Türkiye'den Haberler (02)

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Dün iki HDP binası bombalandı. Bir de ülkü ocaklarına saldırı yaşandı. Tabii bir de Akp bina ve araçlarına saldırılar var idi.

Saldırı yaşandığı saatten beridir, HDPliler hükumeti suçladılar. Demiştaş (Sılho), mesajı aldık, Erdoğan seni hala başkan yaptırmayacağız açıklamasında bulundu. HasbünAllah... Hükumetin bombaladığını ima ediyorlar. Halbuki bombayla silahla uğraşan Pkk ve Dhkp-c'dir. Bu durumda uzun tahliller yerine, kısa maddelerle durumu izah edelim:

1- Seçimlere gölge düşürmek için iç çatışma planlanıyor. Planın sahibi Paralel, Geziciler ve Kobaniciler. Bunların cümlesi batı namına iş üstündeler.

2- Barajı geçemeyeceğini gören HDP, mağduriyet üzerinden siyasi rant elde etmeye ve baraj aşmaya çalışıyor.

Yine avuçlarını yalayacaklar.

Kobani'den sonra 2 kez daha ayaklanma çağrısı yapan kripto ermeni Sılho, bölge halkından yüz bulamamıştı. Seçimde barajı aşamazlarsa ki aşamayacaklar; yeni serhildan (kanlı ayaklanma) numarası çekecek. Bölge halkından yine yüz bulamayacakları gibi bu sefer devlet onların hepsini ezip, katlayıp, paketleyip ermenistana postalayacak. C.başkanı ve hükumet, ayağınızı denk alın, acımayız diye açıklamalar yaptılar. Meali bu. Haşhaşilerin laneti, kim kendilerine YAMANSA hepsine vuruyor. :)

Aslında uzun da bu kadar yeter.

Son:

2015'e kadar AK Partiyi Pkk'ya memleketi peşkeş çekmekle suçlayan başta haşhaşiler ve geziciler, ne kadar çevre var ise hepsi HDP'nin meclise girmesi ve memlekete dizayn vermesi için işbirliğine girişti. Göz yaşartıcı bir ittifak.

HDPlilerin asla cevap veremediği bir soru: Erdoğan ve hükumet, size ne kötülük yaptı da bu kadar şiddetli düşmanı kesildiniz?

Fi emanillah.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
7 Haziran'dan sonra meclise giremeyip dokunulmazlık zırhı kalkanlar olacak.

Açıkta kalan tuzluklar ihanetin karşılığında diğer yoldaşlarının yanında misafir edilecekler. Hakan Şükür, İdrisler vs.. (Hakan Şükür ve tuzluk takımı, kasetçi Mustafa Yeşil gibi yurt dışına tüyebilir. Zekeriyanın da firar ettiği iddia ediliyor. Mustafa Yeşil'in yurt dışına kaçması Latif Erdoğan'ın Akşener ve diğer kaset iddialarını kuvvetlendiren bir gelişme oldu.)

Bitmedi:

Sılho ve yoldaşları da barajı aşamayınca... Kobani kalkışmasının ve cinayetlerinin bedelini ödeyecek. 19 gün var. Az kaldı. :)
 

Aşk Şairi

Kıdemli Üye
Katılım
11 Nis 2007
Mesajlar
3,286
Tepkime puanı
382
Puanları
0
Web sitesi
www.haksairi.com
2015'e kadar AK Partiyi Pkk'ya memleketi peşkeş çekmekle suçlayan başta haşhaşiler ve geziciler, ne kadar çevre var ise hepsi HDP'nin meclise girmesi ve memlekete dizayn vermesi için işbirliğine girişti. Göz yaşartıcı bir ittifak.

Fi emanillah.

0916294b-7e62-4baf-a0cd-6562d4fc87a7_670x289.png


Adıyaman'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Başkanı Bilal Doğan, akrabalarıyla Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) katıldı.

Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP İl Başkanlığı'ndan istifa ederek milletvekili aday adayı olan Doğan, partisince yapılan temayül yoklamasında sıralamaya giremeyince bir süre önce partisinden istifa etti

Doğan, Koşu Yolu Parkı'nda toplanandan 200 akrabasıyla buradan Karapınar Mahallesi'ndeki HDP seçim bürosuna yürüdü.
Seçim bürosunda HDP Kars Milletvekil Mülkiye Birtane, il yöneticileri ve partililer tarafından karşılanan Doğan, kendisine takılan parti rozetiyle HDP'ye katıldı.

Birtane, burada yaptığı konuşmada, bütün kimliklerin, inançların ve ezilenlerin HDP kimliği altında birleştiğini söyledi.
Son dönemde partilerine Türkiye'nin her tarafından katılımlar olduğunu belirten Birtane, bundan sonra da partilerine katılımlar beklediklerini ifade etti.

Doğan ise HDP'nin halkın umudu haline geldiğini ve yeni partisinin barajı aşacağını iddia etti.
Doğan, partililerin tebriklerini kabul etti.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Şunu eklemeliyim: en az %50 ile tek başına iktidar olacağı aşikar görünen bir Parti, iddia edildiği gibi karışıklıktan medet ummaz. Kargaşa zararınadır. Kargaşa ancak haşhaşilerin ve gezicilerin işine yarar. Öyleyse adres bellidir. Bundan sonraki her kargaşa denemesinde...

Hdplilerle Ülkücüleri çatıştırma emelleri görünüyor.

Haşhaşi medya, uzun zamandır, HDPlilere saldırılar olabileceğini yazıyorlardı. :)
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Deneyecekler. Kargaşa çıkaramazlar. Çıkaramayınca, 7 Haziran'dan itibaren seçimler şaibeli, milyonlarca oyu yürüttüler yaygarası olacak. :)

Dün sosyal medyada bir şahıs bendenize yazdı: "57 milyon seçmen var. Neden 100 milyon oy basılıyor? Belli: Seçimde sandığı koltuklayıp kaçacaksınız... kem küm vs."

Halbuki basılan oy 80 milyon. Yedek olarak fazla basılıyor ki sıkıntı olduğunda değiştirilebilsin.

Bendeniz de cevap verdim: "Hmm. Güzel fikir. Demek ki 200 milyon oy basarsak %100'le iktidarız. Daha önce nasıl düşünemedik.. :)"
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine cevap veren Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'la ilgili daha önce yaşadığı bir olayı ilk defa anlattı.

EYY DOĞAN...

Şimdi ey Doğan, niye rahatsız oldun Sen değil misin '411 el kaosa kalktı' Sen değil misin benim seçilme hakkım elimden alındığı zaman 'muhtar bile olamaz' diye başlık atan Bütün köşe yazarlarınla bize saldırdığın o günleri unutacağımızı mı zannediyorsun?! Cumhurbaşkanı oldum, yine aynı şekilde devam ediyorsun. Milletin verdiği oya saygın yok.

ERDOĞAN İLK KEZ AÇIKLADI

Bak Doğan, ben sana şunu söyleyeyim. Bana gelip, şu anda ekranları başında bizi izleyenler, tüm milletime bunu anlatıyorum. Bugüne kadar hiçbir yerde söylemedim, bundan sonra söyleyeceğim. Bu, çok hassas bir konu. Bana gelip sizin döneminizde bire beş kazandım' diyen sen değil misin? Bana gelip, İstanbul Conrad Otel'de, aynen şu ifadeler: 'Ben, Sayın Demirel'le de çalıştım. Ben, Tansu Hanım'la da çalıştım. Özal'la da çalıştım. Sayın Özal, medyayla da olmaz, onsuz olmaz, bana bunu söyledi. Tansu Hanım, zaten bizlerle baş edemedi.'

Bunları anlatınca ben, kendisine o zaman şunu söyledim:

'Aydın Bey, ben doğma büyüme Kasımpaşalıyım. Şunu bilmeni isterim. Bizim Rabbimize verilecek bir borcumuz var, can borcumuz. Onun vakti saati, onda bellidir ama şunu bilmeni isterim. Hakkın olanı her zaman alırsın ama hakkın olmayanı bizden öncekilerden aldığın gibi bizden alamazsın. Bunu bilmen lazım.

Bunlar hükümet yıkmaya, hükümet kurmaya alışmış olan yazılı ve görsel medyadır.

'UTANMADAN BİZİ SUÇLUYORLAR'

40 yıllık siyaset hayatımda hiçbir zaman şiddetle siyasetimiz olmadı. Yunus Emre'nin dediği gibi, gönüller yapmaya geldik dedik. Siyaseti, kanla, şiddetle ve tehditle yapmaya çalışanların kimler olduğunu sizler gayet iyi biliyorsunuz. Adana ve Mersin'de olaylar oldu. Utanmadan, sıkılmadan faturayı cumhurbaşkanına kesiyorlar. HDP, sürekli YSK'ya başvuruyor. Cumhurbaşkanı meydanlarda olmaz. Ya Cumhurbaşkanı için, ihanet-i vataniyyeden başka suç unsuru yoktur.

Kaynak : Haber7
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
BİZİ DİZAYN EDEMEZSİNİZ

Başbakan Davutoğlu,

"Buradan Doğan Grubu'na sesleniyorum. Doğan Medya var ya, şimdi kalkmış, özgürlüklerden bahsediyor. Hani 28 Şubat'ta gelen talimatlara göre, başörtülülere hakaret eden bu medya var ya, bugün çıkmış bir yazıyla Cumhurbaşkanı'na cevap veriyor. Daha önce de bana hitaben bir yazı yazdılar. Buradan kendilerine sesleniyorum, basın özgürlüğüne saygımız sonsuzdur ama herkes yerini, yurdunu bilecek"

"Biz, sizin huzuruna pijamayla çıkacağınız bir Başbakan değiliz. Bize talimat veremezsiniz, bize baş yazılarla dizayn veremezsiniz. Biz gücümüzü sizden almadık, biz gücümüzü Allah'tan ve milletten aldık. O eski Türkiye'ydi. Eğer Türkiye'de tam da seçimlere giderken, kışkırtıcı yayın yaparsanız bunun karşısında bizim sessiz kalmamız mümkün değil. Herkes hak ettiği muameleyi görür"
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Dün Adana'da sıcaklık, gölgede 38 dereceyi görmüş. Fakat geçmişte bu mevsimde, bu tarihlerde 40 dereceyi de gördüğü olmuş. Normal sayılabilir... :)

Galiba rekor sıcaklıklar yaşayacağımız bir yaz olacak. Allahu alem.

Geçen bir haber gözüme ilişti: Gidişat böyle sürerse: 4-5 sene içinde kutuplarda buzul kalmayabilir diyordu. Buzulların tamamen erimesi sahil hatlarındaki şehirleri su altında bırakabilir. Büyük mevsim değişikliklerine, büyük, çok büyük felaketlere sebeb olabilir.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Hürriyet Gazetesi ve sitesi (Aydın Doğan), Mısır'da C.başkanı Mursi'ye verilen idam kararını, C.başkanımız Erdoğan'ın resmi altına "%52'ye idam" başlığıyla duyurmuş; devlet erkanının ve hükumetin sert tepkilerini çekmişti. Bu fiilinden dolayı hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Savcılık, gerekli görürse dava açılacak.

Bu ilk değil. Darbelerin hep arkasındaydılar. Geziyi desteklediler. Paraleli destekler. Savcı şehid eden Dhkp-c'nin yayın organı gibi davrandılar. Vs. Doğan, devlete karşı faaliyetlerde bulunmakla tercihini yaptıysa, devletimiz de hesabını sorup hak ettiğini verecektir.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
İzmir'de bugün saat 15.30 sıralarında aniden bastıran sağanak yağmur sonrasında yağış doluya döndü. İzmir kent merkezinde fındık büyüklüğünde çok şiddetli fırtına ile gelen dolu yağışı, hayatı felç etti.

Bazı vatandaşların, Venedik'e benzeyen caddelerde dolaşanlara karşı: "Chp'yi siz seçtiniz siz katlanın. Doymazsanız bir 5 sene daha Chp'ye verin" diye bağırdığı haber kanalları kamerasına yansıdı... :)

Vatandaş haklı. Seçiyorsan büyük bir köy olarak kalmaya, trafik keşmeşesine, Venedik tarzına vs. razı olacaksın Şikayete hakkın yok.

Bu arada, dağdaki iri ata heykeliniz göz kamaştırıcı.. Şehrin görünür tepelerine 3-5 heykel daha kazımalısınız. Kemalist olduğunuz uydulardan bile görünmeli... Türkiye'nin hangi şehrine nasip olur bu gurur...
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Suriyeli bir kadının Gaziantep'te çöp konteynırından yemek yediği görüntülerin mizansen olduğu ortaya çıktı. Suriyeli kadının haberde iddia edildiği gibi dul olmadığı, eşi tarafından dilendirildiği, insanları etkilemek için para istemek maksadıyla her gün düzenli olarak çöp konteynırına gittiği anlaşıldı.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı "Ordu-Giresun" bugün açılacak. Türkiye'de havalimanı sayısı 55'e yükselecek.
turkiyenin_deniz_uzerindeki_ilk_havalimani_1432198732_8786.jpg
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Erdoğan, Doğan Grubu'nun algı manşetine ilişkin "Bunları çok iyi tanıma fırsatı buldum. Bunlar asla dürüst olamadılar. Yıllardır attıkları her başlık tersine döndü. Ne yaparsanız yapın sizin tehditleriniz beni ırgalamaz" dedi
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
İzmir'in göbeğinde sel sularında ölümden dönüş

İzmir"de dün sele kapılan kadın, yaklaşık 2 kilometre boyunca sürüklendi. Ölümden dönen kadını arkasından koşarak gelen kocası kurtardı.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Bakan Bozkır'dan AB'ye vize resti

AB Bakanı Bozkır, AB ile vizelerin kalkması gerektiğini söyleyerek, 'vize kalkmazsa Geri Kabul Anlaşması’nı feshedeceğiz, şakası yok' dedi
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
28 Şubat darbe döneminde 14 yaşında cezaevine atılıp idama mahkûm edilen Yakup Köse, Pazartesi günü tahliye oluyor.
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Hürriyet Gazetesi ve sitesi (Aydın Doğan), Mısır'da C.başkanı Mursi'ye verilen idam kararını, C.başkanımız Erdoğan'ın resmi altına "%52'ye idam" başlığıyla duyurmuş; devlet erkanının ve hükumetin sert tepkilerini çekmişti. Bu fiilinden dolayı hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Savcılık, gerekli görürse dava açılacak.

Bu ilk değil. Darbelerin hep arkasındaydılar. Geziyi desteklediler. Paraleli destekler. Savcı şehid eden Dhkp-c'nin yayın organı gibi davrandılar. Vs. Doğan, devlete karşı faaliyetlerde bulunmakla tercihini yaptıysa, devletimiz de hesabını sorup hak ettiğini verecektir.

CFjeb6HWEAEtqaV.jpg
 

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
bizim balik hafizali insanimizda üc maymunu oynamaya devam etsin
ne de olsa 100 senedir alismisiz, önümüze ölmeyecek kadar konulan ekmegin
pesinden kosup beynimizi kullanmamaya ...

rahata kavusunca "efe" kesildiler hepside basimiza - baksen hele su densizlere
 

hirahos

Kıdemli Üye
Katılım
9 Kas 2006
Mesajlar
35,948
Tepkime puanı
483
Puanları
0
Yaş
55
Haim Nahum, Cumhuriyet kurulmadan ve kurulduktan sonra Kemalizmin propagandistliğini yapmış bir Yahudi (siyonist) hahambaşıdır. Lozan heyetinde yer alarak İngilizlerin emelleri doğrultusunda aleyhimize çalışmıştır. Halifeliğin kaldırılmasını isteyen de İngiltere'dir. Netice, halifelikten olmuş 20 kat büyüklükten Andoluya sıkışmış 10 milyon Müslüman. Bu 10 milyon Müslümanı da kemal rejimi, evvela asarak, sonra dininden etmeye çalışarak ve en son darbelerle nerdeyse 100 yıl işkenceden geçirip ezip sindirmiştir.

Vehbi Koç, Haim Nahum’un oğludur. Vehbi Koç’un serveti, Osmanlı Parasıdır. Bugünki Koç'lar, Vehbi'nin oğulları.

Bugünkü Hürriyet ve Doğan medyasının sahibi Aydın Doğan da Vehbi Koç'un başka bir hanımdan oğludur!

Jeton düştü mü?

Türkiye'deki İslam/Müslümanlar aleyhtarı bütün uygulamalarda, darbelerde bunların destekçi olduğunu görmekteyiz. 1960, 12 Eylül, 28 Şubat, 27 Nisan, Gezi, 17/25 Aralık, Kobani, en son olarak savcı şehid edilmesinde Dhkp-c militanı gibi davranarak ve Mursi'yle Erdoğan'ı tehdit ederek... Hepsinin destekçileridirler.
 
Üst