konuşmacılar: İhsan Kabil, Mustafa Preşeva, Yeşim Ustaoğlu, Serkan Çakarer
Düzenleyen: Küre Yayınları
 

ismail

Yeni
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
20,475
Tepkime puanı
2,063
Puanları
0
Yaş
45

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliğince düzenlenen ''29. İstanbul Kitap Fuarı'' sona erdi.


Beylikdüzü'ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 30 Ekimde başlayan fuarı 9 gün boyunca 410 bin okur ziyaret etti.
Toplam 570 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen fuarda 37 ülke temsil edilirken, yurt dışından 51 konuk yazar okurlarıyla buluştu.
Ana teması ''İstanbul'u Yazmak'' olan fuarda, 300 etkinlik gerçekleştirildi.
Doğan Kuban'ın ''Onur Yazarı'' olduğu 29. İstanbul Kitap Fuarı, yine TÜYAP tarafından düzenlenen ''ARTİST 2010/ 20. İstanbul Sanat Fuarı'' ile eş zamanlı gerçekleştirildi.
AA
 
Üst